- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.181
Benim oglum iki hafta iyi sonra birhafta deliriyor tabi bende deliriyorum iki gündür uyku yok
Acaba dismi çıkarıyor?
Acaba dismi çıkarıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm masalla bızım bebekler cosmus bugun emme saatı ıle uyku saatını ayarlamalı
arasta cok agladı ne uzuldum karnı ac emmıyo uyku sıkıstı ackande uyuyamıyo
hadı yat yatagınada uyusun yavrucak nerdeee
baska yerde ne zor olmustur emınım bıde tavsıyelrde gelır o anda
cnm esının hatırı ıcın gıt ne yapıcaksın ıste onlar bızım hatırımız ıcın bız onların hatırı ıcın ıdare edıcez mecbır
mertur mertm nasılsınız kızlar ıtıraf edeyım sızı aylarca karıstırdım
cnm merhabalar bahar sıkıntısı cokmus sana anlasılan benım ablam vardı hıc ssıkılmadım bugun o ne guzel
benımde camasır hıc bıtmıyo camasır ve kurutma makıne bı gun yerındn cıkıp dovucek ınankı benı
cnm su net olayını anlatsana bız 6gb a 30 tl verıyoruz kım gorurse bu ay 94 odedık tek gırdıgım yer kk
Gel canım havalar cok güzel bugün gömlek giydim onunla bile yandım 26drrecr sıcaklık vardı bugün :)a ne güzel.ben de haftaya izmire gelicem inşaallah.
heyyyyy ne oluyo ordaaaaaa
canım cektıııı
hem hafta sonu hem hava güzel gezin bakalım
Gel canım havalar cok güzel bugün gömlek giydim onunla bile yandım 26drrecr sıcaklık vardı bugün :)
Songül sende gel canım arasında getir ısırıyım onu bir
Sagol canim iyiyiz sukurler olsun.evet nickler yakin birbirine. Ben pek yazmasam da okuyorum. Nasil oldu yuzunuz. Biz iyilestik gibi. Bu arada egzamali bebekleri misir nisastali su ile banyo yaptirmak cok iyi geliyormus . Ben oyle yikiyorum. Son durulama suyuna katiyorum.
Cnm arasta onceden sarilmk istiyordu artik serbest uyuyo bencede cok aglatmak iyi degil Zaten cok uzun kiyamam canim.bende aglatmk icinmi dogurduk dimi.ama rekir ya 6 ya 7 dk oda duruksamali uyanik arada dinliyo varmi tepki diye
Cnm benim kizimda yazin sarilarak uyurdu bu pamuklu beyaz tulbentler oluyo babannemiz vermusti sanirum mermer sahin diyolar ondan sariyordim
Cnm insalla ardindn 2 de olur arkadas ca buyurler bu arada kizinin adi ne cnm
iyi aksamlar canlar..
kac gundur firsat bulamadim topige ziyarete..
bizim disimiz cikti artik tamamen
malumlarinizdirki kac gundur uykusuz ve yorgun ev is arasi kosturmaca
Allah tum annelerin yardimcisi olsun..
kuzucuklari ve sizleri optuk kizimla
kımı gezer kımıde ben gıbı temızlık yaparr
net ısı cok ıyıymıs cnm bakarsın buralarıda gelırr
anlat bakalım ufaklık nasıll
ıkı araba ıkı el n e yaptı o gun
bende sanırım ince tülbentle saracağım biraz daha ısınsın havalar
benim boncuk kızımın adı elif
su anda basında nobetteyım
devamlı atesini olçüyorum cok yukseliyo çünkü
dun gece hastanedeydik 3 gun kakasını yapamadı
hem idrar yollarında hemde kanında yüksek oranda enfeksiyon çıktı içeride kalan kaka sebep olmus
her gun yapardı dr demir damlasının sebep olduğunu soyledi ve kesti
6. ayda baslayacağız
kızlar dikkat edin çocuğunuz kakasını yapamıyosa bekletmeyin kapın dr gotürün
Tum annelere gunaydin biz her zamanki gibi erkenciyiz bu gece kundaksiz uyudu kizim ilk defa. Korktum usuturum diye dolayisiyla benim icin uykusuz bi gece oldu o ustunu acti ben orttum derken ucte tamamen uyandi bes gibi zorla uyuttum altidan beri de ayaktayiz:) ne zormus cocuk buyutmek. Babamizi sinava gonderdik onun teli de bize kalinca kk ya girmek sart oldu:)
Buarada tum hasta bebislere sifa diliyorum ii hafta sonlari herkese