2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm merha a bende hem fikirum
Sadece 5.5 aylikkwn gunde iki kasik elma suyu sonra puresi verdim acele yok 3 gecedirde muhallebi cay bardagi ile biz artik 6 aylik olduk pazarteside start bence sende 6 ay verme cnm hic acele yok yarene erken verdim ikisi arasinda cok fark var 6 aylikken daha hazir oluyo bence bebekler
Yarenin agzinda kac kere akardi ama aras hoppp mideye gupletiyo

Sorma cnm inan alistim size merak ediyorum kim nasill
Nette sirf kk ya giriyorum bende bagimlulik yaptiniz
Ay ranaya uzuldum cnm bi ara kulagina baktirin cnm ayni olaylsr tekrarlanirsa ablamin bebegide hep gece uykudab uysnir aglardi kulagi agrirmis yavrucaginnn

Ben yorgunum cnm gexmktn hem yaziyom hem ev toparliyom pasa uyudu ablamiz odadinda tv keyfi yapiyo

Bu arada kizkardesin nasil ben gorumce haha

yine uyandı bu kız ya gazı var yine herhal ne bitmedik gazmış arkadaş
hmmmmm kız kardeşim mi du resmini koyim de gör Eki Görüntüle 690157

Son düzenleme:
Telden giriyorum o yuzden goremiyorym
V
Ziyaretci arkadaslarim varsa sevgiler saygilar

iyi akşamlar hanımlar nasılsın bakem

İi aksamlar cnm iiyiz cok sukur sen nasilsin? Biz ananeye alismaya calisioruz is basi yapmama bir hafta kaldi ama benim bal bocugum hala ananeye alisamadi ustelik babasindan sonra en cok gprdugu kisi ama yok benden baska kimseye gitmio. Bi taraftan hosuma gidiyo bi taraftanda isr baslayonca cok aglayacak die uzuluorum bizde durumlar boyle sizde ne var ne ypk

yine uyandı bu kız ya gazı var yine herhal ne bitmedik gazmış arkadaş
hmmmmm kız kardeşim mi du resmini koyim de gör Eki Görüntüle 690157

aaa masalla cnm ya cokta begendım
rananın gelecegı parlak soyleyım sımdıkı gıbı guzel bı kız olucak

meertur damadıda gormek ısterız he

cnm ya uzuldum ranaya sıkıntı var demekkı

benim başlamama iki ay var ve senin bal böcüğün ananeye alışmadıysa benim cadı yabancı birine nasıl alışsın içim acıyo böyle düşününce burnumun direği sızlıyo ben napacam yaaa

cnm bı kac gun beraber yasasanız ıse baslayana kadar sen olabıldıgınce dısarı cıksan bırden zor olabılır
benım kızım 4 aylıkken bı basladı 3 yası dolana kadar bensız hıc bıyerde durmadı

aras tamtersı bugun her laf atana kendının attı alsınlar onu dıye sebek cok guluyo

benim başlamama iki ay var ve senin bal böcüğün ananeye alışmadıysa benim cadı yabancı birine nasıl alışsın içim acıyo böyle düşününce burnumun direği sızlıyo ben napacam yaaa

tatlım bakıcak kısıyı belırledınızmı gercekten cok zor herkeze guvenmek

Bilmiorum ki cnm boyle arada kalmak cok kotuymus. Cocuk buyutmek de cok zormus rabbim dogru adimlar attirsin hepimize ins.
Siz tamamen geciprsunuz artik eklere di mi cnm eee bize de onderlik edersiniz aras pasayla:))

kızlar ben çıkıyorum rana hanım beni istiyo gideyim onunla ilgileneyim yarın görüşürüz öpüldünüz

Ay cnm senin isin daha zor. Ama bak benim annem bi kez bebek bakti bes yilda devam etti sonra tayinleri cikti gittiler hala arar sorarlar belki sizde boyle kendi cocugu gibi bskscak birisine denk gelirsiniz ins. Bol bol dua et cnm

tatlım bakıcak kısıyı belırledınızmı gercekten cok zor herkeze guvenmek

talip çok ama ben daha görmek falan istemiyorum o düşünceye girmedim henüz iyi hissetmiyorum düşününce daha koskoca iki ay var diyorum avutuyorum cevap vermeden geçmeyeyim dedim canım görüşürüz

Ay cnm senin isin daha zor. Ama bak benim annem bi kez bebek bakti bes yilda devam etti sonra tayinleri cikti gittiler hala arar sorarlar belki sizde boyle kendi cocugu gibi bskscak birisine denk gelirsiniz ins. Bol bol dua et cnm

RANA SUSTU :) şimdilik burdayım :)) ya bişi soracam sizce bakıcı mı bize gelsin biz mi bakıcıya gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…