- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.501
Eki Görüntüle 681975
kızlar meraba, bu kuzucukta beni kuzucuğum. sizlere danışmak isyediğim şeyler var.
bu aralar kızım emmek istemiyor zorla emziriyorum oda azıcık günde 3 yada 4 sefer ve 3-4 dakika en fazla zaten emmeye hep isteksizdi şimdiye kadarda hep mücadele ettim emzirebilmek için. acaba kan damlası iştahsızlık yapmış olabilirmi. çünkü onu vermeye başladığımdan beri hepten iştahsız.
bide elini emiyor bütün gün bende emziğe alıştırayım diyorum elini emmesinden daha iyidir diye, 5 aylık olduk nerdeyse hiç alışmasa mı diyede düşünüyorum.
bide b egzamamız bi türlü geçmedi sanki izde kalacak gibi, geçen birsürü ürün aldım 100tl tuttu yine de pek faydasını göremedik siz neler yaptınz atopik dermatit olanınız varmı. kızım kucağımdayken zar zor yazdım, karışık olabilir umarım anlayabilirsiniz.
İki cocuga sahip olmanin baska bi guzelligi olsa gerek cnm:)) allah bagislasin yuzlerini hep guldursun ins.
canım emzik düşünüyorsan ver bence.uykuya dalmaları ve uykuda kalmaları çok kolay oluyor.atopik dermatit bizde de var maalesef geçen kortizonlu krem sürdüm geçti.ama bazen ne yaparsan yap geçmeyebiliyor.büyük oğlum öyleydi.süt ürünleri diyetinden kortizonlu ilaçlara,alerji şuruplarına kadar herşeyi denedik ve yüzündeki sivilceler 1 yaşında kendiliğnden geçti.tabii iz de kaldı.inşaallah kızım biraz daha hafif atlatır.
Locaitte kullandimmi cnm
Opmek te bi etken tabi pekala yumurta cok tuketiyomusun ben yumurta tuketmedigim surevmce sorun yok bide sadece anne sutumu aliyo eklere cok dikkatli gecmeliyiz mertm gecen durulama suyuna nisasta koydugundan bahsetti cnm onun ogluda atopik dermatitli
bu arada fatmacım kuzucuğuna maaşallah.çok tatlı
canım emzik düşünüyorsan ver bence.uykuya dalmaları ve uykuda kalmaları çok kolay oluyor.atopik dermatit bizde de var maalesef geçen kortizonlu krem sürdüm geçti.ama bazen ne yaparsan yap geçmeyebiliyor.büyük oğlum öyleydi.süt ürünleri diyetinden kortizonlu ilaçlara,alerji şuruplarına kadar herşeyi denedik ve yüzündeki sivilceler 1 yaşında kendiliğnden geçti.tabii iz de kaldı.inşaallah kızım biraz daha hafif atlatır.
Amin cnm cumlemizinkileri onlar uyuyuncada pek slklliyorum babamiz calisiyo kk olmasa catlardim heralde
hayır canım onu kullanmadım. önce hipokort sonra elidel sonrada anvantan kullandık. elideli çocuk doktoru hergün kullanacaksın 1 sene dedi. cildiyeciye götürdüm kim verdi o kremi çok küçük daha bebeğin kullanma bırak dedi kendi biodermanın ürünlerini ve advantanı söyledi. sadece anne sütü alıyo nekadar istemesede zar zor emziriyorum. bugün 3-4 çay kaşığı havuç suyu verdim bakalım inşAllah alerjiisi filan olmaz. bildiğimiz baklava yaparken kullanılan nişastamı acaba, faydası olduysa yaparım bende aslında..
Valla ben aksam babamizin eve gelmesini iple cekiorum rabbim yokluklarini gostermesin aksam evde olmadiginda da zor oluyordur. Allah kolaylik versin cnm. Neyse ben kacayim kizimda esomde uyudu eslik edyim onlarar:) herkese bol sutlu ve uykulu geceler. Songulcum yarin ziyaretci olarak gorusuruz:)
sağol canım.ay tencereler çok tatlı oyuncak gibi insan daha bi istekli yapıyo valla.eğlenceli oluyor.güle güle kullanın mama sandalyenizi =) benimde bugün aklımdan geçiyordu küçük bir tencere alsam diye ...
Amin canım ne güzel ya.darısı da artık benim gibi ikinciyi düşünenlerin başına :)Su an kizim oglum yerde yorgan ustunde o kadar guzel oynuyokarki ole mutlu oluyorumku onlari o sekulde gorunce rabbim evlatlarimizin yuzunu hep guldursun onlara uzyn omur versin
sağol canım.ay tencereler çok tatlı oyuncak gibi insan daha bi istekli yapıyo valla.eğlenceli oluyor.
Amin canım ne güzel ya.darısı da artık benim gibi ikinciyi düşünenlerin başına :)
bu gecede buranın hızına yetişemiyorum
sorma cnm ya pufff
bugün oğlum o kadar zorladı ki beni anlatamam . ne derdi vardır anlamadım dün geceden beri sıkıntılı.
biraz önce zar zor uyuttum, sürekli kafasını bir sağa bir sola çeviriyor hışımla . bütün gün ağladı hiç uyumadı . hiç emmedi de =(
başladın mı mama sandalyenizi kullanmaya =)
yok tatlım bızımkı tek kademelı
salıncak alırken onu hızlı bı kararla aldım tamam pratık bısey ama bıraz daha arastırabılırdım sankı ya sız