- 10 Aralık 2010
- 924
- 18
- 40
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.341
selam annecikler anneannemizi geçirdik biraz önce kaldık bir başımıza =(
bugün mama sandalyemizde geldi . oğlum sevdi gibi , oturttum masa tablasına vurmaya başladı =)
selam annecikler anneannemizi geçirdik biraz önce kaldık bir başımıza =(
bugün mama sandalyemizde geldi . oğlum sevdi gibi , oturttum masa tablasına vurmaya başladı =)
bugün sabah 10 da beklediğimiz hoppalamız geldi =) biraz önce kurulumunu bitirdim , kurulumu çok kolaymış
sekiz dokuz dakika kadar koydum hoppalaya aman Allahım ne mutluluk ne ne neşe keyfimiz çok yerindeydi. aldım hala gözü onda =)
yemek yerken koyarsam artık rahatla yemek yiyebileceğim =)
İkisine de iyi geliyor çünkü hafif bir anestezik jel. Azıcık azıcık sürebilirsin, tek seferde yarım tüp uygulamayacağına göre yutmasında bir sakınca yok ama ancak 10-15 dk etkili sonra gene başlıyor. Her akşam 21.30 da hipp in karışık bitki çayına yarım çay kaşığı anason katıp 60-70 cc içirmezsen kız uyumuyor. Gözler kapalı ağlıyor kuzum. Çok diş çıkarmaya yakın agresifliği arttıysa 20.30 da 1 çay kaşığı calpol veriyorum ki tam 22.00 uyuyabilelim. Yoksa daha beter bünyesi sarsılıyor. Bu yazdıklarım konusunda son derece rahat olabilirsin çünkü işim bu benim diş hekimiyim:)
Kızlar merhaba iki gün haftasonu tatil gibi bisey yaptık oğlumu gören herkes ay ne uslu oh ne rahatsın bilmem ne falan derken bugün bütün gün cocuk mızırdandıve uyumadı söyle insanlara deli oluyorum bi masallah diyin bisey diyin dimi yani?cocuk mızırdanınca ona kızdım yeter diye cok üzgünüm şimdi onun ne sucu varsa
evet canım .
neyseki bizde birdefa antibiyotik kullandık kulağımız için birdahada kullanmadık ozaman pişik olmuştuk inşallah bidaha olmayızda kullanmayızda
hemen tirosite bakmak lazım ondada varmı acaba diye..
Allah kavustursun canım,hangı marka mama sandalyenız canım bende almayı dusunuyorumda
günaydın canlarım nasılsınız
biz de iki gecedir doğru düzgün uyumayanlardanız sanırım diş huzursuzluğu birde bugün 3.gün oluyor kakamızı yapamadığımız inş bugün yaparda rahatlar kuzucum
Allah kavustursun canım,hangı marka mama sandalyenız canım bende almayı dusunuyorumda
güle güle kullanın canım.netten aldıysan linkini verebilir misin?
nazar degdirmisler canim dua okusaydin
bizim millet hep boyle zaten cok nazar degdiriyorlar
öncelikle Allah kavuştursun.. sonra yine gözünüz aydın güle güle kullanınev çok ıssız oldu demi annen gidince
doktor görünce hemen soru soran tiplerden olucam kusura bakma ama sen bu flor tabletleri konusunda ne düşünüyorsun.7 yaşında oğluma çocuk doktorumuz küçükken önermişti kullanmadım sence hata mı ettim.kızıma kullanmalı mıyım?
hiç sorma ozcanan oraya gidiyorum içim burkuluyor buraya gidiyorum gözüm doluyor =(
ay ay emziğini sevsinler =) keyfim geldi ranayı görünce
sağol teyzesi canlı canlı görüşmeyi de nasıp etsin Allah inşallah