- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.461
rana 20 günlükken
size de kocaman bir maaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rana 20 günlükken
günaydın herkese kızlar offf ya sayfalara bakıp hepsinden alıntı yaptım bilgisayar kilitlendi hatırladığım kadarıyla yazayım bari..
mertur allah kavuştursun canım..
özcanan o bebişi yesek nasıl olur acaba..
songül sen ve kızın oluşun ayyy süpersiniz..
selmeç günaydın canım.
beysalım sanada günaydın erdem nasıl oldu yaptımı kakasını?
günaydın tatlım erdem bey dün gündüz sıvı ve akşam baya katı olmak üzere 2 kez yaptı rahatlattı beni :) o yapıyo ben rahatlıyorumjkızlar bişey sorucam bebişleri nerde yatırıyosunuz akşamları?
ben bitane beşik almıştım küçükk
heryere taşımak için yatak odasına oturma odasına falan
şimdiye kadar orda yatırıyodum nili yanımızda fakat artrık beşiğe sımıyoruz biz ve odasınada yatıramıyorum çünkü tam dönmeye başladı korkuyorum yüz üstü falan dönüp nefessiz kalırsa diye bende bi beşiğin yatağını yani bildiğimiz hazır yarı ortapedik
yatağı yere koydujm üzerine koruyucu ve
kalın bi battaniye koydum üzerinede çarşafını
ama şimdi sizce yerde üşürmü benim miniğim bi türlü karar veremedim siz bu sorunu nasıl çözdünüz
keşke park yatak alsaydım..
almamamın sebebide odasını ayırmaktı ama şimdi yapamıyorum..
jkızlar bişey sorucam bebişleri nerde yatırıyosunuz akşamları?
şimdiye kadar orda yatırıyodum nili yanımızda fakat artrık beşiğe sımıyoruz biz ve odasınada yatıramıyorum çünkü tam dönmeye başladı korkuyorum yüz üstü falan dönüp nefessiz kalırsa diye bende bi beşiğin yatağını yani bildiğimiz hazır yarı ortapedik
ama şimdi sizce yerde üşürmü benim miniğim bi türlü karar veremedim siz bu sorunu nasıl çözdünüz
gunaydin kizlar nabersinizzz.
günaydın canım.valla diğer kızları bilmem ama ben tembellik yapıyorum.evde bir sürü iş var ama ben burdayım.sen nasılsın canım
jkızlar bişey sorucam bebişleri nerde yatırıyosunuz akşamları?
bende 1 yaşından önce ayıramıyacam canım zaten tedirginliğimde ondan
işte bizimde beşiğimiz bambu ama artık sımıyoruz..
ayaklarını beşiğin üzerine çıkartıp pat pat vuruyo bizimki..
yatağın yanlarını yastıklarla donatıyorum..
Maşallah Songül..
Allah senide nazarlardan saklasın diyim çocukların gibi..
Yüzünde o kadar çok duygu barınıyor
Sagol cnm benim
Gercektn o gun cok duygu bariniyodu sevgilileer gunuydu sevgilimde resmimi cekiyodu:)
günaydın tatlım erdem bey dün gündüz sıvı ve akşam baya katı olmak üzere 2 kez yaptı rahatlattı beni :) o yapıyo ben rahatlıyorum
erdem doğduğundan beri bambu beşiğimiz var onda yatıyor büyüktü beşiğimz derinde hala onda yatıyor sonrada park yatağı kuracam daha ayırmak için küçükler çünkü ben 1 yaşına doğru ayırmayı düşünüyorum tatlım
Cnm merhabalarrrr
Bizim odamizda park yatagimiz var iyiki almisim diyorum cunku hemem ayirmayi dusunmuyorum odasini 1 yas falanda degil 3 yas gibi dusunuyorum ayirmayi ne bileyim 1 yasinda cok ufak olucak baska odada hep aklim kalir
Yer yatagina gelince cnm usurmu acaba yazgelse tamamda bizimde oturdumuz odada sepet var sigmiyo arasta
Allah muhafaza . odasındaki yatağını getirsen odana olmaz mı ? sığmıyorsa karyolanı kaydır yer açmaya çalış.
benim oğlumun odası yok doğmadan önce ona karyola almıştım ; küçük boyutlu 56*118 ölçülerinde .o bile yatağımın yanındaki boşluğu sıfırladı . bizde yatağımızı biraz eşimin tarafına kaydırdık şimdi ikimizde zor girip çıksakta oğlumuz yanımızda =)
iştebende kararsızım canım ya gidecem kendime yyatak yapıp onun odasında yatıcam..
ben yerde o yatağında..
şimdide hem odası vvar hemde beşiği bide parkyatak almak istemiyorum açıkçası...
canım bizim odamız çok büyük malesef çok zor yani o büyüyen beşiklerden..
Cnm eger yasinda ayiricaksan 6 ay kalmis zaten 2 ay sonra yaz idare edersiniz sonra yazin seri serin yerde uyur ama daha gec dusunursen park yatak al derim cokta pahali bisi almana gerek yok jokerde 8o tl falan isini gorur
günaydın kızlar..
songül çokk güzelsin o ten rengi gözler maşallah...
özcanan sende maşallah esmer bombasın:)
bu arada ikinizin resmide duruyor kladıracaksanız haberiniz olsun.
ozcanan ve songul maşallah kızlar...