-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.281
canım sporlarıda ütülemek gerekiyorki özellikle kotlar ve tişörtler. çoraplar... donlar... dermişim şaka şakaama cidden kot pantolon ve tişörtleri ütülemek gerekiyor , yine de gömlekten kolay onları ütülemesi. en sevmediğim kumaş pantolonları ütülemek, birde keten gömlekleri.
dıs olaylarındada olurmus aslında kulak cekme
arasta arka yanalrı kasıtıyo
dur ben onuda sorayımmm
eşin iş yerinde tv ye çıkan aşçılar gibi bembeyaz mı giyiniyor yaren =)
cnm ancak bıttı dımı ıs guc
ay zor bı doğum olmus cnm ben yarenden bıldıgımden hıc korkmadım sezeryandan
senın kız nazlımı yıcek dersın annesı karını acmıydı
ben dun aksam arasa bı cay bardak verdım sevdı
duaların ıcın tesekkur ederım cn arkadasım
dr a sorarım tabı cnm ama bebk bıskıvı onermıyo dr larımız bende kullanmıcam gecen ızledıgım programda dr pekmez dedı meyve pure dedı
gazıda sorarım cnm pazartesıye kadar aklına takılan olursa yazarsın yıne
cıxxxxx cnm sıyah gıyıyo genelde dunya mutfagı oldugu ıcın
ıyı cnm bugun gıttık yıne kalkmıs gezıyodu bende ıyı oldum gorunce
sen cebecı yı bılıyormusun
biliyorum canım ne oldu kiiii
cnm annem babam 10 sene once oraya yerlestıler
yazın bızde gıderız sızde gıdermısınız
herkese kocaman bi günaydın kızlarrrrr:
nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
beysaldan haberi olan varmı ya merak ettim iyice..
günaydın canlarım geçmişi okuyamadım ama songülüm merak ettik seni dedi dün mesajında
iki gündür izinliydim o yüzden gelemedim annem kolonoskopi ve endoskopi oldu erdeme bakamayacağı için izin aldım hem anneme hem erdeme baktım Allaha şükür dün oldu ve temiz çıktı sonuçlar çok mutluyum rabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah bugün tekrar işimin başına döndüm sizlere bir günaydın diyip geçmişi okumaya gidiyim ...
günaydın canlarım geçmişi okuyamadım ama songülüm merak ettik seni dedi dün mesajında
iki gündür izinliydim o yüzden gelemedim annem kolonoskopi ve endoskopi oldu erdeme bakamayacağı için izin aldım hem anneme hem erdeme baktım Allaha şükür dün oldu ve temiz çıktı sonuçlar çok mutluyum rabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah bugün tekrar işimin başına döndüm sizlere bir günaydın diyip geçmişi okumaya gidiyim ...
kuzum kusura bakma dün annemlerle kuzuluk kaplıca evlerindeydik telefon çekmiyordu mesajını görmemiştim zaten arayıncada açamadım açsamda anlaşamıcaz diye mesaj attım çok şükür herşey yolunda geçmişi kısaca okudum babana ne oldu tatlım geçmiş olsun haberim yok girmeyince kaç gündür ????ben beysalı merak ettım sms attım donmedı
arıcam bı ara dayanamayıp
günaydın canım çok geçmiş olsun sevindim annenin sonuçlarının iyi çıkmasına..
evet merak ettik seni ..
erdemcik nasıl neler yapıyosunuz?
Hoş geldin canım..
Merak etmiştik seni..
Annene çok geçmiş olsun. Şükür ki sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim..
Rabbim yardımcınız olsun..
Sen ve Erdem iyisinizdir umarım
kuzum kusura bakma dün annemlerle kuzuluk kaplıca evlerindeydik telefon çekmiyordu mesajını görmemiştim zaten arayıncada açamadım açsamda anlaşamıcaz diye mesaj attım çok şükür herşey yolunda geçmişi kısaca okudum babana ne oldu tatlım geçmiş olsun haberim yok girmeyince kaç gündür ????
çok sağolun canlarım ya iyiyiz erdemle 4 gündür birlikte olmanın keyfini çıkardık oğlumla. keyfi yerindeydi sabah bıraktığımda inşallah yine öyledir...
ayyy keşke hep onlarla olsakyaaaa:
hiç işe gelmek istemiyorum bennn: