2012 kasım bebekleri büyüyor..

Pazqrtesi kontrol var ek gidalara start veriyoruzz
Ordan cikistada nasip olursa beysala gidicem izunliymis erdem ile aras bulusmasi yasanicak

İyi aksamlar kuzlar nasilsiniz? Defne kasikla hicbisey yemiyor.siz nasil yediriyorsunuz?iki kasik bisey yedirinceye kadar canim cikiyor.emzigi verir gibi yapip kiyidan koseden tikistiriyorum.offff cok zorlaniyorum

İyi aksamlar kuzlar nasilsiniz? Defne kasikla hicbisey yemiyor.siz nasil yediriyorsunuz?iki kasik bisey yedirinceye kadar canim cikiyor.emzigi verir gibi yapip kiyidan koseden tikistiriyorum.offff cok zorlaniyorum

Cnm en korktugun olay ya yaren o sekuldeydi ben care buladum aras 3 gecedir muhallwbi yiyo cok mutlu yiyo srn ne veriyosun cnm

kızlAR doktorlarınız liste filn verirse lütfen paylaşın bizim doktor genel bişiler anlattı geçti ya

paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten

kızlAR doktorlarınız liste filn verirse lütfen paylaşın bizim doktor genel bişiler anlattı geçti ya

paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten

C dr pazartesi liste vericeK ben tamamini paylasicam
Aklina tskilan yada dr na sormayi unuttugun soru varsa yaz ben sorarim

elini yıkarken geçen süre kadar kirli parçaları yıkaması sürüyor.çıkan meyve suyunu içmesi daha uzun sürüyor da denebilir. bir haftayı geçti sanırım sürekli kullanıyorum çok rahat =)

cvb ın ıcın sağol canım ben bıraz daha dusuneyımde alırım belkı

Telden giriyorum o yuzden goremiyorym
V
Ziyaretci arkadaslarim varsa sevgiler saygilar
Herkese ii aksamlar kizlaaar...
Songulcum bi bakip cikayim dedim ayni zamanda sen slm vermissin ziyaretcilere kalp kalbe karsiymis bak:)) su ek gida konusina bende takigim alti ayi dolmadan bisey vermeme karari aldik ama yanlismi yapiorum ya gec kalirsam diye de korkmuo degilim hani.buarada 16 kasim dogumlu benim bal böcüğüm.

Son düzenleme:
X