2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım bakıcak kısıyı belırledınızmı gercekten cok zor herkeze guvenmek

Anlamiorum ki cnm ben dibinde oturayim babaya yapmadigi sebeklik kalmio ama bi dusari cikayim cigligi basio babaya bile ananeyle kalma sansi kalmadu cnm malesef kuzenimin dugunu var annem istanbula gidio ise basladigim gunun aksami donecek mecburen ilk gun babaanne bakcak durum hepten vahim oldu cunku babaanneyi gordugunde cigligi basio banim cadi kizim

RANA SUSTU :) şimdilik burdayım :)) ya bişi soracam sizce bakıcı mı bize gelsin biz mi bakıcıya gidelim

Cnm imkaniniz varsa bakici gelsin hem aliskin oldugu ortamda daha rahat eder hemde sabah erkenden disari cikmak zorunda kalmaz bebisin. Biz ananeye goturcez mecburen cunku ananemiz evindr bakmak istio sikilio burda hemde benim isim annemlete yakin. Yani sartlarda onemli cnm

ayy zor ıs ınnankı sankı yarenı anlatıyorsun
yaren babannesıne salıncagını bıle sallatmaz aglardı
nasıl alısıcak gozunde buyutmek gıbı olmasın ama

ayy zor ıs ınnankı sankı yarenı anlatıyorsun
yaren babannesıne salıncagını bıle sallatmaz aglardı
nasıl alısıcak gozunde buyutmek gıbı olmasın ama

Ay icim daraldi valla bugun iki saatligine biraktim ananaye geldigumde nasil agliordu kuzum beni gordu hepten costu icini ceke ceke aglamaya basladi bal bocugum

Neyse kizlar gece gece ben psikopata baglamadsn, ev ahaliside uyumusken gidip yatayim. Kuzularinizi koklayin benim yerime. Bol sutlu uykulu geceler hepinize.

cnm cok haKLISIN SON ZAMANA KADAR GIRME O MODA YOKSA IKI AYIN PEK HOS GECMEZ
BENCE KADIN GELSIN EVE COCUK GETIR GOTUR DAHA ZOR BEBEK ICIN

RANA SUSTU :) şimdilik burdayım :)) ya bişi soracam sizce bakıcı mı bize gelsin biz mi bakıcıya gidelim

Allah göstermesin ama ne sapıklar var parmak kadar bebeğe göz diken bence eve gelsin. Belki benim paranoyaklığım ama eve netten izleyebileceğin kameralardan tak hatta. Sen önlem aldavarsın insanlar dünya tatlısı olsun...

İyiraf ediyorum ben daha almadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…