2012 kasım bebekleri büyüyor..

kot, tşört ütü isitiyorda ütüyle bir geçiyorsun üstünden tamamdır , gömlekte pantalonda eviriyorsun çeviriyorsun açılmıyor tekrar tekrar basıyorsun =)

İs guc anvakbitti cnm.yari. Sabahta esimi otogadan alacagim.kizim ac sayilirdi ama yinede zor yedi.defnede soyle bi durum var:kasikla verilen yiyecekleri yemek istemiyor.elimle ne verirsem yiyor.meyveleri elimle verince kemirip yiyor ama pure yapip kasikla verdigimde agzini acmak istemiyor.kv dediki meme emen cocuklar illa ete dokunmak istermis .o yuzden yemiyorsa elinle yedirecekmissin.ama sivi seyleri ben elimle nasil veriyim.
Aklima baska soru gelirse yine sorarim cnm.

ben çıkayım yavaş yavaş , yine hastalığım arttı dinlenmem lazım ama nerdee ...
iyi geceler annecikler =)

Kizlar benkaciyorum.malum yarin sabah erken kalkip esimi otogardan alaacagim.hepinizi kocaman opuyorum.bol sutlu ve saglikli gunlerimiz olsun.allah hepimizin vonlune gore versin

herkese kocaman bi günaydın kızlarrrrr:
nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
beysaldan haberi olan varmı ya merak ettim iyice..

herkese kocaman bi günaydın kızlarrrrr:
nasılsınız bakalım bebişler nasıl?
beysaldan haberi olan varmı ya merak ettim iyice..

günaydın canlarım geçmişi okuyamadım ama songülüm merak ettik seni dedi dün mesajında
iki gündür izinliydim o yüzden gelemedim annem kolonoskopi ve endoskopi oldu erdeme bakamayacağı için izin aldım hem anneme hem erdeme baktım Allaha şükür dün oldu ve temiz çıktı sonuçlar çok mutluyum rabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah bugün tekrar işimin başına döndüm sizlere bir günaydın diyip geçmişi okumaya gidiyim ...

günaydın canım çok geçmiş olsun sevindim annenin sonuçlarının iyi çıkmasına..
evet merak ettik seni ..
erdemcik nasıl neler yapıyosunuz?

Hoş geldin canım..
Merak etmiştik seni..
Annene çok geçmiş olsun. Şükür ki sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim..
Rabbim yardımcınız olsun..
Sen ve Erdem iyisinizdir umarım

ben beysalı merak ettım sms attım donmedı
arıcam bı ara dayanamayıp
kuzum kusura bakma dün annemlerle kuzuluk kaplıca evlerindeydik telefon çekmiyordu mesajını görmemiştim zaten arayıncada açamadım açsamda anlaşamıcaz diye mesaj attım çok şükür herşey yolunda geçmişi kısaca okudum babana ne oldu tatlım geçmiş olsun haberim yok girmeyince kaç gündür ????

günaydın canım çok geçmiş olsun sevindim annenin sonuçlarının iyi çıkmasına..
evet merak ettik seni ..
erdemcik nasıl neler yapıyosunuz?

Hoş geldin canım..
Merak etmiştik seni..
Annene çok geçmiş olsun. Şükür ki sonuçlarınız temiz çıkmış çok sevindim..
Rabbim yardımcınız olsun..
Sen ve Erdem iyisinizdir umarım

çok sağolun canlarım ya iyiyiz erdemle 4 gündür birlikte olmanın keyfini çıkardık oğlumla. keyfi yerindeydi sabah bıraktığımda inşallah yine öyledir...

ayyy keşke hep onlarla olsakyaaaa:
hiç işe gelmek istemiyorum bennn:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…