-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.201
Tum annelere gunaydin biz her zamanki gibi erkenciyiz bu gece kundaksiz uyudu kizim ilk defa. Korktum usuturum diye dolayisiyla benim icin uykusuz bi gece oldu o ustunu acti ben orttum derken ucte tamamen uyandibes gibi zorla uyuttum altidan beri de ayaktayiz:) ne zormus cocuk buyutmek. Babamizi sinava gonderdik onun teli de bize kalinca kk ya girmek sart oldu:)
Buarada tum hasta bebislere sifa diliyorum ii hafta sonlari herkese
Gunaydin benim bebisimde erken kalkiyor hergün huysuz dismi cikaritor bipmiyorum
Gercekten çocuk bakmak cok zormus sana katiliyorum benim oglumr kundaksiz yyatiyor devamli ustunu açıyor
dil sınavına mı girdi babanız =)
Kimsecikler yok bugun havanin sicakligi herkesi dagitti sanirim biryerlere:)
slm guzel annler uzun zamandır yazamıyorum okuyrm sadece ek gıdaya baslayan oldumu bız 6ayın ıcındeyız artık pırın unu verıyrm braz meyve puresı verıyorum doymuyor bır gogsumdende sut gelmıyr artık temellı yetmıyor bır haftadır verıyrm devam mamsıda dahıl tabı mamya karstryrm ve sonucunda kabız olduk ıkına ıkına hal oldu 2gundur sonra mudahale ettım braz zeytınyagı surdum kalın bagırsak gıbı katı sekılde aglayarak yaptı yavrum kakasını sonra kuru kayısıyı kaynatıp pure yaptım aksam gece yatmadan verdım sabah gene ıkınıp zor yaptı bugun havada guzeldı esımın tatıl gunu uyuduk gec kalktık sonra cumalıkızıga gıdelım dedık kahvaltoya ve gıttık bızımkının bagırsakları haarekete gectı tam ıkı kere yaptı normale dondu kakası tabı ben ne yedıgımden bsy anladım ne otrdugumdan aralardada durmadı uyumadı falan sonucunda geldık eve ve hala kaka yapıyor kayısı nasıl etkılı olduysa bugun 5kere falan yaptı okadar sey yememıstr ble aama yapamadılarının acısınımı cıkaryor acaba buarada dıs problemı bzdede var damagı sıstı huzursuz kasıyor sureklı el oyuncak agızda gezıyor acaba ondandamı yapıyor bu kadar dedım dahada yaparsa doktora goturelım dyrum sızce bu kadarı normalmı arada katı yapıyor arada sıvı anlamadım noluyor
bende sanırım ince tülbentle saracağım biraz daha ısınsın havalar
benim boncuk kızımın adı elif
su anda basında nobetteyım
devamlı atesini olçüyorum cok yukseliyo çünkü
dun gece hastanedeydik 3 gun kakasını yapamadı
hem idrar yollarında hemde kanında yüksek oranda enfeksiyon çıktı içeride kalan kaka sebep olmus
her gun yapardı dr demir damlasının sebep olduğunu soyledi ve kesti
6. ayda baslayacağız
kızlar dikkat edin çocuğunuz kakasını yapamıyosa bekletmeyin kapın dr gotürün
Bir arkadaş yardım etti sağolsun canım o olmasa gidemezdim. Ben ikîz bebek arabası alcam önlü arkalı. yurt dışından bir araba istemiştim sana göstermiştim arkası koltuklu nasip olmadı. Bende ikiz bebek arabalarına bakıyorum.
iyi geceler hanimlar
Eki Görüntüle 679151
sonunda arayıp bulamadığım bu arabayı nihayet türkiyeye satış yapan bir alman alışveriş sitesinden bu akşam sipariş etmiş bulunuyorum. Umarım gönderirler ve inşallah gümrüğe takılmadan elime ulaşır.
Gunaydin tum guzel anneciklere ve bebislerine.bugun topigi ben aciyorum.haftasonunuz guzel gecmistir insallah.
herkese günaydın yağmurlu kapalı hava var bugün burda ha bi de çok uykum var
günaydın evet ben kızımla çok güzel bi hafta sonu geçirdim gerçekten..
günaydın burdada hava kapalı
ve benimde uykum varrr:
kızlar herkese günaydın
ben güzel 1 hafta sonu geçirdim kısçemle.
ve cuma günü doktora gittik
veeeeekızım bilin bakalım kaç kilo olmuş?
evet yazıyorum tam 8 kilo 200gıram olmuş boyuda
69 olmuşuz.
kafa çapımız 42 buçuk olmuş
herşey çok yolunda dedi on kaldırdı bastırdı maşalah çok güzel basıyo dedi
yürütece hayır dedi
bastırma olayına gelince o kendi kalkıp basana kadar pek bastırma dedi
kan ilacına gelince şuanda gerek yok zaten onun rengide iyi ama 9 ay olunca bi tahlil yapar ona göre konuşuruz dedi..
ve nile diyet verdi hahahah:
yani kızıma büsküvi hamur işi unlu mamuller yasak gerçi zaten pek vermeyi düşünmüyodum ama bidee ondan yasak geldi..
RECES çok güzelmiş araba acaba yürürken arkası ayagına engel olacakmı sanki bana öyle geldi gelince bir denesene fotoğrafını ceksene cok güzelmiş maliyetide oyle olmalı
Gunaydin tum guzel anneciklere ve bebislerine.bugun topigi ben aciyorum.haftasonunuz guzel gecmistir insallah.
herkese günaydın yağmurlu kapalı hava var bugün burda ha bi de çok uykum var
Günaydın..herşey gönlünüzce olsun..