2012 kasım bebekleri büyüyor..

burasi cok sessiz ya herkes bebisleriyle ugrasiyorlar

bebek oldummu hersey degisir derlerdi gercektende oyle oldu

efem dogdu dogali alisveris yapamiyorum bende netten ismarliyorum napim:KK1:

hoşgeldin canım aras paşa nasıl bakalım-?

çok geçmiş olsun..
bende genelde carpol tercih ediyorum ateş durumlarında öncelik duş ve ince giydirme bende fitili çok uygun bulmuyorum açıkçası..
allahım mecbur bırakmasın tabi kimseyi..

bende surup verdim canim hemen atesi dustu burda carpol yok cok iyimi o esim tr geldiginde aldirayim bari recetesiz veryorlarmi peki

yok canım hametanda çok güzel bi kırem
ben onu nilin cildin içinde kullanmıştım yanlız onu 4 5 günden fazla kullanmamak gerekiyo
sen şimdi biraz hametanı kullan 4 günn sonra baktın hala hafif var ozaman tirosit alırsın canım..

hametanda paraben var mı bi baksana içindekilere

bende surup verdim canim hemen atesi dustu burda carpol yok cok iyimi o esim tr geldiginde aldirayim bari recetesiz veryorlarmi peki

bide aklında olsun ben aşıdan hemen sonra nilin ateşi yükselmeden önce carpol veriyorumki ateşimiz çıkmasın allaha çok şükür bugüne kadarda işe yaradı açıkçası..
ala bilirsin canım

hametanda paraben var mı bi baksana içindekilere

bakalım yanımda değil ama internetten araştıralım hemen..

hoşgeldin canım aras paşa nasıl bakalım-?

çok geçmiş olsun..
bende genelde carpol tercih ediyorum ateş durumlarında öncelik duş ve ince giydirme bende fitili çok uygun bulmuyorum açıkçası..
allahım mecbur bırakmasın tabi kimseyi..

ıyı tatlımö arasım evı supururken uyudu kaldı hergun oldugu gıbı oglen uykularımız supurgeye aıt:KK55::KK55:

oyyy kıyamam ben ona...

evet ya hametandada propil paraben varmış hiç aklıma gelmemişti ona bakmak aslında normalde bakıyorum ama..

bak bız pısık olayına daha gelemedık bılgım yok
ılacta olan ıdrar ve dıskı ıle atılıyomus oran dusuk oluyormus ama cıldın atma sansı yokmus oondan dolayı dıkkatlı davranmal gerekıyo cnm

bak bız pısık olayına daha gelemedık bılgım yok
ılacta olan ıdrar ve dıskı ıle atılıyomus oran dusuk oluyormus ama cıldın atma sansı yokmus oondan dolayı dıkkatlı davranmal gerekıyo cnm

evet canım .
neyseki bizde birdefa antibiyotik kullandık kulağımız için birdahada kullanmadık ozaman pişik olmuştuk inşallah bidaha olmayızda kullanmayızda
hemen tirosite bakmak lazım ondada varmı acaba diye..

evet canım .
neyseki bizde birdefa antibiyotik kullandık kulağımız için birdahada kullanmadık ozaman pişik olmuştuk inşallah bidaha olmayızda kullanmayızda
hemen tirosite bakmak lazım ondada varmı acaba diye..

ınsalla bı daha hıc bırımız kullanmayız cnm bı daha arasta 4 gunluk bı antıbıyotık kullanmıstı ay babannesıne gıtmıstık tam ensesıne kadar kaka yapmıstı saka gıbı

ınsalla bı daha hıc bırımız kullanmayız cnm bı daha arasta 4 gunluk bı antıbıyotık kullanmıstı ay babannesıne gıtmıstık tam ensesıne kadar kaka yapmıstı saka gıbı

amin canım amin..
ayy okakadan biz ne çok çektik ben nili öyle kaçkere direk banyoya soktum heheheh:

bi günde tam altını açtım ay bi kaka yaptı ama anlatamam benim dizlerimden aşağıya süzülüyo artık okadar düşün onun zaten bütün herşeyi battı halı koltuk
ayyy nasıl temizleyeceğimi bilemedim vallaha ..
ayy çok kötüydü yaaa:

amin canım amin..
ayy okakadan biz ne çok çektik ben nili öyle kaçkere direk banyoya soktum heheheh:

bi günde tam altını açtım ay bi kaka yaptı ama anlatamam benim dizlerimden aşağıya süzülüyo artık okadar düşün onun zaten bütün herşeyi battı halı koltuk
ayyy nasıl temizleyeceğimi bilemedim vallaha ..
ayy çok kötüydü yaaa:

yerım onun totosunu
ay daha kucıkken bızımde o sekıldeydı arasın gaz problemı hıc olmadı cunku kaka yaparken gazıda cıkarıyodu kakada tazıklı gelıyodu kackere ustum basım kaka oldu ayyyy yerım onların totolarını

selam annecikler anneannemizi geçirdik biraz önce kaldık bir başımıza =(
bugün mama sandalyemizde geldi . oğlum sevdi gibi , oturttum masa tablasına vurmaya başladı =)

X