- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.481
Herkese ii aksamlar kizlaaar...
Songulcum bi bakip cikayim dedim ayni zamanda sen slm vermissin zoyaretcilere kalp kalbe larsiymis bak:)) su ek gida kpnusina bende takigim alti ayi dolmadan bisey vermeme karari aldik ama yanlismi yapiorum ya gec kalirsam diye de korkmuo degilim hani
iyi akşamlar hanımlar nasılsın bakem
Himmm sukur kavustuk cnmmm nasilsin
evet sonunda kavuştuk kaçak hanım gezmelerden fırsat bulamıyon çok ihmal ediyon buraları çokben daha iyiyim rana uyuyo dünkü gibi uyanmazsa sıkıntı yok sen nasılsın bakalım paşam ve prensesim nasıl
Sorma cnm inan alistim size merak ediyorum kim nasill
Nette sirf kk ya giriyorum bende bagimlulik yaptiniz
Ay ranaya uzuldum cnm bi ara kulagina baktirin cnm ayni olaylsr tekrarlanirsa ablamin bebegide hep gece uykudab uysnir aglardi kulagi agrirmis yavrucaginnn
Ben yorgunum cnm gexmktn hem yaziyom hem ev toparliyom pasa uyudu ablamiz odadinda tv keyfi yapiyo
Bu arada kizkardesin nasil ben gorumce haha
Telden giriyorum o yuzden goremiyorym
V
Ziyaretci arkadaslarim varsa sevgiler saygilar
iyi akşamlar hanımlar nasılsın bakem
yine uyandı bu kız ya gazı var yine herhal ne bitmedik gazmış arkadaş
hmmmmm kız kardeşim mi du resmini koyim de gör Eki Görüntüle 690157
İi aksamlar cnm iiyiz cok sukur sen nasilsin? Biz ananeye alismaya calisioruz is basi yapmama bir hafta kaldi ama benim bal bocugum hala ananeye alisamadi ustelik babasindan sonra en cok gprdugu kisi ama yok benden baska kimseye gitmio. Bi taraftan hosuma gidiyo bi taraftanda isr baslayonca cok aglayacak die uzuluorumbizde durumlar boyle sizde ne var ne ypk
İi aksamlar cnm iiyiz cok sukur sen nasilsin? Biz ananeye alismaya calisioruz is basi yapmama bir hafta kaldi ama benim bal bocugum hala ananeye alisamadi ustelik babasindan sonra en cok gprdugu kisi ama yok benden baska kimseye gitmio. Bi taraftan hosuma gidiyo bi taraftanda isr baslayonca cok aglayacak die uzuluorumbizde durumlar boyle sizde ne var ne ypk
benim başlamama iki ay var ve senin bal böcüğün ananeye alışmadıysa benim cadı yabancı birine nasıl alışsın içim acıyo böyle düşününce burnumun direği sızlıyo ben napacam yaaa
Cnm merha a bende hem fikirum
Sadece 5.5 aylikkwn gunde iki kasik elma suyu sonra puresi verdim acele yok 3 gecedirde muhallebi cay bardagi ile biz artik 6 aylik olduk pazarteside start bence sende 6 ay verme cnm hic acele yok yarene erken verdim ikisi arasinda cok fark var 6 aylikken daha hazir oluyo bence bebekler
Yarenin agzinda kac kere akardi ama aras hoppp mideye gupletiyo
benim başlamama iki ay var ve senin bal böcüğün ananeye alışmadıysa benim cadı yabancı birine nasıl alışsın içim acıyo böyle düşününce burnumun direği sızlıyo ben napacam yaaa
tatlım bakıcak kısıyı belırledınızmı gercekten cok zor herkeze guvenmek
C dr pazartesi liste vericeK ben tamamini paylasicam
Aklina tskilan yada dr na sormayi unuttugun soru varsa yaz ben sorarim
Ay cnm senin isin daha zor. Ama bak benim annem bi kez bebek bakti bes yilda devam etti sonra tayinleri cikti gittiler hala arar sorarlar belki sizde boyle kendi cocugu gibi bskscak birisine denk gelirsiniz ins. Bol bol dua et cnm
Cnm parmakka besleme tekbigi var demekki eymencik o sekilde baslicak