- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.679
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.301
slm kızlarr biz de kaç gecedir huzursuzduk ateşi yükseldi yavrumun. ama bu gece güzel bi uyku uyuduk çok şükür. iyileşiyoruz sanırım.
kızlarr size bişey sorcam. bebeğimin altı çok fena pişik oldu. antibiyotik kullanıyoruz ya onunla bi alakası var mıdır? sanki böyle bişey okumuştum bi yerde. krem sürüyorum ama bi faydası olmuyo sanki. başka ne yapabilirim acaba?
Kizlar benim oğlum dun aşı oldu ateşi 38.2 çıkıyor neyapmalim nasil dusurmeliyim atesini bilgisi olan soylesin lutfen acil cevap
İyiyiz canım Allah' a şükür..
bıraktık geldik sıpayı çalışıyoruz işte..
sen nasılsın? Nil hanım nasıl?
slm kızlarr biz de kaç gecedir huzursuzduk ateşi yükseldi yavrumun. ama bu gece güzel bi uyku uyuduk çok şükür. iyileşiyoruz sanırım.
kızlarr size bişey sorcam. bebeğimin altı çok fena pişik oldu. antibiyotik kullanıyoruz ya onunla bi alakası var mıdır? sanki böyle bişey okumuştum bi yerde. krem sürüyorum ama bi faydası olmuyo sanki. başka ne yapabilirim acaba?
Merhaba arkadaşlar bu sefer güzel haberle geldim. Kültürümüz temiz çıktı. yakamızı bırakmayan enfeksiyon sonunda bitti.
Şimdi ev işiyle meşgul olcam akşam üzeri geçmişede göz atcam. Herkese sevgiler.
Merhaba arkadaşlar bu sefer güzel haberle geldim. Kültürümüz temiz çıktı. yakamızı bırakmayan enfeksiyon sonunda bitti.
hangi kremi kullanıyorsn canm bizdev de olmuştu trosyı kullandk süper iyi geldii.geçmş olsun şimdden hemenceck iyileşr inşallh
canım selmeçe katılıyorum ılık duş ve carpol ve ince gitydir ve takip et baktın daha da yükseliyo fitil evet ama en iyisi doktorunu ara bence..
ynen canım bizde bıraktık nil hanım iyi akşamları oynamak istiyo benimle bende onu yere yatırıyorum altınada yorgan bende ya yanına yatıyorum yada karşısında şaklabanlık yapıyorum ozaman deymeyin keyfine sıpanın
aynısını bakıcısındanda istiyomuş hehe:
kesinlikle var canım aynen antibiyotik yapıyo pişiği bizdede olmuştu
arkadaşınyazdığı gibi tirosit kullana bilirsin
ohh ohhh çok geçmiş olsun canım gözünüz aydın..
hametan kullanıyorum. tirosit daha mı iyi? ondan aldırayım o zaman
selam kizlar cok sukur oglumun atesi dustu cok korkmustum dusmeyecek diye
allahim hic bi bebisi hasta etmesin
amin
gunaydın herkese bugun hareketlenms buralar:)benım oğlumda gece cok huzursuzdu cok uyandı sabahta erkenden kalktı ve sımdı hapsırıyo oksuruyo hasta oldu kuzum mız mız sureklı ıns ılerlemedn atlatrız ates yok suanlık sukur,bıkac bebısde okuduğum kadaryla gece huzursuzmus bebısler kendı aralarnda anlasms heralde,tum bebıslere sağlık dılyorum
Cnm cok sevindim gecen bi prof dinledim 38.5 a kadar mudahele etmeyin diyodu ilacla sadece ilik dus incw kiyafetler giydirmeliymisizz
Bide islak bexler konulurya eklem yerlerine yanlismus cocuk aglayip atesinin yukselmesine neden olurmus
Kizlaar tekrardan merhabalar hepinize az uyudum iyi geldi
Zeynom cnm mutlu habere cok sevindimmm
selam kizlar cok sukur oglumun atesi dustu cok korkmustum dusmeyecek diye
allahim hic bi bebisi hasta etmesin
amin