- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.381
aa cok sevındım cnmm
bak gectıkten sonra takıbını yaparsan gerı gelmıyo cnm sebamedın yuz kremını tavsıye ederım
bıde haftada ıkı kere yıka dedı dr fazlası kuruluk yaparmıs
Bak kıskandık he bak benımde kızımaaaaa
aa hep oglumunmu resmını koyucamEki Görüntüle 681043 Eki Görüntüle 681044 Eki Görüntüle 681045
tamam canım kışın 2 yıkıyordum ama son zamanlarda arttırmıştım kızım suyu çok seviyor diye.sebamedi de en kısa zamanda alıcam.aklıma gelmişken senin kıllandığında locoidmiydi merak ettim
insan dışarı çıkarmaya korkuyor değil mi ya inşallah düzelir bebişin canım ya çıkınca da hep oku biz her akşam o uyurken okuyoruz öyle uyuyoİyi aksamlar kizlar.
Mertur allah kavustursun cnm.
Zzeyno cok sevindim cnm.insallah bununla gecmis olur.allah bidaha yasatmaz.
Katreinur cok gecmis olsun cnm.
Ozcanan masallah kizina.allah nazarlardan saklasin.
Simirnaizmir cnm oglusun biran once duzelir insallah.
Kizlar bizde bigun avm ye gittik.kizim cok usluydu.herkese gulucuk dagitti ama bunun ceremesini eve gelince cektik.kizim uyumadi.uykudan aglayarak uyandi.nazar degdi sanirim.okuyup ufledim ama biran once duzelir insallah
bayıldım kızına yaaa çok güzel maşallah çok nazlı duruyo ay maşallah subhanallah tam nazlı edalı kız çok hoşuma gitti valla kızceğizin
iyi aksamlar kizlar.
Mertur allah kavustursun cnm.
Zzeyno cok sevindim cnm.insallah bununla gecmis olur.allah bidaha yasatmaz.
Katreinur cok gecmis olsun cnm.
Ozcanan masallah kizina.allah nazarlardan saklasin.
Simirnaizmir cnm oglusun biran once duzelir insallah.
Kizlar bizde bigun avm ye gittik.kizim cok usluydu.herkese gulucuk dagitti ama bunun ceremesini eve gelince cektik.kizim uyumadi.uykudan aglayarak uyandi.nazar degdi sanirim.okuyup ufledim ama biran once duzelir insallah
sagol teyzesı o bızım ılk goz agrımız
gunler cabuk gecıyo bı bakıcaksın ranada bu kadar olmus
Bak kıskandık he bak benımde kızımaaaaa
aa hep oglumunmu resmını koyucamEki Görüntüle 681043 Eki Görüntüle 681044 Eki Görüntüle 681045
ilk göz ağrısı diyince bi tuhaf oldum ya babam da bana der ilk göz ağrım diyeDoğru zaman geçiyo anlamıyoruz hiç ya bak aras da büyüdü demi kocaman oldu hepsi daha geçen karnımızdalardı
amanda kızımız çok tatlıymış maaşallah
yaren son resimde aras ile benziyorlar sanki birbirlerine , bana mı öyle geldi =)
yaren son resimde aras ile benziyorlar sanki birbirlerine , bana mı öyle geldi =)
bencede benziyor bu durumda bebişler sana mı benziyorBenim kız bana benzemiyo herkes huyunu senden tipini babasından almış diyolar
evet tatlım locaıd tı nasıl hemen etkı edıyo dımı cnm ben bıkere surdum
bı daha gerek kalmadı
yok yavrum ıkısıde aynı baba esımın erkek ve kız verısyonları
ay evet canım 2 aydır olan şey 1 günde geçti.hey kortizon sen nelere kadirsin:)
insanın zoruna gidyo bi yerde ya demi benim zoruma gidiyo şahsen sen taşı 9 ay çek sıkıntısını çıka çıka babaya benzesin