- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.501
Eki Görüntüle 681975
kızlar meraba, bu kuzucukta beni kuzucuğum. sizlere danışmak isyediğim şeyler var.
bu aralar kızım emmek istemiyor zorla emziriyorum oda azıcık günde 3 yada 4 sefer ve 3-4 dakika en fazla zaten emmeye hep isteksizdi şimdiye kadarda hep mücadele ettim emzirebilmek için. acaba kan damlası iştahsızlık yapmış olabilirmi. çünkü onu vermeye başladığımdan beri hepten iştahsız.
bide elini emiyor bütün gün bende emziğe alıştırayım diyorum elini emmesinden daha iyidir diye, 5 aylık olduk nerdeyse hiç alışmasa mı diyede düşünüyorum.
bide b egzamamız bi türlü geçmedi sanki izde kalacak gibi, geçen birsürü ürün aldım 100tl tuttu yine de pek faydasını göremedik siz neler yaptınz atopik dermatit olanınız varmı. kızım kucağımdayken zar zor yazdım, karışık olabilir umarım anlayabilirsiniz.
canım emzik düşünüyorsan ver bence.uykuya dalmaları ve uykuda kalmaları çok kolay oluyor.atopik dermatit bizde de var maalesef geçen kortizonlu krem sürdüm geçti.ama bazen ne yaparsan yap geçmeyebiliyor.büyük oğlum öyleydi.süt ürünleri diyetinden kortizonlu ilaçlara,alerji şuruplarına kadar herşeyi denedik ve yüzündeki sivilceler 1 yaşında kendiliğnden geçti.tabii iz de kaldı.inşaallah kızım biraz daha hafif atlatır.