2012 kasım bebekleri büyüyor..

beysal cnm henuz ugramamıssın sanırım pert oldun neysekı su anda atlatmıs durumdasın
gecmıs olsun

beysal cnm henuz ugramamıssın sanırım pert oldun neysekı su anda atlatmıs durumdasın
gecmıs olsun

günaydıın sorma canım pert ötesiyim :) neyseki atlattım şimdi işteyim erdemde anane ve eren abisiyle ilk gününde bakalım aramıyorum ama meraktanda çatlıyorum :)

Ey kasım annecikleri bebekleriniz diş çıkardı mı, diş buğdayı yaptınız mı? Bu buğday olayı nasıl yapılıyor???

galiba tek diş çıkaran benim kız şu an..henüz yapmadım diş buğdayı ama bir kaç ay içerisinde yapmayı düşünüyorum. valla her yerin farklı bu buğday olayı.. ama tam anlamıyla nasıl yapılıyor bende bilmiyorum.. anneme soruyorum bende hep neyi nasıl yapacağız diye..

Kizina masallah cnm.dr neden diyet ver
di

zeyno kac gundur gorusemedık belkı bu gece yıne gece kuslugu yaparız bızım gıbı gece kusu fburakta gelır
dıger anneler uykucu onlar uyurken yenı resımlerde koyarız belkı haha
yasasın kotulu

canım valla hep biz yokken yapıyorsunuz ya..biz de görsek resimleri fenamı yani.. bizde koyardık hatta resim

Yalnız değilsin biz alttan 2 diş çıkardık üstten 2 yi de çıkarmak üzereyiz. Gırgır şamata bi diş buğdayı yaptık. Zaten amaç eğlenmekti:) benim kız dönüp dönüp altına saldırdı. Bakalım zengin koca adaylarını bekleyeceğiz artık:))

maşallah Songül..bizim kızda hafta sonları bari şöyle 9' a kadar bile uyusa yeter diyorum ama nerde. hafta içi 6.30-07.00 gibi uyandığından sabitledik artık..uzun uzun uyumayı özledim valla..

evet caNIM YA MALESEF BÜTÜN DOKTORLARIN DÜŞÜNCELERİ DEYİŞİYO..
BU ARADA BENDE CİCİ BEBEĞİN EKMEKLERİNDEN KOYUCAM SABAH KAVALTILARINNA Bİ DİLİM BİDE BAZEN ÇORBASINA KOTYARIM ONLAR ZATEN GEVREK EKMEK ZATEN
BENDE BİSKÜVİ DÜŞÜNMÜYODUM YANİ NİLİ BİRAZ UNLU MAMÜLLERDEN KARBON İDRATLARDAN UZAK TUTUCAZ
AMA BİZ EK BESİNLERE GEÇİNCE BİDE MAMAYI AZALTINCA BENCE NİL KİLOSUNU KORUYACAK YANİ OKADAR ALMIYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİRDE BİZİM UFAKLIK HAFTA SONU SIRT ÜSTÜNDEN YÜZÜ KOYUN DÖNDÜ
BİDE BU AY SONU OTURTMAYA BAŞLAYA BİLİRSİN DESTEKLİ DEDİ ŞİMDİDE OTURT AMA ÇOK AZ OLSUN DEDİ..

Masallah SubhannAllah dişinize
cok mızmızlık yaptımı çıkartırken ates falan oldumu
ben atesten çok korkuyorum ya

Allah razı olsun canım..ateşimiz çok artmadı Allah' a şükür ama çok huzursuzduk.. Hala da öyleyiz. uyku sorunumuz çok oldu..geceleri çok uyandı..ağrısız sızısız çıkarır inşallah tüm kuzucuklar..

günaydıın sorma canım pert ötesiyim :) neyseki atlattım şimdi işteyim erdemde anane ve eren abisiyle ilk gününde bakalım aramıyorum ama meraktanda çatlıyorum :)

çok geçmiş olsun canım atlattın nasılsın peki erdemcik nasıl?

kizina masallah cnm.dr neden diyet ver
di

canım diyet işin esprisi ama yinede dikkat edin dedi tabi..
Mamadan dolayı alıyosanıyorum bütün kiloları ek gıdaya daha çok ağarlık verelim dedi..

maşallah songül..bizim kızda hafta sonları bari şöyle 9' a kadar bile uyusa yeter diyorum ama nerde. Hafta içi 6.30-07.00 gibi uyandığından sabitledik artık..uzun uzun uyumayı özledim valla..

orma canmya
osorun bizdede var fakat bizimki hafta içi bakıcısında sürekli uyuyo bana gelince yarım saate nasıl uyanıyo gün içinde ve sabahlarıda 6da yada 7de nası uyanıyo ben anlamıyorum artık bana özellikle yaptığını düşünüyorum..

maşallah Nil hanıma..bebişlerimizin iyi haberlerini alınca kendi kızımla ilgili haber almış gibi seviniyorum valla..Allah korusun hepsini kuzuların..

maşallah. zaten bir tanesi gelince diğerleri de geliyor.. bizimkilerin devamı da yolda..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..

maşallah nil hanıma..bebişlerimizin iyi haberlerini alınca kendi kızımla ilgili haber almış gibi seviniyorum valla..allah korusun hepsini kuzuların..

amin canım aminnnnn:
Kızlar bu arada ben nile 28 nisanda 6 ay kınası yapıcam varmı yapmayı düşünen?

amin canım aminnnnn:
Kızlar bu arada ben nile 28 nisanda 6 ay kınası yapıcam varmı yapmayı düşünen?
valla bizim öyle bir adet yok buralarda birde erkeklere yapılıyomuki ben şimdi diş buğdayına heves ettim bakalım bekliyorum çıkarsın dişini yapıcam :)
erdemin resmini yollamış babam şimdi yatmış poz vermiş kuzum :) iyidir inşallah ananeyle ilk günleri..
bu arada maşallah nil hanımaa bizim beyimiz ancak 6900 oldu kilolu doğdu ama formunu koruyo sıpa 4 kilo doğdu 5 ayını bitirdi hala 6900 işte düşün ek besine geçtik devam sütü de içiyo yani gün içerisinde 2 saatte bir sürekli birşey yiyo ama az yiyo işte diyorum ya annesinin yapamadığını o yapıyor :)

Son düzenleme:

Aaa evet tatlim ben yarende kullanmistim arasada kullanmayi dusinuyorum
Oh donme olaylarinada girmissni masalla cok dikkat istiyo
Ay bu arada aklima takildi nilin kg yi fazlami buldu cnm dr korunaya gecti arasta 5 ayda 91oo cikti ama dr bisey demedi eklere grcilmedigindenmi acaba
Bizede uygulucakmiki diyet ay onlardaavucufdun ihtiyaci degilmi kismak acaba mantiklimi

Cnmm haadi bakalim aatlattin haftasonunu
Erdem icin 2 saat bence cokkisa cnm bak aras anne sutu aldigi halde 3 saate vikartti artik 2 saatte ben zorla verirsem iki cekiyo birakiyo
Bu arada erdem 3 dk ileride bakarim bak agidipte

Kizimon toplantisivar kiLar cikayim sindik ogleden sonrra gelirim sohpete
Selnec cnm koyucam redim soz asana

yok canım erkeklere yapılmıyo kızlara yapılıyo kına..

Ohhh ohhhh canım evet formunu koruyo erdem..

canım bence biz mama yediğimiz için mamayı azaltın ve
dikkat edin büsküvi falan yemeyin dedi..
Yoksa diyet değil yani..
Benim 1 arkadaşımvar kızı 10 aylık kilosu 7 200

biz biraz tonbikiz hehe
ya bu arada kafa çapı iyi değilmi 42 buçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…