2012 kasım bebekleri büyüyor..

songül özcanan mertur maşallah çook güzelsiniz gece ben de buradaydım ziyaretçi olarak gördüm hepinizi ama yorum yapamadım kucağımda mızmız bi bebiş vardı çünkü

canım o düzenleme yarımsaat çıkıyo sonra kalkıyo bide biri alıntı yaparsa mesajından malesef silemiyosun..
ama ben foto eklemeyi beceremiyorum daha öncede becerememiştim hehe:
zanlımca biraz becerkisizimde :):)

bu arada gerçekten çok sessiz burası nerde bu millet ..
kızlar ben kaçar nilişkom beni bekliyo..
çok özledim çokkkkkkk..,

merhaba annecikler dün geceden beri oğlum çok huzursuz .
gece yine hiç uyumadı , gündüz uyumadı biraz önce calpol verdim onun etkisiyle sanırım şimdi uyutabildim

Ben de sürekli takip halindeyim sizi ama yazmaya vaktim olmuyoki yaw.sanırım bu ev hanımlığı olayında pek becerikli değilim
biz de bacaksıza mama sandalyesi aldık hafta sonu hello dan.mamas papasınki çok hoşuma gitti benim ama bakalım kullanınca da sevecek miyim.henüz erken bir kez koydum bugün biraz ağladı falan ama oyuncağını verdim sustu.bide çağrı Marketten minicik tencere aldım kızıma çok sevimli çorba yapmaya başladım acık acık.yiyo sağ olsun o da.
Bi de resimlerinizi gördüm maşallah hepinize nazar değmesin.ben telden bakınca koyamıyom ama profilimde cadımınki var.neysem benim yine kaçmam gerek kociş gelmek üzere yemek olayına girim hazır cadım uyurken.10 Dakkaya uyanır.

güle güle kullanın mama sandalyenizi =) benimde bugün aklımdan geçiyordu küçük bir tencere alsam diye ...

kızlar meraba, bu kuzucukta beni kuzucuğum. sizlere danışmak isyediğim şeyler var.
bu aralar kızım emmek istemiyor zorla emziriyorum oda azıcık günde 3 yada 4 sefer ve 3-4 dakika en fazla zaten emmeye hep isteksizdi şimdiye kadarda hep mücadele ettim emzirebilmek için. acaba kan damlası iştahsızlık yapmış olabilirmi. çünkü onu vermeye başladığımdan beri hepten iştahsız.
bide elini emiyor bütün gün bende emziğe alıştırayım diyorum elini emmesinden daha iyidir diye, 5 aylık olduk nerdeyse hiç alışmasa mı diyede düşünüyorum.

bide b egzamamız bi türlü geçmedi sanki izde kalacak gibi, geçen birsürü ürün aldım 100tl tuttu yine de pek faydasını göremedik siz neler yaptınz atopik dermatit olanınız varmı. kızım kucağımdayken zar zor yazdım, karışık olabilir umarım anlayabilirsiniz.

Tatlim masalla bebisin cok tatliymis aramiza hosgeldin
Bizdede aradigin hersey var donemsel olarak eyrafa ilgi duyduklari donem benim bebegim bi ara iyiydi bu ara yine degisti artik 3 saatte emiyo uyaniksa maksimum 5 dk uyuyosa uzun sure emiyo cnm bence uyurken dene ben o sekilde doyduguna ikna oluyorum

Atopik dermatit malesef benim oglumdada var cnm iki dr a goturdum
Kortizonlu krem kullanmk istemesemde gecene kadar surdum cnm
Locait isimli bi krem var gunde iki kere suruluyo
Onu ince tabaka halinde sur ve gectigi an hemen birak bakim urunletini kullanmaya devam et onleyici oluyo
Bizim locait ile gecti bi daha sebamedin sadecw yiz kremi var onu kullanmaya baslafik gunde bi iki sefer suruyorum sampuanda sebamed kullaniyorum haftada 3 olan banyomuzu 2 e dusurduk bide ben ne zaman yumurta yesen kendini gosteriyodu artik yemiyorum
Sen hangi urunleri kullaniyorsun cnm biodermmi?

Son düzenleme:

teşekkür ederim :)
valla kullanmadığım kalmadı kortizonlu kremleride kulladım çeşit çeşit zaten 5 gün sürceksin dedi doktorlar hep. biodermanın şampuanı nemlendiricisi ve vücut jeli var doktor onları önerdi.bi süre elidel ve andantanda kullandım, bide gelen giden çok herkesede öpmeyin diyemiyorum öpüldümü çok fena oluyo özellikle erkekler öptümü. çocuk büyütmek çok zor.

maşallah ne güzel bir bebek =)

teyzoşları oğluşum biraz keyifsiz öksürüyor hapşırıyor üşüttü kesin içim paarçalanıyor doktora gittik bugün henüz önemli bişeyi yok dedi ama bulunsun diye tylol süspansiyon verdi bende verdim 2 saaat kadar önce birde rhinfant diye burun spreyi ondand sıktım ama kuzumun öksürüğü aarttı sizin soğuk algınlığı için yaptığınız bişey vaarmı bebişlere kötü olursaa daaha özele gidicem

Locaitte kullandimmi cnm
Opmek te bi etken tabi pekala yumurta cok tuketiyomusun ben yumurta tuketmedigim surevmce sorun yok bide sadece anne sutumu aliyo eklere cok dikkatli gecmeliyiz mertm gecen durulama suyuna nisasta koydugundan bahsetti cnm onun ogluda atopik dermatitli

Tatlim gecmis olsun bizim kus ne zan oksursw dr iburamid veriyo bu sefer yine oksurne burun tikanma oldu gunde iki kere yarim olcek onan verdim cok iyi geldi iki vermeden sonra degisti dr a gitsem biliyorum onu vericek
Burun icinde kizlar tavsiye etti xclear aldim o aciyo oksuruk arttiysa birak onu cnm hemen cunku dr bize baska surup vermisti daha onveden o cok arttirmusti biraktirdi onu

Su an kizim oglum yerde yorgan ustunde o kadar guzel oynuyokarki ole mutlu oluyorumku onlari o sekulde gorunce rabbim evlatlarimizin yuzunu hep guldursun onlara uzyn omur versin

Su an kizim oglum yerde yorgan ustunde o kadar guzel oynuyokarki ole mutlu oluyorumku onlari o sekulde gorunce rabbim evlatlarimizin yuzunu hep guldursun onlara uzyn omur versin

İki cocuga sahip olmanin baska bi guzelligi olsa gerek cnm:)) allah bagislasin yuzlerini hep guldursun ins.

Ay masallah cok tatlii:)) ben niye resim ekleyemiyirum telden girdigim icin mi acaba
Gecmis olsin buarada cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…