2012 kasım bebekleri büyüyor..

slm kızlarr biz de kaç gecedir huzursuzduk ateşi yükseldi yavrumun. ama bu gece güzel bi uyku uyuduk çok şükür. iyileşiyoruz sanırım.

kızlarr size bişey sorcam. bebeğimin altı çok fena pişik oldu. antibiyotik kullanıyoruz ya onunla bi alakası var mıdır? sanki böyle bişey okumuştum bi yerde. krem sürüyorum ama bi faydası olmuyo sanki. başka ne yapabilirim acaba?

hangi kremi kullanıyorsn canm bizdev de olmuştu trosyı kullandk süper iyi geldii.geçmş olsun şimdden hemenceck iyileşr inşallh

Merhaba arkadaşlar bu sefer güzel haberle geldim. Kültürümüz temiz çıktı. yakamızı bırakmayan enfeksiyon sonunda bitti.

Kizlar benim oğlum dun aşı oldu ateşi 38.2 çıkıyor neyapmalim nasil dusurmeliyim atesini bilgisi olan soylesin lutfen acil cevap

canım selmeçe katılıyorum ılık duş ve carpol ve ince gitydir ve takip et baktın daha da yükseliyo fitil evet ama en iyisi doktorunu ara bence..

İyiyiz canım Allah' a şükür..
bıraktık geldik sıpayı çalışıyoruz işte..
sen nasılsın? Nil hanım nasıl?

ynen canım bizde bıraktık nil hanım iyi akşamları oynamak istiyo benimle bende onu yere yatırıyorum altınada yorgan bende ya yanına yatıyorum yada karşısında şaklabanlık yapıyorum ozaman deymeyin keyfine sıpanın
aynısını bakıcısındanda istiyomuş hehe:

kesinlikle var canım aynen antibiyotik yapıyo pişiği bizdede olmuştu
arkadaşınyazdığı gibi tirosit kullana bilirsin

Merhaba arkadaşlar bu sefer güzel haberle geldim. Kültürümüz temiz çıktı. yakamızı bırakmayan enfeksiyon sonunda bitti.

ohh ohhh çok geçmiş olsun canım gözünüz aydın..

hangi kremi kullanıyorsn canm bizdev de olmuştu trosyı kullandk süper iyi geldii.geçmş olsun şimdden hemenceck iyileşr inşallh

hametan kullanıyorum. tirosit daha mı iyi? ondan aldırayım o zaman

yok canım hametanda çok güzel bi kırem
ben onu nilin cildin içinde kullanmıştım yanlız onu 4 5 günden fazla kullanmamak gerekiyo
sen şimdi biraz hametanı kullan 4 günn sonra baktın hala hafif var ozaman tirosit alırsın canım..

Kizlaar tekrardan merhabalar hepinize az uyudum iyi geldi

Zeynom cnm mutlu habere cok sevindimmm

selam kizlar cok sukur oglumun atesi dustu cok korkmustum dusmeyecek diye

allahim hic bi bebisi hasta etmesin
amin

Tatlim antibiyotik pisikte yapiyo bagirsak duzeninide bozuyo malesef

Biz henuz pisik olmadik ama arkafasimin bebegi pisik oldugunda pisik kreminin ustune pudra dokup ilaci sabitlemesini istemisti
Normalde pudra onerilmiyo ama sabit kalmasi icin kremin kullanilmasi uygunmus

amin

Cnm cok sevindim gecen bi prof dinledim 38.5 a kadar mudahele etmeyin diyodu ilacla sadece ilik dus incw kiyafetler giydirmeliymisizz
Bide islak bexler konulurya eklem yerlerine yanlismus cocuk aglayip atesinin yukselmesine neden olurmus

Ay cnm anlasti bunlar kesinnn
Bizdede hafif oksuruk var belkide yavrum ondan huzursuz belki bogazi agriyo belki basi agriyo nasol desin dimi
Bebeklerinde basi agrirmiki

Cnm cok sevindim gecen bi prof dinledim 38.5 a kadar mudahele etmeyin diyodu ilacla sadece ilik dus incw kiyafetler giydirmeliymisizz
Bide islak bexler konulurya eklem yerlerine yanlismus cocuk aglayip atesinin yukselmesine neden olurmus

ben oyle yapmistim demek ondan yukseldi atesi demin surup verdim simdi misil misil uyuyor cnm

sen neyapiyosun bebisler nasil op onlari benim icin

Merhaba, bizimde pişiğimiz çok oluyordu ama sadece kakanın değdiği yerlerde doktor hametan verdi geçmesse antibiyotikli bi krem verdi onu kullanırsınız demişti. Hametanı kullandım ama banamısın demedi antibiyotikli krem de kullanmak istemedim doğrusu başka bir doktora danıştım , o da antifungal bir krem verdi (travazol) zaten çevremde de bu kremi tavsiye eden çokolmuştu. İki sürmemde hemen geçti. Sonra arada bir poposu kızarınca sürdüm şimdi nerdeyse hiç olmuyor pişik. zaten bu tür kremleri doktorlar çok uzun süreli kullanımını tavsiye etmiyorlar.
Not:Çok yoğun kızarıklıkların olduğu zaman bile günde üç defadan fazla sürmedim
Geçmiş olsun....

Kizlaar tekrardan merhabalar hepinize az uyudum iyi geldi

Zeynom cnm mutlu habere cok sevindimmm

hoşgeldin canım aras paşa nasıl bakalım-?

amin

çok geçmiş olsun..
bende genelde carpol tercih ediyorum ateş durumlarında öncelik duş ve ince giydirme bende fitili çok uygun bulmuyorum açıkçası..
allahım mecbur bırakmasın tabi kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…