- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.901
kızlar bambaşka bir konuya parmak basıcam kusura bakmayın bebişler kilo aldığında seviniyoruz hepimiz ama bende oğluşumla birlikte kilo alıyorum o nolucak benim moralim çok kötü hele bikaç gündür iyice sinirlerim bozuk doğumdan sonra kilo aaldım ben doğuma -1 le girmiştim ben yaa sonra ise 8 kilo aldım ne diyosunuz
gece gece en kötü konu Allah tan uyuma vaktimiz geldi uyur unuturuz =)bugün , dün , hergün dilimden düşmeyen konu benimde hala fazlalıklarım var sürekli eski kiloma gelmek istiyorum serzenişindeyim =( bunun yanında da nam nam nam sürekli tatlı yeme isteği =) ben ki tatlı yiyemeyen biriydim hamileliğimde de çok düşkün değildim hamileliğimin sonuna doğru yazın sıcağında canım baklava istemeye bir başladı bir seferde sekiz dilim yedim :s ben ki bir dilim baklavayı zor yerdim o kadar tatlı sevmem . şimdi de evimin yakınına Güllüoğlu açıldı ondan önce seyrana aboneydim gün aşırı baklava . baklava almadığım gün onbeş dakikalık mesafede bir şarküteri var çanakkalenin peynir helvasını getiriyor baklava almadığımda onu alıyorum yemekten sonra illaki canım istiyor :S kilodan en dertli benmişim :S =)