2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın tatlım erdem bey dün gündüz sıvı ve akşam baya katı olmak üzere 2 kez yaptı rahatlattı beni :) o yapıyo ben rahatlıyorum
erdem doğduğundan beri bambu beşiğimiz var onda yatıyor büyüktü beşiğimz derinde hala onda yatıyor sonrada park yatağı kuracam daha ayırmak için küçükler çünkü ben 1 yaşına doğru ayırmayı düşünüyorum tatlım

o yataklar kalın bence üşütmez.yalnız döner yere inerse diye de etrafına bişeyler koyabilirsin.

Allah muhafaza . odasındaki yatağını getirsen odana olmaz mı ? sığmıyorsa karyolanı kaydır yer açmaya çalış.
benim oğlumun odası yok doğmadan önce ona karyola almıştım ; küçük boyutlu 56*118 ölçülerinde .o bile yatağımın yanındaki boşluğu sıfırladı . bizde yatağımızı biraz eşimin tarafına kaydırdık şimdi ikimizde zor girip çıksakta oğlumuz yanımızda =)

bende 1 yaşından önce ayıramıyacam canım zaten tedirginliğimde ondan
işte bizimde beşiğimiz bambu ama artık sımıyoruz..
ayaklarını beşiğin üzerine çıkartıp pat pat vuruyo bizimki..

yatağın yanlarını yastıklarla donatıyorum..

Cnm merhabalarrrr
Bizim odamizda park yatagimiz var iyiki almisim diyorum cunku hemem ayirmayi dusunmuyorum odasini 1 yas falanda degil 3 yas gibi dusunuyorum ayirmayi ne bileyim 1 yasinda cok ufak olucak baska odada hep aklim kalir

Yer yatagina gelince cnm usurmu acaba yazgelse tamamda bizimde oturdumuz odada sepet var sigmiyo arasta

Bak bende rahatladim okuyinca

iştebende kararsızım canım ya gidecem kendime yyatak yapıp onun odasında yatıcam..
ben yerde o yatağında..

şimdide hem odası vvar hemde beşiği bide parkyatak almak istemiyorum açıkçası...

canım bizim odamız çok büyük malesef çok zor yani o büyüyen beşiklerden..

Cnm eger yasinda ayiricaksan 6 ay kalmis zaten 2 ay sonra yaz idare edersiniz sonra yazin seri serin yerde uyur ama daha gec dusunursen park yatak al derim cokta pahali bisi almana gerek yok jokerde 8o tl falan isini gorur

Cnm eger yasinda ayiricaksan 6 ay kalmis zaten 2 ay sonra yaz idare edersiniz sonra yazin seri serin yerde uyur ama daha gec dusunursen park yatak al derim cokta pahali bisi almana gerek yok jokerde 8o tl falan isini gorur

yok canım daha geç düşünmüyorum 1 yaş uygundur bence..

günaydın kızlar..

songül çokk güzelsin o ten rengi gözler maşallah...

özcanan sende maşallah esmer bombasın:)
bu arada ikinizin resmide duruyor kladıracaksanız haberiniz olsun.

günaydın kızlar..

songül çokk güzelsin o ten rengi gözler maşallah...

özcanan sende maşallah esmer bombasın:)
bu arada ikinizin resmide duruyor kladıracaksanız haberiniz olsun.

ozcanan ve songul maşallah kızlar...

yesekkur ederım kızlar

erca cnm duzenleme panelı cıkmıyo yazdıgımız altında nedense
kaldı o sekılde ama sorun yok kım gelck gorcek benı buralarda
yada gorselerde ne olcak dımı

sızlerdende beklıyroum haberınız ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…