- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.521
tek kademeli derken arkaya eğilmiyor sabit mi ?
evet cnm sabıt cocuguda kıyamıyorum dık oturtmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek kademeli derken arkaya eğilmiyor sabit mi ?
evet cnm sabıt cocuguda kıyamıyorum dık oturtmaya
benimkisi de sabit ben oturtuyorum . kucağımda da oturuyor . hele babamız ayağına bastırıyor oturtuyor :s
Allah a emanet bebeklerimiz inşallah...
bir ara bebek mağazasına gittiğinde yakından bakarsın mama sandalyeleri arkaya pek yatmıyor zaten birazcık yatıyorlar benim gördüğüm kadarıyla o da biberonu dikerken bebeğin ağzına boynunu rahatlatmak için hafif eğimli olsun diye
ay o zaman bende cıkartayım artık ortalara
gecen hafta bebek araqbayı unuttum yemek yerken mama sandalyesıne koyduk durdu oda aynısıydı aslında
ablamınkı uc kademelı nerdeyse yatıyo
rahat oluyor yaa . ben ilk defa bu sabah rahat kahvaltı yaptım zaten dün gelmişti =)
senınkı nasıl cnm
hayır canım onu kullanmadım. önce hipokort sonra elidel sonrada anvantan kullandık. elideli çocuk doktoru hergün kullanacaksın 1 sene dedi. cildiyeciye götürdüm kim verdi o kremi çok küçük daha bebeğin kullanma bırak dedi kendi biodermanın ürünlerini ve advantanı söyledi. sadece anne sütü alıyo nekadar istemesede zar zor emziriyorum. bugün 3-4 çay kaşığı havuç suyu verdim bakalım inşAllah alerjiisi filan olmaz. bildiğimiz baklava yaparken kullanılan nişastamı acaba, faydası olduysa yaparım bende aslında..
wollex mama sandalyesi yaz görsellerden bak . benimkiside sabit arkaya yatmıyor =)
cok sımıs sekerım sımdı hcten benımkısı gozumu tutmadı
bende beğenerek aldım =)
Songül cüm ikinci pek yakın sayılmaz ama sanırım senin ki gibi 6yaş da olmaz.tabi her şeyin hayırlısı ama ben de yaş 31.36-37 yaşlarında bu sıkıntıya bu kadar tahammüllü olabilir miyim bilemiyorum.yaşlanıyorum gibi geliyor.bir ara dedik ki peş peşe yapalım birlikte büyüsünler.sonra bizim canavar bizim anamızı ağlayınca tırstık.bide büyüdükçe sevimlileşiyor onun o hallerini kaçırmayalım öbürünün hengamesiyle uğraşırken biraz zevkini de yaşayalım dedik bakalım becerebilirsek en azıcık 1-2 sene bekleriz herhalde.
bu arada bende kızımı oturttum sandalyeye bugün pek hoşlanmadı sanırsam ama oyuncak falan derken alışacak başka yolu yok.bel boyun kalmadı bende onu yedirecem diye
yas faktorude onemlı cnm ben ılk anne oldugumda 21 yasındaydım ondan sorun olmadı
ama bence cok az aralarıda olmasın cnm ıkı cocugada tahammulun daha az olabılır ıkıncı annelık daha farklı cnm olaylara daha rahat bakıyosun panık olomuyosun ve bu endıseler bı kenarıya kalınca bebegının sevmeye yasanılan guzellıgı doyasıya yasamaya yonelıyorsun
bakalım bız ne apıcaz mama sandalyede
arasa ana kucagında meyve puresını verıyorum rahat oluyo dık yedırmekte zorlanabılırım
arasıda ındır bındır artık zorlanıyorum 3 hafta once 9100 g dı sımdı ne oldu bılmıorum ama cıddı anlamda fıtık olmam yakındır
doğru söylüyorsun canım zaten şimdiden söylüyorum ikinciyi yapınca bu kadar zorlanmam herhalde.Acemilik çok başka bişey.neyse bakalım artık hayırlısı.
ben ana kucağını denememiştim hiç yarın bide onu deneyeyim bakalım.
bu arada kızlar 4moms ın bebek arabasını gördünüz mü.sonunda birileri akıl etmiş kendiliğinden kapanabilmeyi.süper olmuş ama çok pahalı yaw.
Iyi qksamlqr kizlar
merhaba annecikler dün geceden beri oğlum çok huzursuz .
gece yine hiç uyumadı , gündüz uyumadı biraz önce calpol verdim onun etkisiyle sanırım şimdi uyutabildim
Eki Görüntüle 681975
kızlar meraba, bu kuzucukta beni kuzucuğum. sizlere danışmak isyediğim şeyler var.
bu aralar kızım emmek istemiyor zorla emziriyorum oda azıcık günde 3 yada 4 sefer ve 3-4 dakika en fazla zaten emmeye hep isteksizdi şimdiye kadarda hep mücadele ettim emzirebilmek için. acaba kan damlası iştahsızlık yapmış olabilirmi. çünkü onu vermeye başladığımdan beri hepten iştahsız.
bide elini emiyor bütün gün bende emziğe alıştırayım diyorum elini emmesinden daha iyidir diye, 5 aylık olduk nerdeyse hiç alışmasa mı diyede düşünüyorum.
bide b egzamamız bi türlü geçmedi sanki izde kalacak gibi, geçen birsürü ürün aldım 100tl tuttu yine de pek faydasını göremedik siz neler yaptınz atopik dermatit olanınız varmı. kızım kucağımdayken zar zor yazdım, karışık olabilir umarım anlayabilirsiniz.
teşekkür ederim :)
valla kullanmadığım kalmadı kortizonlu kremleride kulladım çeşit çeşit zaten 5 gün sürceksin dedi doktorlar hep. biodermanın şampuanı nemlendiricisi ve vücut jeli var doktor onları önerdi.bi süre elidel ve andantanda kullandım, bide gelen giden çok herkesede öpmeyin diyemiyorum öpüldümü çok fena oluyo özellikle erkekler öptümü. çocuk büyütmek çok zor.
teyzoşları oğluşum biraz keyifsiz öksürüyor hapşırıyor üşüttü kesin içim paarçalanıyor doktora gittik bugün henüz önemli bişeyi yok dedi ama bulunsun diye tylol süspansiyon verdi bende verdim 2 saaat kadar önce birde rhinfant diye burun spreyi ondand sıktım ama kuzumun öksürüğü aarttı sizin soğuk algınlığı için yaptığınız bişey vaarmı bebişlere kötü olursaa daaha özele gidicem
Su an kizim oglum yerde yorgan ustunde o kadar guzel oynuyokarki ole mutlu oluyorumku onlari o sekulde gorunce rabbim evlatlarimizin yuzunu hep guldursun onlara uzyn omur versin