2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar simdi havalar ısınıyo ya acaba sadece anne sütü alıp ta su veren varmı bu sebepten
ben versemmi diyorum daha 5 aylığız
bazı dr verebilirsiniz diyo bazıları vermeyin bilemedim ki

havalar ısınıyor , çok fazla tükürük yapıyor birde ben suya çok düşkün değilim içmeyi unutabiliyorum bile oğlum benim gibi olmasın suyu sevsin diye verdim =)

Gunaydin kizlar bikac gun girmedim neler olmus oyle.kizlar bosverin milleti.siz iyi niyetle cvp yaazmissiniz ama diger sitedeki arkadaslar yanlis anlayip patlayavak yer aramislar.hic cvp vermeyim.bosuna kalp kirmayalim.biz sitemizde mutluyuz.

Bugun ben ankaradn izmire donecegim.annrmi birakip gitmeyi hic istemiyorum.

Smirnaizmir cnm bebisine gecmis olsun.armut yada kayisi puresi ver istersen.dr 10gune kadar kaka yapmamasina normal diyor ama icin rahat etsin istiyorsan dra gotur.

Yağmurdan göz gözü görmüyor burada..
Gök delindi sanki..
Rabbim dışarıda olan herkesin yardımcısı olsun..
Çok fena

çok zor anneden ayrılmak.
ben anne olduktan sonra annemi daha çok özler oldum , geçen hafta buradaydı hala zor geliyor alışamadım =(

Günaydınnn..
Nasılsınız güzel anneler ve kuzucukları?
Dün gelemedim maşallah muhabbet almış başını gitmiş..
Bi geçmişi okuyayım hemen..

iyiyiz sen nasılsın biraz geride kaldım ama internetimiz gitti burda ondan yazamadım.

gunaydın güzel annecikler
bugun hava çok kapalı insanın canı hiç bişey yapmak istemiyo
kızım 6 da uyandı biraz önce zorla uyudu
ölüyorum uykusuzluktan
sizler nasılsınız

iyiyiz bizde bugün 5te uyandık kaka yampmışızda..

günaydın annecikler
bademciklerim şişti ağrıyor , geçen üç gün öncesi eşim hastaydı bana da bulaştı :s inşallah oğluma bulaşmaz

geçmiş olsun canım şimdi yemeye gidiyorum birazdan dönğyorum..

günaydın annecikler
bademciklerim şişti ağrıyor , geçen üç gün öncesi eşim hastaydı bana da bulaştı :s inşallah oğluma bulaşmaz
geçmiş olsun ya üzüldüm ben de yakalanır gibi olmuştum ama hemen şekersiz ıhlamura vurdum kendimi sende bol bol iç canım hem süte de iyi sıcak sıcak içtin mi yumuşar ben öyle kurtuldum
sabah sabah kek mi ne kadar hamaratsın öyle
buraya da göndersene biraz
uyuyamam ki birazdan uyanır cadı
sabah sabah keek poaçaaa :))) öğlene yemek yerine bunları yedik hoş rana hanım yüzünden kekin tarifini karıştırıyodum ama sonuç mükemmel oldu akşama da yanına patates salatası bitti gitti yemek düşünmeyecem ama mutfak beni bekliyo
havalar ısınıyor , çok fazla tükürük yapıyor birde ben suya çok düşkün değilim içmeyi unutabiliyorum bile oğlum benim gibi olmasın suyu sevsin diye verdim =)
havalar ne zaman ısınacak mertur ya burada sağanak başladı.. memleketle konuştum biraz önce konyada kuzudişi yağıyo 10 dereceye kadar düşecekmiş sıcaklık.. bu arada ben de su veriyorum elma suyunun arkasına zeyno ver demişti aksatmıyorum..

Allah kavuştursun şimdiden.. her kavuşmanın bi ayrılığı var demi bir ay sonra görecem annemi ama 1 hafta sadece anne olunca annenin kıymeti daha da anlaşılıyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…