2012 kasım bebekleri büyüyor..

oh ıyı yapmıssın seker bız ounck ıslerını aksam gordık ama artık yarende heyecanlanmıyo eskısı kadar arasta playgro nun essegı var en cok onu sevıyo

yaren aksam dondurma ıstedı dedıkkı ev yolunun uzerunde var ordan alırız cok sevıyo dındurmayı ve sezonu yenı acıcak dusun yolda gıdıyoruz arabada aras acıktı avm de emzırmedım hıc 3 saatte emıyo artık dedım esıme evde emzırırım artık
aradan bı kac dakıka gectı yaren dedıkı anne bana dondurma almayalım bence dedı bız esımle sok olduk yaren ve dondurma reddı sorduk yok annecım dedı
bıraz daha usteledık dedıkı anne kardesımın karnı acıktı eve gıdıp hemen onu doyuralım yazık kardesıme dedı ay ole tuhaf oldukkı esımle anlatamam
Canım benim fatih burger king külah dondurma yer genelde yaz kis bide magnum alırım ona evdede onu yer...
Benle pazarlık yapıyor anne 5 tane yicem artık dışarı cikinca diyor..

Masallah yarene ne düşünceli abla olmuş öyle... Benimkide eve biri gelince eymeni koruyor ona yakladma elleme diyor p hasta oluyor dr amca kızıyor diyip paravan oluyor kardeşine...
Ama kız çocuklari çok farklı canım erkekler daha yaramaz...

Bizimki reflu varya çok kusuyor hala giydir soydur perişan oldum iki makina çamaşır çıktı... Bide ben sürekli önlükle gezdiremiyorum rahatsız oluyor çocuk öyle genelde kime baksam önlükle dolaştiriyor çocuğunu... Annemde alem ne o öyle yallik gibi diyor alem kadın vesselam...

canım benim fatih burger king külah dondurma yer genelde yaz kis bide magnum alırım ona evdede onu yer...
Benle pazarlık yapıyor anne 5 tane yicem artık dışarı cikinca diyor..

Masallah yarene ne düşünceli abla olmuş öyle... Benimkide eve biri gelince eymeni koruyor ona yakladma elleme diyor p hasta oluyor dr amca kızıyor diyip paravan oluyor kardeşine...
Ama kız çocuklari çok farklı canım erkekler daha yaramaz...

Bizimki reflu varya çok kusuyor hala giydir soydur perişan oldum iki makina çamaşır çıktı... Bide ben sürekli önlükle gezdiremiyorum rahatsız oluyor çocuk öyle genelde kime baksam önlükle dolaştiriyor çocuğunu... Annemde alem ne o öyle yallik gibi diyor alem kadın vesselam...

haha bızımkını onu dondurmadan saymıyo teyzesı bızım bı dondurmacımız var hep aldıgımız goynuklu ondan cıleklı meyvelı karısık sevıyo
ama yaren gercektn cok ılgılı dusuncelı ve duygusal bı cocuk
bızım soyle bı durumumuz var sıze nazaran sadece aksam 7 den sonra beraberler buyuk ozlem oluyo tabı tum gun olsa olmaz sanırım
bana onluk deme kuzum ya yarende bıktım resmn arasada aksam aldık ılk onluk okadar alısverıse bı baktım onlugu yokmus meger

ben 4 ten sonra cıktım cnm gızlı bı soğuk vardı guzel gıydırdım yedekte aldım doğumdan ber ılk bu kadar uzun yurudum hamlasmısım

Bende hamlamisim geçen sahile indim hava iyiydi ogün eve bi zor attım kendimi sorma... Neyse yakında ayni tempoya döneriz canım..

selam annecikler bugün eşim işten çıkınca pazara gittik. tam bir felaketti bundan sonra oğlum uyumamışsa pazara girmem :s selim kucağımda bir yandan alış veriş bir yanda taşınacaklar ... vs korkunçtu =(

haha bızımkını onu dondurmadan saymıyo teyzesı bızım bı dondurmacımız var hep aldıgımız goynuklu ondan cıleklı meyvelı karısık sevıyo
ama yaren gercektn cok ılgılı dusuncelı ve duygusal bı cocuk
bızım soyle bı durumumuz var sıze nazaran sadece aksam 7 den sonra beraberler buyuk ozlem oluyo tabı tum gun olsa olmaz sanırım
bana onluk deme kuzum ya yarende bıktım resmn arasada aksam aldık ılk onluk okadar alısverıse bı baktım onlugu yokmus meger

Bizimkide onu seviyor canım günde 10 tane alsam hayir demez yer..

Hem dediğin gibi görmüyor hemde kız çocukları farklı yarencim şimdi aras büyük yaren küçük olsaydı çok farklı olurdu...

Eke başlayinca takicaksin önluk ama kısa süreli ben öyle önlükle tutamiyorum çocuk rahat oynayamiyor donerkende rahatsiz oluyor oturuyor mesela eğilip bişey alcak önlük kapıyor vs ... Çamaşırdan bıktım bikere taktım öyle içime fenalık basti.. böylede çok zor bi geceydi kusmadi..

selam annecikler bugün eşim işten çıkınca pazara gittik. Tam bir felaketti bundan sonra oğlum uyumamışsa pazara girmem :s selim kucağımda bir yandan alış veriş bir yanda taşınacaklar ... Vs korkunçtu =(

ay hıc tahmın edemıyorum cnm ya ne aldıgından haberı olmz ınsanın ay bu pasaları gonlu olcak sanra gezmelere pazarlara

selam annecikler bugün eşim işten çıkınca pazara gittik. tam bir felaketti bundan sonra oğlum uyumamışsa pazara girmem :s selim kucağımda bir yandan alış veriş bir yanda taşınacaklar ... vs korkunçtu =(

As.
Aynısı benim başıma geldi uyuyordu arabasında bende pazar yapayim dedim.. balığımi seçtim ayiklatacakken uyandı birden bi ağladi çok kalabalıkti pazar sanırım ondan korktu... Hiç bişey alamadan eve döndüm. Balıkları aldim ama..

bizimkide onu seviyor canım günde 10 tane alsam hayir demez yer..

Hem dediğin gibi görmüyor hemde kız çocukları farklı yarencim şimdi aras büyük yaren küçük olsaydı çok farklı olurdu...

Eke başlayinca takicaksin önluk ama kısa süreli ben öyle önlükle tutamiyorum çocuk rahat oynayamiyor donerkende rahatsiz oluyor oturuyor mesela eğilip bişey alcak önlük kapıyor vs ... çamaşırdan bıktım bikere taktım öyle içime fenalık basti.. Böylede çok zor bi geceydi kusmadi..

cnm kusmaktan bıkmıs bırı olarak cok ıyı anlarım senı yaren cok kusardı makıne hıc durmazdı o zaman camasır asmaktan nefret ettım ıste gecen yıl kurutm aldık kurtardım

dedıgın gıbı kız cocukları farklı benım kadın doğum dr um der kız cocukları doğustan anactır dıye
seneye 1.sınıf fburak hayırlı ugurlu olsun

cnm kusmaktan bıkmıs bırı olarak cok ıyı anlarım senı yaren cok kusardı makıne hıc durmazdı o zaman camasır asmaktan nefret ettım ıste gecen yıl kurutm aldık kurtardım

dedıgın gıbı kız cocukları farklı benım kadın doğum dr um der kız cocukları doğustan anactır dıye
seneye 1.sınıf fburak hayırlı ugurlu olsun

Canım doğru demiş anaç oluyorlar doğuştan... Erkeklerde yok o özellik..

Ben fatihte kusma bilmezdim canım bu beter kusmuklu.. geçer inşallah..

ay hıc tahmın edemıyorum cnm ya ne aldıgından haberı olmz ınsanın ay bu pasaları gonlu olcak sanra gezmelere pazarlara

As.
Aynısı benim başıma geldi uyuyordu arabasında bende pazar yapayim dedim.. balığımi seçtim ayiklatacakken uyandı birden bi ağladi çok kalabalıkti pazar sanırım ondan korktu... Hiç bişey alamadan eve döndüm. Balıkları aldim ama..

artık bağırış çağırış devam ettik pazara . eşimi zorla götürdüm zaten "aman oğlum kıyamam" desem "hadi eve" diyecek ayda bir çıkıyoruz neredeyse pazara ...

artık bağırış çağırış devam ettik pazara . eşimi zorla götürdüm zaten "aman oğlum kıyamam" desem "hadi eve" diyecek ayda bir çıkıyoruz neredeyse pazara ...

Ben tek gidiyorum senin yine eşin varmış yaninda.. ben acil cikis yaptım hemen

artık bağırış çağırış devam ettik pazara . Eşimi zorla götürdüm zaten "aman oğlum kıyamam" desem "hadi eve" diyecek ayda bir çıkıyoruz neredeyse pazara ...

bızım pazar apartmanın kapısının onunde tam ondan rahat oluyo ay bıde ben pazarı cok sevıyorum

demek bı kusmuklu bı kusmuksuz bı kere yarenın kusmuklu resmını koydum gormusmuydun
cok zorrrrr

Gördüm gördum gormemmi şimdi biz o durumdayız valla yaz olsa neysede bi citcitli body takardim kustukca değiştirirdim... Şimdi alt üst atlet çorap hepsi bir batıyor.. eminim yaz gelir kusmasi biter...

gördüm gördum gormemmi şimdi biz o durumdayız valla yaz olsa neysede bi citcitli body takardim kustukca değiştirirdim... şimdi alt üst atlet çorap hepsi bir batıyor.. Eminim yaz gelir kusmasi biter...

yarende ocak doğumlu cnm kıs gectı bahar gectı yaz gectı sonbaharda bıttı saka gıbı

Ben dun cok guzel yoğurt mayaladım kendımı cok ıse yaramıs hıssettım bıde tuttuda oh
6 ay dolmadan ogreneyım dedım

haha neysekı balıgı almıssın bızde bugun gezdık cokmutluyduk evın oraya geldık o zaman basladı mıkırdanmaya neysekı bıtmıstı yolumuz

Sorma ne hayallerim vardı iç bakkalı dere otlu enginar yapacaktım ızgara balığa talim ettim ogün... Sanirim uykudan uyanınca korktu kalabalık falan olunca...

yaz dediniz de yazın uyuturken ne giydiririm diye düşünmeye başladım , oğlum bir haftadır fln o kadar terliyor ki sabah uyandığında üzerini değiştiriyorum

yaz dediniz de yazın uyuturken ne giydiririm diye düşünmeye başladım , oğlum bir haftadır fln o kadar terliyor ki sabah uyandığında üzerini değiştiriyorum

cnm ben bı cıtcıtlı bıde ınce pıjama takımı gıydırıyorum
benım aklım dunku yazlık kıyafetlerde arasın hıc yazlıgı yok dahada 2 ay var bedenı kestırıp alamadım neysekı kanz calısanı 15 gun sonra daah cok cesıt gelıcek dedı hımmm dedım oteledım duygularımıda

X