2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar önümüzdeki pazartesi salı da izinliyim annemler ablama uzunköprüye gidicekler erdemle senide götürelim diyorlar sizce ne yapsam erdemi hasta ederim diye çok korkuyorum ama böyle eve tıkılı kalmakta istemiyorum ikilemde kaldım hava değişikliği çarparsa diye çok korkuyorum sonra vicdan azabı duyacam ama bir yanımda çocuğu soyutlayarak yaşamamın doğru olmadığını sölüyor vs vs kafam karışık

bencede canım sonuçta bu çocukları hep evde tutamayız ki nekadar erken baağaşıklıkları gelişirse bence okadar iyi ama tabi karar senin..
hasta ola bilirmi dersen ola bilir ama götürmesende ola bilir bunun garantisi yokyani..

bence ortam değişimi senin ve erden için iyi olabilir =) sana moral olur , erdeme de yansır
uzunköprüde kim var ?

ablam istanbuldaydı oraya tayin oldu bankada çalışıo karar veremedim işteee

kapalı kalma hissi , ya bir şey olursa korkusu insanı daha depresif yapıyor , sonra keşke gitseydim diye de üzülürsen daha da kötü olur. yanında annenlerde olacak sana yardımcı olurlar . böyle denk gelmez bir daha belki , fırsat ayağına gelmiş

Kizlarr merhaba bugun yogun bi gun gecirdim hatta bu hafta diyim persembe cuma yine yokum ay gezmektn yoruldum

Beysalim annecigine gecmis olsun sukur temiz cikmis

Sehirdisina cikma olayini hic dusue derim git annenlerle sanada degidiklik olur
Hatirlarsan kar yagdi aras 15 gun evden cikmadi bronsit oldu
Simdilerfe hep sokakta masalla diyelim hem senin icinde iyi olucaktir

haberını aldık canım yarenın toplntsna ordanda gezmeye gıdecekmssın.gez valla gezebldğın kadar ınsan sıklyo evde,persembe cuma nerelere gıdıyosun bakalım

haberını aldık canım yarenın toplntsna ordanda gezmeye gıdecekmssın.gez valla gezebldğın kadar ınsan sıklyo evde,persembe cuma nerelere gıdıyosun bakalım

Sorma cnm insan mwmnun etmek zor simdide evimde oturmyali ozledim inan supurgemi bu saattw yaptim

Yarin dogumgunu ordan esim izinli gezmeleri cuma akraba toplanti var
Sen nasilsin fistik

Sorma cnm insan mwmnun etmek zor simdide evimde oturmyali ozledim inan supurgemi bu saattw yaptim

Yarin dogumgunu ordan esim izinli gezmeleri cuma akraba toplanti var
Sen nasilsin fistik

Oh gez bakalim gez:)
benim esim biraz pimpirikli annemler harici bi yere gidemiorum cocuk hasta olur deyip duruyo biraz daha buyuyecekmis eee o gunlerde gelir diyorum bende... Allahtan hava guzel olunca birlikte yuruyuse cikiyoruz ona bisey demio gicik oluyorum bazen

ay o durumda kotu benım esım 5 te ıse gırıyo tatlım ozel soforlugumuzu yapıyo babamız ondan rahat oluyo
babamız bızım rahat bırazcık ondan sanslısyız

ıse gıderken annennmı gelıcek sızmı goturuceksınız cnm

Sorma cnm yok usutur yok hasta olur bazen sinir oluorum . Ama yine de kocami seviorum:) aman duymasin simarir:))
Canim zeynep ilayi biz goturcez ananeye . Tam olarak oturana kadar babayla goturcez daha sonra ben goturup getircem ama benim bal bocugum tek basina arkada duracak mi hic sanmiorum

cnm bızdee tam aksıne evde durunca hasta oluyoruz
ay ne kadar guzel ehlıyetın var benım olsa kım tutar benı
bı kere aglar ıkı kere aglar sonra alısır cnm aras ana kucagında ben yanındayım ama ıcınden hıc ınmek gıbı cabası olmuyo
sızınkısının tepkısı nasıl bı de aras hemen uyku moduna gırıyo

Massllah aras pasaya cnm benim bal bocugu kirmizida durunca bile tahammulu yok hemen basio yaygarayi cadi ama araba seyir halindeyse sorun yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…