- 15 Şubat 2012
- 4.800
- 502
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #7.301
songülün selamı var kızlar önce yarenin toplantısına oradanda gezmeye gidicekmiş selam söledi sizee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
songülün selamı var kızlar önce yarenin toplantısına oradanda gezmeye gidicekmiş selam söledi sizee
slm ını aldık canım sağol,annene de gecmıs olsun canım bebısınlede neguzel vakıt gecırmısın ıyı gelmıstır sanada
merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım
günaydın canlarım geçmişi okuyamadım ama songülüm merak ettik seni dedi dün mesajında
iki gündür izinliydim o yüzden gelemedim annem kolonoskopi ve endoskopi oldu erdeme bakamayacağı için izin aldım hem anneme hem erdeme baktım Allaha şükür dün oldu ve temiz çıktı sonuçlar çok mutluyum rabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah bugün tekrar işimin başına döndüm sizlere bir günaydın diyip geçmişi okumaya gidiyim ...
songül yok ben ziyaretçilere selam ediyim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz selamlar
hoş geldin canım...
Sağolasın sen nasılsın? Elif hanım nasıl?
iyiym çok sukur ama elif bugun mızmız
tabiki onun mızmız olması beni huzursuz ediyo
simdi uyuyo rahatım o yuzden
sen istesin galiba
işteyken zaman hiç geçmiyo dimi
gecmis olsun canımselamlar annecikler nasılsınız , ben hala hastayım yorgunum havada parçalı bulutlu ama benim için güzel bir gün kardeşim geliyor =)
bu gece gelecek yarın dönecek ama olsun =) size bir selam vereyim mutluluğumu paylaşayım dedim sizler nasılsınız ?
selamlar annecikler nasılsınız , ben hala hastayım yorgunum havada parçalı bulutlu ama benim için güzel bir gün kardeşim geliyor =)
bu gece gelecek yarın dönecek ama olsun =) size bir selam vereyim mutluluğumu paylaşayım dedim sizler nasılsınız ?
gecmıs olsun canım,gozunaydın dıyım canım 1 gunde olsa kardesının gelmesı ıyı gelır sana,bizde bebısımle hastayız onun oksuruğu var ama gecıyo yavas yavas artık
sizede geçmiş olsun benim oğlumda da öhö öhö şeklinde kısa öksürük var . öksürüyor mu , boğazı mı kuruyor yoksa can sıkıntısına kendisi mi yapıyor anlamadım inşallah birşeyi yoktur .
bir günde olsa iyi gelecek =)
geçmis olsun arkadaşım
çok sevindim temiz çıkmasına
Allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin
sağolun canlarım Allaha şükürler olsunSlm kizlar.beysal annene cok gecmis olsun.allahtan sinuclar temiz cikmis
A.S.
Bizim yerimize de gezsin valla..
selamlar annecikler nasılsınız , ben hala hastayım yorgunum havada parçalı bulutlu ama benim için güzel bir gün kardeşim geliyor =)
gözün aydın şimdiden canım iyi gelecektir sana mutlaka..benim çevremdede herkes hasta çok korkuyorum bende hasta olucam diye
kendim için değil ama ben hasta olunca nilde olucak oyüzden korkuyorum..
bu arada yağmur recis wavs hepinize selam kızlar
evet birde biz hasta olduğumuzda uzatıp ayaklarımızı dinlenme lüksümüz yok maalesef o yüzden iyileşmeside uzun sürüyor , inşallah hiçbirimiz hasta olmayız =)