2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah yardımcısı olsun zor yaa tıbbı okuması da .. sonrası daa =) kardeşinde senin gibi güzel mi

benden daha güzel :))) sonrası için çalışıp duruyo garibim valla

içdaşı biliyorum ya biga çanakkaleden daha yakın bize kipa açıldığından beri oraya takılır olduk :))

Philips HR 1869 Katı Meyve Sıkacağı - Gold.com.tr
ben bunu almak istiyorum.seninki bu mu? narenciye sıkmıyor di mi bunlar? narenciye de zaten 40-50 tl birşey ....

istanbul'da bugün hava misss!
kızımı aldım yanıma doğru sosyete pazarına...Aman Allah'ım ne çok özlemişim pazarda gezmeyi, birşeyleri dokunarak almayı...sürekli netten alışveriş yapmak çok sıkıcıydı

nolur havalar artık soğumasın...

cuma günü nerede sosyete pazarı ?

Guzel topikimib guzel anneleri bi kac gundyr gezmekten sizi cok ihmal ettim ozledimmm
Aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgelmisler uygun zaman da tanisiriz insalla

Ozcanan sana bisey diyimmi bu mertur sizinkiza goz koydi haberin ola bakti ablasi guzel haha

Bugun ben yokken arasa aldigim yazliklar gelmis aras kargo not birakmis yikildim yarin babamiz alir insalla

Simdi kizum geldi gorusuruzzzz

senin gibi kardeşin varsa seninkine de göz koyabilirim
dayımıza güzel bir kız arıyoruz =)

o lekeler elma suyundan canım.elma leke yapıyo ve cıkmıyo bende yıkadım ama gecmıyo bıkac kıyafetı lekelı artık hele bı onluğu var o lekeden gorunmuyo heralde sureklı elıme vurduğu ıcın dokulyo napalım:)

Geceden deterjanla ıslayıp ön yıkamalıda 50 derecede ariel leke çıkarıcı ve ariel toz deterjanla yıkıyorum, leke meke kalmıyor sonra dalin yumuşatıcıyla ikinci kez durulatıyorum. En havalı 1-2 kıyafetı gözden çıkarmamak için denedim tuttu.

ben omo yla yıkamıstım 50 derecede cıkmadı dahada fazla denemedım acıkcası,sen cıkartmıssın bende deneyım ozaman sağol canım ama benmkıler nerdeyse 1 aylık leke yınede cıkarmıkı

Kizlar ben onlugun ters tarafini takiyorum naylon disariya geliyo dokulen elma suyy ne kiyafetinde ne onlugunde kalmiyoo

Bu arada mertir ben songul olarak son cocugum ablam vae iki tane evlilee
Ama kardesine gorumcelik yapabilirim zaten erkekte yok bizde

canım sen memnunmusun gercekten bende almayı dusunuyorumda temızlemesı kolaymı

elini yıkarken geçen süre kadar kirli parçaları yıkaması sürüyor.çıkan meyve suyunu içmesi daha uzun sürüyor da denebilir. bir haftayı geçti sanırım sürekli kullanıyorum çok rahat =)

benim kardeşim , senin kardeşin Songül bul bir güzel kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…