- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.441
Allah yardımcısı olsun zor yaa tıbbı okuması da .. sonrası daa =) kardeşinde senin gibi güzel mi
700 watt , pahalı ama değmiş diye düşünüyorum çok rahat .annemin vardı katı meyve sıkacağı yanda posası biriken modellerden onların temizliği zor. küspeler o hazneye gidene kadar çok yeri batırıyor. avance de ise küspe hemen sıkacağın altında birikiyor ...
istanbul'da bugün hava misss!
kızımı aldım yanıma doğru sosyete pazarına...Aman Allah'ım ne çok özlemişim pazarda gezmeyi, birşeyleri dokunarak almayı...sürekli netten alışveriş yapmak çok sıkıcıydı
nolur havalar artık soğumasın...
cuma günü nerede sosyete pazarı ?
Guzel topikimib guzel anneleri bi kac gundyr gezmekten sizi cok ihmal ettim ozledimmm
Aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgelmisler uygun zaman da tanisiriz insalla
Ozcanan sana bisey diyimmi bu mertur sizinkiza goz koydi haberin ola bakti ablasi guzel haha
Bugun ben yokken arasa aldigim yazliklar gelmis aras kargo not birakmis yikildim yarin babamiz alir insalla
Simdi kizum geldi gorusuruzzzz
bu arada bişi sorayım biz bu acd vitamını kullanıyoruz ya ben elma suyunun içinde veriyorum damlayı sevmiyo çünkü çaktırmadan yiyo öyle ama leke bırakıyo ya çıkmıyo önlüğünden olsun kıyafetlerinde var damla damla sarı sarı 50 de yıkadım 60 da yıkadım yok çıkmıyo acaba elmadan mı vitaminden mi benim deterjandan mı bilemedim :44::44::44::44::44::44:
Philips HR 1869 Katı Meyve Sıkacağı - Gold.com.tr
ben bunu almak istiyorum.seninki bu mu? narenciye sıkmıyor di mi bunlar? narenciye de zaten 40-50 tl birşey ....
Philips HR 1869 Katı Meyve Sıkacağı - Gold.com.tr
ben bunu almak istiyorum.seninki bu mu? narenciye sıkmıyor di mi bunlar? narenciye de zaten 40-50 tl birşey ....
o lekeler elma suyundan canım.elma leke yapıyo ve cıkmıyo bende yıkadım ama gecmıyo bıkac kıyafetı lekelı artık hele bı onluğu var o lekeden gorunmuyo heralde sureklı elıme vurduğu ıcın dokulyo napalım:)
Geceden deterjanla ıslayıp ön yıkamalıda 50 derecede ariel leke çıkarıcı ve ariel toz deterjanla yıkıyorum, leke meke kalmıyor sonra dalin yumuşatıcıyla ikinci kez durulatıyorum. En havalı 1-2 kıyafetı gözden çıkarmamak için denedim tuttu.
şimdi de portakal+elma+çilek+kivi+mango yaptım şuan içiyorum süper olmuş
canım sen memnunmusun gercekten bende almayı dusunuyorumda temızlemesı kolaymı
canım sen memnunmusun gercekten bende almayı dusunuyorumda temızlemesı kolaymı
Kizlar ben onlugun ters tarafini takiyorum naylon disariya geliyo dokulen elma suyy ne kiyafetinde ne onlugunde kalmiyoo
Bu arada mertir ben songul olarak son cocugum ablam vae iki tane evlilee
Ama kardesine gorumcelik yapabilirim zaten erkekte yok bizde
benim kardeşim , senin kardeşin Songül bul bir güzel kız