- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.341
bızımde ısık krızımız var teyzesı uykudaysa bıle acıyo gozlerı o derece yanı
Oy yesin onu teyzesi :)) arabayi besik niyetine kullaniyorlar anlasilan songulcum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bızımde ısık krızımız var teyzesı uykudaysa bıle acıyo gozlerı o derece yanı
evet tatlım bak onlar azda olsa alıstı en azondan saatlerın guzel bıde annen bakıcak dımı ama
Cok sukur cnm isyerimde rahat. İlk onbes gun uc saat sut izni var daha sonra bir bucuk saate dusuyo . Ogle aradi da gitcem yanina ins. Boylece uzun sureli ayri kalmis olmiycam bal bocugumden teyzesi kismetse
yasemın reces be sımdı cıkmalıyım cocuklarım yatınca gelırım yıne opuldunuz
İyi aksamlar kizlar.nasilsiniz.brn ancak girebildim nete.gecmisisoyke bi okudum.dogum konusulmus.bende suni sanci ile normal dogurdum.suyum bittigi icin 40haftayi doldurdugumda sancisiz dovurdum.dogum zor degil amq sanci kismi cok zor.sanviyi dusundukce 2.cocuk ne kadar otrlersem o kadar iyidir diye dusunuyorum...
Seyda ve zeynep arkadasim insallah hayirlisiyla sizde bebislerinizi kucaginiza alirsiniz.sizin icin dua edecegim.
Plasebo insallah hayirlisiyla bebegin saglikli gelisimine devam edecek.canini sikma sadece allaha dua et o yeter.senin icinde dua ederim.allah hepimizin bebislerine saglik versin.
Kizlar bugun ben kizima kasik mamasi aldim.irmikli muzlu.uzerinde yazan tarifin yarisini yaptim ama baya bi mama oldu.defbe hanim biraz zir yedi.tarifin yarisi bile bi kase mama etti.defne yarisini yiyebildi.onuda emzikke kandirarak yedirdim.
Songul domtoruna sorarmisin bebegi emzirdikten sonra yada mama yedirince hala.gazini cikarmaya devam etmelimiyiz.birde yogurdu defne yemek istemiyor.acaba yogurdun icine bebek biskuvisi katarak yedirsek zarari olur mu?
Bizim doktorumuz yoğurda pekmez kat doğal şeker ve demir kaynağı dedi. Kalsiyum demiri bağlasa da demir demirdir dedi...
kulağını çekmeyi benimkiside yapıyor ama ağlarken asılıyor kulağına
eli ağzında ve üst sol arka düş eti kabarık , yaren doktora bunu sorsana ilk önce arkada diş çıkabilir mi :S
İlk önce alt ön dişler devamında üst ön dişler beklenir ama çok nadir de olsa istisnalar olabiliyor...
iyi akşamlar hanımlar bugün burası çok sakin maşallah neyse ben de bi girip çıkmak için gelmiştim dizim başladı da :)) bu arada artık akşamları çok kalamayacam çünkü aöf sınavı 4 mayısta akşamları çalışacam artık arada bakarım hepinizi öptüm
aaa beklenen cvp
gercektende olabılıyormu ben gormedım ama kk da okumustum
Dişli doğan bebekler bile olabiliyor Allah ın takdiri...
Bizim doktorumuz yoğurda pekmez kat doğal şeker ve demir kaynağı dedi. Kalsiyum demiri bağlasa da demir demirdir dedi...
günaydın canım bizde seni ve kuzucuğunu kucaklıyoruz..Günaydın...
Hepinizi kocaman öptüm kuzucuklarınızla