- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.501
kaşığa ağzını açmıyo gerçekten öle olacak sanırım baya zorlancaz
kaşıkla ilaç falan mı verdiniz canım ya niye almıyo ki ne zor ya Allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben göremedim yine resmi yaa tekrar koysana
tatlım bakıcak kısıyı belırledınızmı gercekten cok zor herkeze guvenmek
cnm bı kac gun beraber yasasanız ıse baslayana kadar sen olabıldıgınce dısarı cıksan bırden zor olabılır
benım kızım 4 aylıkken bı basladı 3 yası dolana kadar bensız hıc bıyerde durmadı
aras tamtersı bugun her laf atana kendının attı alsınlar onu dıye sebek cok guluyo
bi de baktım burda mısın diye burdasın nasıl görmüyon yahu hep kaçırıyon Eki Görüntüle 690174
RANA SUSTU :) şimdilik burdayım :)) ya bişi soracam sizce bakıcı mı bize gelsin biz mi bakıcıya gidelim
Anlamiorum ki cnm ben dibinde oturayim babaya yapmadigi sebeklik kalmio ama bi dusari cikayim cigligi basio babaya bile ananeyle kalma sansi kalmadu cnm malesef kuzenimin dugunu var annem istanbula gidio ise basladigim gunun aksami donecek mecburen ilk gun babaanne bakcak durum hepten vahim oldu cunku babaanneyi gordugunde cigligi basio banim cadi kizim
kaşıkla ilaç falan mı verdiniz canım ya niye almıyo ki ne zor ya Allah yardımcın olsun
ayy zor ıs ınnankı sankı yarenı anlatıyorsun
yaren babannesıne salıncagını bıle sallatmaz aglardı
nasıl alısıcak gozunde buyutmek gıbı olmasın ama
top kardeşinden daha net çıkmış bu çimenlik kalesinde sanırım
şöyle net bir resim koy ozcanan , alıcı gözüyle bakayım
cnm cok sakın mutlu ve ac bı saatte denedınmu o zman daha acık oluyo algıları ek gıdaya karsı
rana sürekli uyanıyo canım yarın koysam olur mu çıkıyorum ben görüşürüz
özell,ikle sakin olduğu zma nı deniyorum ama denemeye dvm edicem sanırım
çok sabırlı olmak lazım ek gıdada
görüşürüz, selimde mız mız bu gece
RANA SUSTU :) şimdilik burdayım :)) ya bişi soracam sizce bakıcı mı bize gelsin biz mi bakıcıya gidelim