2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam annecikler anneannemizi geçirdik biraz önce kaldık bir başımıza =(
bugün mama sandalyemizde geldi . oğlum sevdi gibi , oturttum masa tablasına vurmaya başladı =)

öncelikle Allah kavuştursun.. sonra yine gözünüz aydın güle güle kullanın ev çok ıssız oldu demi annen gidince

selam annecikler anneannemizi geçirdik biraz önce kaldık bir başımıza =(
bugün mama sandalyemizde geldi . oğlum sevdi gibi , oturttum masa tablasına vurmaya başladı =)

Allah kavustursun canım,hangı marka mama sandalyenız canım bende almayı dusunuyorumda

güle güle kullanın canım.netten aldıysan linkini verebilir misin?

Kızlar merhaba iki gün haftasonu tatil gibi bisey yaptık oğlumu gören herkes ay ne uslu oh ne rahatsın bilmem ne falan derken bugün bütün gün cocuk mızırdandıve uyumadı söyle insanlara deli oluyorum bi masallah diyin bisey diyin dimi yani?cocuk mızırdanınca ona kızdım yeter diye cok üzgünüm şimdi onun ne sucu varsa

doktor görünce hemen soru soran tiplerden olucam kusura bakma ama sen bu flor tabletleri konusunda ne düşünüyorsun.7 yaşında oğluma çocuk doktorumuz küçükken önermişti kullanmadım sence hata mı ettim.kızıma kullanmalı mıyım?

nazar degdirmisler canim dua okusaydin
bizim millet hep boyle zaten cok nazar degdiriyorlar

Allah kavustursun canım,hangı marka mama sandalyenız canım bende almayı dusunuyorumda

Biz de pazar günü aldık, oturmak için çıldırdığımızdan bayıldık.
Chicco Polly Mama Sandalyesi Happy Land | joker
Alış verişimi 300 tl ye tamamlayıp yürüteci bedavaya getirdim nasılsa o da lazım olacak.

canım bizim de 3. günümüzdü.az önce yaptık.ben bir kaç keredir biraz ıkndığını hissetsem dizime yatırıyorum gaz çıkarır gibi hemen yapıyor kuzucum.yapmadıysan sen de den istersen

güle güle kullanın canım.netten aldıysan linkini verebilir misin?

teşekkürler. netten aldım , wollex marka ; morhipoda şuan yeni sezon ürünlerinde %30 indirim var. wollex e karar vermiştim morhipoda da indirimi görünce hemen aldım . bugün geldi çok güzel hafif sade ve şık . almayı düşünene tavsiye ederim kullanmaya başlamış biri olarak

nazar degdirmisler canim dua okusaydin
bizim millet hep boyle zaten cok nazar degdiriyorlar

canım felak nas ayetel kürsi ve
Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin bunları oku bebeğinin yanında bi de bebeğin çok ağlıyosa beled suresi var onu da okuyabilirsin

Şimdi o konu biraz karışık. Mutlaka kullan diyen de var sakın kullanma diyen de. Hocalar bile karar veremiyor. İşin özü ne yazık ki Türkiyede suyun AB ülkeleri gibi standardı yok bazı ülkeler direk musluk suyunu tüketiyor, devlette suya belli oranda flor katıyor sorun bitiyor. Bana sorarsan ilaç olarak yutturulan tabletlerden kızıma vermeyeceğim, biraz büyüsün 6 ayda bir florun jelini uygulayacağım. O zamana kadar her beslenme sonrası su, sabah akşam temiz tülbentle diş ve diş etlerini ovalayarak temizleme yapacağız.

hiç sorma ozcanan oraya gidiyorum içim burkuluyor buraya gidiyorum gözüm doluyor =(

canım benim Allah sağlık sihhat versin ya tek değilsin ki eymen paşa var artık üzülme.. bi de arkada kalmak da kötü sen annenin yanından ayrılıp evine dönsen o kadar üzülmezsin emin ol annemler bu geldiklerinde 1 hafta kaldılar sadece ve ilk geldiklerinde hüngür hüngür ağlayan ben o kadar çok ağlamadım çünkü rana var artık sen de eymene bak geçsin hüznün

canım ben çan ilçesinde oturuyorum eşimle ikimizde çanda görev yapıyoruz ama gezmek için hemen hemen her hafta sonu çanakkaleye gidiyoruz çanakkaleyi çok seviyorum ben çünkü ama çanakkale de çalışmak zor olduğu için çanı istedik ikimizde sen haber ver ben çanakkaleye geliyorum diye biz atlar kızımızla geliriz hemen alışığız yollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…