- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.481
sayfa bıraktıgım gıbı hıc ılerlemmemıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesekkur ederım kızlar
erca cnm duzenleme panelı cıkmıyo yazdıgımız altında nedense
kaldı o sekılde ama sorun yok kım gelck gorcek benı buralarda
yada gorselerde ne olcak dımı
sızlerdende beklıyroum haberınız ola
Ben de sürekli takip halindeyim sizi ama yazmaya vaktim olmuyoki yaw.sanırım bu ev hanımlığı olayında pek becerikli değilim
biz de bacaksıza mama sandalyesi aldık hafta sonu hello dan.mamas papasınki çok hoşuma gitti benim ama bakalım kullanınca da sevecek miyim.henüz erken bir kez koydum bugün biraz ağladı falan ama oyuncağını verdim sustu.bide çağrı Marketten minicik tencere aldım kızıma çok sevimli çorba yapmaya başladım acık acık.yiyo sağ olsun o da.
Bi de resimlerinizi gördüm maşallah hepinize nazar değmesin.ben telden bakınca koyamıyom ama profilimde cadımınki var.neysem benim yine kaçmam gerek kociş gelmek üzere yemek olayına girim hazır cadım uyurken.10 Dakkaya uyanır.
Eki Görüntüle 681975
kızlar meraba, bu kuzucukta beni kuzucuğum. sizlere danışmak isyediğim şeyler var.
bu aralar kızım emmek istemiyor zorla emziriyorum oda azıcık günde 3 yada 4 sefer ve 3-4 dakika en fazla zaten emmeye hep isteksizdi şimdiye kadarda hep mücadele ettim emzirebilmek için. acaba kan damlası iştahsızlık yapmış olabilirmi. çünkü onu vermeye başladığımdan beri hepten iştahsız.
bide elini emiyor bütün gün bende emziğe alıştırayım diyorum elini emmesinden daha iyidir diye, 5 aylık olduk nerdeyse hiç alışmasa mı diyede düşünüyorum.
bide b egzamamız bi türlü geçmedi sanki izde kalacak gibi, geçen birsürü ürün aldım 100tl tuttu yine de pek faydasını göremedik siz neler yaptınz atopik dermatit olanınız varmı. kızım kucağımdayken zar zor yazdım, karışık olabilir umarım anlayabilirsiniz.
Tatlim masalla bebisin cok tatliymis aramiza hosgeldin
Bizdede aradigin hersey var donemsel olarak eyrafa ilgi duyduklari donem benim bebegim bi ara iyiydi bu ara yine degisti artik 3 saatte emiyo uyaniksa maksimum 5 dk uyuyosa uzun sure emiyo cnm bence uyurken dene ben o sekilde doyduguna ikna oluyorum
Atopik dermatit malesef benim oglumdada var cnm iki dr a goturdum
Kortizonlu krem kullanmk istemesemde gecene kadar surdum cnm
Locait isimli bi krem var gunde iki kere suruluyo
Onu ince tabaka halinde sur ve gectigi an hemen birak bakim urunletini kullanmaya devam et onleyici oluyo
Bizim locait ile gecti bi daha sebamedin sadecw yiz kremi var onu kullanmaya baslafik gunde bi iki sefer suruyorum sampuanda sebamed kullaniyorum haftada 3 olan banyomuzu 2 e dusurduk bide ben ne zaman yumurta yesen kendini gosteriyodu artik yemiyorum
Sen hangi urunleri kullaniyorsun cnm biodermmi?
Eki Görüntüle 681975
kızlar meraba, bu kuzucukta beni kuzucuğum. sizlere danışmak isyediğim şeyler var.
bu aralar kızım emmek istemiyor zorla emziriyorum oda azıcık günde 3 yada 4 sefer ve 3-4 dakika en fazla zaten emmeye hep isteksizdi şimdiye kadarda hep mücadele ettim emzirebilmek için. acaba kan damlası iştahsızlık yapmış olabilirmi. çünkü onu vermeye başladığımdan beri hepten iştahsız.
bide elini emiyor bütün gün bende emziğe alıştırayım diyorum elini emmesinden daha iyidir diye, 5 aylık olduk nerdeyse hiç alışmasa mı diyede düşünüyorum.
bide b egzamamız bi türlü geçmedi sanki izde kalacak gibi, geçen birsürü ürün aldım 100tl tuttu yine de pek faydasını göremedik siz neler yaptınz atopik dermatit olanınız varmı. kızım kucağımdayken zar zor yazdım, karışık olabilir umarım anlayabilirsiniz.
maşallah ne güzel bir bebek =)
teşekkür ederim :)
valla kullanmadığım kalmadı kortizonlu kremleride kulladım çeşit çeşit zaten 5 gün sürceksin dedi doktorlar hep. biodermanın şampuanı nemlendiricisi ve vücut jeli var doktor onları önerdi.bi süre elidel ve andantanda kullandım, bide gelen giden çok herkesede öpmeyin diyemiyorum öpüldümü çok fena oluyo özellikle erkekler öptümü. çocuk büyütmek çok zor.
teyzoşları oğluşum biraz keyifsiz öksürüyor hapşırıyor üşüttü kesin içim paarçalanıyor doktora gittik bugün henüz önemli bişeyi yok dedi ama bulunsun diye tylol süspansiyon verdi bende verdim 2 saaat kadar önce birde rhinfant diye burun spreyi ondand sıktım ama kuzumun öksürüğü aarttı sizin soğuk algınlığı için yaptığınız bişey vaarmı bebişlere kötü olursaa daaha özele gidicem
Su an kizim oglum yerde yorgan ustunde o kadar guzel oynuyokarki ole mutlu oluyorumku onlari o sekulde gorunce rabbim evlatlarimizin yuzunu hep guldursun onlara uzyn omur versin
Eki Görüntüle 681975