- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.661
Canım benim fatih burger king külah dondurma yer genelde yaz kis bide magnum alırım ona evdede onu yer...oh ıyı yapmıssın seker bız ounck ıslerını aksam gordık ama artık yarende heyecanlanmıyo eskısı kadar arasta playgro nun essegı var en cok onu sevıyo
yaren aksam dondurma ıstedı dedıkkı ev yolunun uzerunde var ordan alırız cok sevıyo dındurmayı ve sezonu yenı acıcak dusun yolda gıdıyoruz arabada aras acıktı avm de emzırmedım hıc 3 saatte emıyo artık dedım esıme evde emzırırım artık
aradan bı kac dakıka gectı yaren dedıkı anne bana dondurma almayalım bence dedı bız esımle sok olduk yaren ve dondurma reddı sorduk yok annecım dedı
bıraz daha usteledık dedıkı anne kardesımın karnı acıktı eve gıdıp hemen onu doyuralım yazık kardesıme dedı ay ole tuhaf oldukkı esımle anlatamam
Benle pazarlık yapıyor anne 5 tane yicem artık dışarı cikinca diyor..
Masallah yarene ne düşünceli abla olmuş öyle... Benimkide eve biri gelince eymeni koruyor ona yakladma elleme diyor p hasta oluyor dr amca kızıyor diyip paravan oluyor kardeşine...
Ama kız çocuklari çok farklı canım erkekler daha yaramaz...
Bizimki reflu varya çok kusuyor hala giydir soydur perişan oldum iki makina çamaşır çıktı... Bide ben sürekli önlükle gezdiremiyorum rahatsız oluyor çocuk öyle genelde kime baksam önlükle dolaştiriyor çocuğunu... Annemde alem ne o öyle yallik gibi diyor alem kadın vesselam...