2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar hepinize merhabalar okuyunca icim sizladi
Selnec inde dedigi gibi melekleriniz icin calisiyorsunuz
Biraz daha buyusunler aglamalsr baslicak haberiniz ola

Beysal cnm kadin geliyo demissib kimi aliyorsun hangi islerini yapiyo ne kadar surrde geliyi ben gunluk yapiyorum ama cam kapi biraz daha derin olaylarda alayim diyorum arada memnunmusun bana bilgi verebilirmisin cnm

Ama nerdediniz ki??

burdayız tatlım kadın bana her hafta yarım gün geliyor tatlm normal günlük işleri yapıyor belli zamanlardada büyük işleri yapıyor mesela bugün koltuk silicek tüller perdeler yıkanıp asılacak gibi :)

burdayız tatlım kadın bana her hafta yarım gün geliyor tatlm normal günlük işleri yapıyor belli zamanlardada büyük işleri yapıyor mesela bugün koltuk silicek tüller perdeler yıkanıp asılacak gibi :)

Cnm haklisin haftada 1 almakla cunku hem calisip hem ev isi gercktn zor olmali ki ben evdeyim gunluk rutin isler tamam ama derin islerfe cam koltuk hali biraz derin isler icin ustiyorum en azindan ayda 1 kere yeterli herkese gidiyomu cnm sen memnunmusun isinden bide benim sorunum var ben gelen kadindan is isterkn rahat olamiyorum is yolunu bilen biri olmali

Ama nerdediniz ki??

burdayız ama neden bizim sayfa her zaman sesiz yaaaa:

Cnm haklisin haftada 1 almakla cunku hem calisip hem ev isi gercktn zor olmali ki ben evdeyim gunluk rutin isler tamam ama derin islerfe cam koltuk hali biraz derin isler icin ustiyorum en azindan ayda 1 kere yeterli herkese gidiyomu cnm sen memnunmusun isinden bide benim sorunum var ben gelen kadindan is isterkn rahat olamiyorum is yolunu bilen biri olmali

evetya insan hiç rahat edemiyo gerçekten..

burdayız ama neden bizim sayfa her zaman sesiz yaaaa:

evetya insan hiç rahat edemiyo gerçekten..

evet ya hele yasca buyuk oluyo sunu yap bunu yap ezılıyorum nedense kendımce
cnm sıze gelen ablanız sadece nılemı bakıyo yoksa ev ıslerınede yardımcı oluyomu yada yemek vb

aynen cnm
ama aksama acılır ıcım babamız ızınlı bızı attalara goturucek

bizde her akşam geziyoruz :p eşim üç gündür her öğle arası geldiğinde bu akşam şuraya gidelim buraya gidelim diyor. akşam eve geliyor hadi hazırlanayım diyorum ; dur bir çay içeyim , dur birşeyler atıştıralım sonra üşeniyor kalıyoruz evde. bugün yine dedi akşama çıkalım diye bende bu gece de evde oturalım dedim her gece gezmekten yorulduk :p:KK70:
yağmur yağmazsa en azından civardaki marketlere kadar çıksam kendime geleceğim =))

bizde her akşam geziyoruz :p eşim üç gündür her öğle arası geldiğinde bu akşam şuraya gidelim buraya gidelim diyor. akşam eve geliyor hadi hazırlanayım diyorum ; dur bir çay içeyim , dur birşeyler atıştıralım sonra üşeniyor kalıyoruz evde. bugün yine dedi akşama çıkalım diye bende bu gece de evde oturalım dedim her gece gezmekten yorulduk :p:KK70:
yağmur yağmazsa en azından civardaki marketlere kadar çıksam kendime geleceğim =))

haha oda guzelmıs
sızın ufaklıkta guzel duruyo aslında dımı cnm avmlerde
esın yoruluyodur gozune buyuyordur belkıde
bızde arasla guzel havalarda 2 kere cıktık ınan markete gıtmek bıle mutlu edıyo benım evımın tam karsısına market acılıyo sevınıyorum esım dıyokı market acıldıgına sevınen bı senı goryorum dıyo
ay orayada gıtsem havam degısıyo

cnm özel kutuna bakabılrmısın
bıde telıne msj kopyaladım bebeloc un haberın olsun

bu arada zıyaretcı arkadasla bebeler durmuyo heralde sızede selamlar

yasemıncım sana ozel slm muck

haha oda guzelmıs
sızın ufaklıkta guzel duruyo aslında dımı cnm avmlerde
esın yoruluyodur gozune buyuyordur belkıde
bızde arasla guzel havalarda 2 kere cıktık ınan markete gıtmek bıle mutlu edıyo benım evımın tam karsısına market acılıyo sevınıyorum esım dıyokı market acıldıgına sevınen bı senı goryorum dıyo
ay orayada gıtsem havam degısıyo

güzel durması şöyle oluyor ; alıyoruz kucağımıza duruyor =)
avmlerde pek uyumuyor dışarıda gezerken fln bebek arabasında sarsıntıdan uyuyorda avm gibi düz zeminlerde uyumuyor maalesef .

kızlar sizden kıskandım
bu da benim kızım elif
maşallah yaa adı gibi güzel elif bebek çok tatlı Allah nazarlardan saklasın maşallah subhanallah böle resimleri koyuyoz ya benim kızın arkadaşları diyorum babasına enteresan ama arkadaşlar sonuçta büyüyünce ayrılmayalım bu topik üzerinden onlar devam etsinler olma mı :KK1:

biz akşam makşam gezemiyoz:KK14::KK14::KK14: bizim sevgili babamız bizle birlikte kilo aldığı için tempolu yürüyüş yapıyo her gün bir saat hem de sonra zaten rananın yatma zamanı yaklaştığı için çirkefleşiyoruz dışarı falan çıkmak tamam ama hayatta arabaya binmeyiz :KK14::KK14:burda güneş var ama aldatıcı kış yeniden geldi herhal ama nedense benim canım çıkmak istemiyo rana ve babasının keyfi yerinde ama nedense benim keyfim yok :KK14::KK14::KK14:

evet canım başa çıkamam diye aldım aslında yine yaparım ama oğlumla vakit geçirmeyi tercih ettim en azından ona ayıracam vaktimi söylerim istersen tatlım ben memnunum bakalım bugün annemin yanında yaptı işi o memnunsa tamamdır yarın sölerim sana iyiymiş yada diilmiş die annemin onayından geçerse sıkıntı yok :KK70: bu arada bende aynıyım söyleyemiyorum çok zor geliyor utanıyorum... ama o düzenini oturtursa sııkıntı olmıcaktır.

evet ya hele yasca buyuk oluyo sunu yap bunu yap ezılıyorum nedense kendımce
cnm sıze gelen ablanız sadece nılemı bakıyo yoksa ev ıslerınede yardımcı oluyomu yada yemek vb

önceliğin nil diyorum ona herzaman bide ütü yapıyo bide haftada bikere süpürüp siliyo sağolsun.
onundışında bazen çok nadirde bişeyler hazırlıyo bize..
oda diyobana söyle ne yapılacaksa diye ama ben söyleyemiyorumki..

selamlar annecikler nasılsınız , gününüz nasıl geçiyor ?
burada hava kapalı içim karardı :s

karartma içini canım burda hava çok güzel ama gezmek lazım çalışmak değil ..

$Bsb-70-hoppalayesil.jpg

bizim de hoppalamız bu anca buna paramız yetti :26::26::26::26: yarın ya da öbür gün gelecek bakalım artık bizim kız beğenecek mi

evet canım başa çıkamam diye aldım aslında yine yaparım ama oğlumla vakit geçirmeyi tercih ettim en azından ona ayıracam vaktimi söylerim istersen tatlım ben memnunum bakalım bugün annemin yanında yaptı işi o memnunsa tamamdır yarın sölerim sana iyiymiş yada diilmiş die annemin onayından geçerse sıkıntı yok :KK70: bu arada bende aynıyım söyleyemiyorum çok zor geliyor utanıyorum... ama o düzenini oturtursa sııkıntı olmıcaktır.

bencede ilerde söylersin birbirinize alışana kadar keşke benim de öyle bi imkanım olsa ama ne gezeer :KK76::KK76::KK76: geçen hafta oturma odası ve ilerde rananın olacak olan odanın perdelerini yıka camlarını sil rica minnet babaya perdeleri astır yoruldum bu cumartesi de yatak odası ve mutfak var bakalım artık hayırlısı biz derin temizliği haftanın bir günü yapıyoruz eşimle bana yardım ediyo hala diğer günler çok kirlenmiyor evim o yüzden şimdilik sıkıntı yaşamıyorum bakalım şimdlik

yenı ozaman degılmı cnm bbana yaz tatlım mutlaka
ay bıde esım bana kızıyo ben kadın geldıgınde bı ucundanda ben tutmaya calısıyorum
bu sabah bahsettım ı oda dıyo zaten azından derınde al dıye gunduz evde oldugundan kosturmacayı goruyo
ama yardım etmek yok dıyo
dedıgım gıbı gunluk tamam ama derın ıse dalmaya kalktıgıda defalarca bolunuyo bosyere stres

demek sende soyleyemıyosun cnm pufff

X