- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.581
mrb bende kasım 2012 annesiyim.. 31 ekimde doğdu oğlum.. Sürekli takip ettlm sizi ama ancak yeni üye olabildim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 4. Ayi doldurunca dr elma suyu ilr baslatti.ilk 15 fun elme suyu sonra puresi vermeye basladik.5.ayi doldurunca togurt ve havuc wklendi.dr cay bardagi yogurt yedir dedi ama 1yemek kasigi yrse sukredecwgim.cok zor yiyor.kasik mamasini da eczaci kzenim onerdi o yuzden veriyorum.ay sonunda 6 aylik olacak.dr kontrolunde soracagim
mrb bende kasım 2012 annesiyim.. 31 ekimde doğdu oğlum.. Sürekli takip ettlm sizi ama ancak yeni üye olabildim...
hosgeldın tatlım ,bebısın kızmı erkekmı adı ne
patates+havuç püre haline getirip, suyunu süz dediler. yanlış mı
oğlumun adı efe.. 5,5 aylık olduk ve bu hafta ek gıdalara azar azar başladık.. Slzlnkl ne kadarlık
oğlumun adı efe.. 5,5 aylık olduk ve bu hafta ek gıdalara azar azar başladık.. Slzlnkl ne kadarlık
Aynen kuzucuk bizde 5.5 ayliikken o sekilde basladik artik 6 aylik olduk asil liste o zaman basliyi cnm
Pazartesi dr gidicez ve start verilcek 6 ya kadar devam et kuzum
aa öylemi ne güzeeel tşk ederim cnm yacanım biz 4. ayda başladık yoğurt yemeye ama bir çay bardağınıın yarısı kadar şimdi daha fazla yiyor... bu durum annenin süt durumuna ve bebeğin kilosuna göre değişiyor... bunu da ancak doktor karar verebilir diye düşünüyorum... mesela demir damlasını da kiloya göre veriyorlar ama gene de doktor insiyatif kullanabiliyor.. senin bebeğin iyi kilo alıyor demekki fazla ek gıda vermemiş..
hoşbuldum ve geç buldum sizleri:)
1 günde ne kadar vereyim havuç suyunu?sabah 3 kaşık,öğle 3 kaşık,akşam 3 kaşık yeterli mi çok mu?
ben yaklasık 1 aydır elma suyu verıyorum pure olarak vermeye baslasammı acaba
Cnm 4. Ayi doldurunca dr elma suyu ilr baslatti.ilk 15 fun elme suyu sonra puresi vermeye basladik.5.ayi doldurunca togurt ve havuc wklendi.dr cay bardagi yogurt yedir dedi ama 1yemek kasigi yrse sukredecwgim.cok zor yiyor.kasik mamasini da eczaci kzenim onerdi o yuzden veriyorum.ay sonunda 6 aylik olacak.dr kontrolunde soracagim
Tatlim hosgeldinnnnnaç ya da tok karnına farkedermi kan ilacını vermek..
songulcum mrb arasın alerjısı var galıba kabarıyo demıssın nasıl oluyo bıraz anlatrmısın benım oğlumun yuzunde bazen kucuk kucuk kızarıklklar oluyo nıye anlamyorum alerjı olablrmı acaba dıye dusunuyorum
nasılsın yaren =)
Tatlim hosgeldinnnnn
Dr muz ac karnina yemekten yarim saat once uygundur dedi
Iyi cnm is arasi vakayim dedim cosmusunuzsen oglus nasil