2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin kizlar.bikac gundur giremedim foruma.grcmisi henuz okuyamadim.
Dun baharatcidan polen diye bisey aldim.sutu artiriyormus.deneyip size yazacagim.
Bu arada masallah songul cok guzelsin gecen fotonu koymustun.

Cnm insslla faydasini gorursun bizde haftaya eklere gecicez insalla azalna olmaz sutumde
Bu arafa tesekkur ederim
Suzleride gormk isterim

Kizlar ben cikayim evi toparlayimmm bugun akraba toplantisi bar biz yine gesmelerdeyiz anliyacaginiiz opuldunuz

Cnm inan benimde icimde sisti alamadim ama iyiki dogmadan almamisim simdi 1 yas ustundekileer yaza nerdeyse 2 ay var alsam 1 yas ya daha kg alirsa yada buyuk alirim sabit kalirsa diye tutuyorum kendimi ay yazliklarla ne tatli olucklar kimbilir
Artik birdi.iki oldular kizimada yazliklarini duzucem onlara bisey almaktn cok zevk aliyorum

bende doğmadan çok almamıştım , almama sebebimde nasıl olacak yakışacak mı diye
şimdi gezdikçe alıyorum =)

slm uzunca bi aradan sona telden buraya giremiyorum sifremi unuttum ki pc de otomatikte :) rahat giriyorum da pc dede net yok nasılsılsınz biz erva sümeyyem le 4.5aylık olduk 6.5kg 61 cm yiz 4gündür şiddetli diş agrısı cekiyorum iltihablanmıs :KK43::KK43::KK43:2hafta öncesinde kırılmıstı dişim şimdide agrıyo :KK43::KK43::KK43:nese benden bu kadar hepinizi seviyoruz biz :) :KK49:yaren sen nasılsın :KK54::KK54:

ıyı geceler kuzum
ınan su an arası anlattın sankı yanagı mıza yapısıyo damak kasıtooyo o arada konusuyo bıde elını bı atıyo saclarımızı cekıyo
resmen aynı neyse hadı ıyı geceler

canım valla diyorum ya çok benziyolar diye:)) bazen sen anlatıyon ben bakıyorum aynı benim oğlan:)

herkese guzel haftasonlari canlarim :KK3::KK3::KK3:bebisleriniz insallah iyidir

benim oglum ek besinlere basladi artik herseyi severek yiyor cikolata dahi yiyor:KK1::KK1::KK1:

herkese guzel haftasonlari canlarim :KK3::KK3::KK3:bebisleriniz insallah iyidir

benim oglum ek besinlere basladi artik herseyi severek yiyor cikolata dahi yiyor:KK1::KK1::KK1:

Merhaba cnmmm
Cok sevindim bebisinin istekli olmasuna
Bizde haftaya baslick nasil bi duzen olusturdunuz cmm biraz anlatsana
Ayni zamanda emiyormu

slm uzunca bi aradan sona telden buraya giremiyorum sifremi unuttum ki pc de otomatikte :) rahat giriyorum da pc dede net yok nasılsılsınz biz erva sümeyyem le 4.5aylık olduk 6.5kg 61 cm yiz 4gündür şiddetli diş agrısı cekiyorum iltihablanmıs :KK43::KK43::KK43:2hafta öncesinde kırılmıstı dişim şimdide agrıyo :KK43::KK43::KK43:nese benden bu kadar hepinizi seviyoruz biz :) :KK49:yaren sen nasılsın :KK54::KK54:

Sukur cmm iyiyum masalla kizinda itiymis buyumus
Bu arafs gecmis olsun zormus dis agrisi

Merhaba cnmmm
Cok sevindim bebisinin istekli olmasuna
Bizde haftaya baslick nasil bi duzen olusturdunuz cmm biraz anlatsana
Ayni zamanda emiyormu

Selam canim benim çok şükür istekli ben önce elme armut puresinden başladım sonra muz ekledim buna aksamlari pirinç unundan muhallebi yaptim içine yaptigim bebe biskuviden koydum şimdide corbalara başladık allaha şükür herseyide yedi ve devamlida emdiriyorum tabiki

Selam canim benim çok şükür istekli ben önce elme armut puresinden başladım sonra muz ekledim buna aksamlari pirinç unundan muhallebi yaptim içine yaptigim bebe biskuviden koydum şimdide corbalara başladık allaha şükür herseyide yedi ve devamlida emdiriyorum tabiki

Oh neguzel saat araliginiz nasil biskuvi tarifini yazabilirmison cnm ben hazir kullanmk istemiyorim
Bide oranlari nasil

Bende silinmisim sanirim birbiriyle ekli olmayanlari sildiler benim icinde iyi oluyordu aynen bende linki bulamiyorum :KK43:

Bende silinmisim sanirim birbiriyle ekli olmayanlari sildiler benim icinde iyi oluyordu aynen bende linki bulamiyorum :KK43:

böyle mi söylediler yaa benm hiç haberim yok gerçekten
neden böyle sildiler ki benm arkadaşım yoktu ama paylaşımda bulunuyodum
gerçekten ordan eğer bu yazıyı okuyanlar varsa lütfen iletsinler yaa böyle şey mi olur
söylemeden etmeden bi neden göstermeden kimse silinir mi ya sizin kadar bizde kasım annesiyiz

böyle mi söylediler yaa benm hiç haberim yok gerçekten
neden böyle sildiler ki benm arkadaşım yoktu ama paylaşımda bulunuyodum
gerçekten ordan eğer bu yazıyı okuyanlar varsa lütfen iletsinler yaa böyle şey mi olur
söylemeden etmeden bi neden göstermeden kimse silinir mi ya sizin kadar bizde kasım annesiyiz

​oylama yapıldı ama canım görmedin mi sen ? Kimse kimseyi eklemek zorunda değil orda da sadece şu var hiç paylaşım yapmıyor bazı kişiler hep belli arkadaşlar konuşuyoruz paylaşıyoruz diğerleri de bizim bu bilgilerimizden yararlanıyor bi maşallah bi teşekkür ederim bile demiyordu...Senin adın neydi ki ??

X