2012 kasım bebekleri büyüyor..

Benim oglum iki hafta iyi sonra birhafta deliriyor tabi bende deliriyorum iki gündür uyku yok

Acaba dismi çıkarıyor?

cnm masalla bızım bebekler cosmus bugun emme saatı ıle uyku saatını ayarlamalı
arasta cok agladı ne uzuldum karnı ac emmıyo uyku sıkıstı ackande uyuyamıyo
hadı yat yatagınada uyusun yavrucak nerdeee
baska yerde ne zor olmustur emınım bıde tavsıyelrde gelır o anda

cnm esının hatırı ıcın gıt ne yapıcaksın ıste onlar bızım hatırımız ıcın bız onların hatırı ıcın ıdare edıcez mecbır

Aynen oyle cnm.yavrum helak oldu.kendimden xok ona uzuluyorrum.zaten esimin hariri icin gidiyorum.sumdi yoldayiz

mertur mertm nasılsınız kızlar ıtıraf edeyım sızı aylarca karıstırdım

Sagol canim iyiyiz sukurler olsun.evet nickler yakin birbirine. Ben pek yazmasam da okuyorum. Nasil oldu yuzunuz. Biz iyilestik gibi. Bu arada egzamali bebekleri misir nisastali su ile banyo yaptirmak cok iyi geliyormus . Ben oyle yikiyorum. Son durulama suyuna katiyorum.

cnm merhabalar bahar sıkıntısı cokmus sana anlasılan benım ablam vardı hıc ssıkılmadım bugun o ne guzel

benımde camasır hıc bıtmıyo camasır ve kurutma makıne bı gun yerındn cıkıp dovucek ınankı benı

cnm su net olayını anlatsana bız 6gb a 30 tl verıyoruz kım gorurse bu ay 94 odedık tek gırdıgım yer kk

Ah canım keşke ama bu sadece kocaeliye özel. burda ttnet altyapısını kullanarak bizim internet diye bi internet var. eve bitane cihaz takıyorlar 195 tl ye. modemden başka birşey ama balkona ya da dış cepheye takıyorlar. içerdede bi tane modem oluyor normal kablosuz. sonra her ay 20 tl yatırıp ön ödemeli internet kullanıyosun yani önce parasını veriyosun sonra sınırsız kullanıyorsun. telefona gerek yokmuş en çok bu hoşuma gitti türk telekoma dünya kadar kullanöadığım ev telin faturasını ödemiştim sonra kızıp gçeen sene kapattırmıştım. şimdi diyelimki ben 2 ay evde yokum 2 ay 20 tl yatırmadım kapanmıyor kapanma falanda yok. istersen iki sene yatırma dediler kapanmaz eve dönünce yatırırsın devam eder dediler imza yok sözleşme yok resmen atladım hemen. eğer dediler bu ay kullanın memnun kalmazsanız cihazı 150 tl ye geri alıcaz dediler. dünden beri çok memnunum walla süperonline gibi hızlı. işte bi tane verici takmışlar biryere interneti o balkona taktıkları cihazlarla bize veriyorlar. eşim istemedi pek güvenmedi ama ben güvendim burda bir çok komşuda bağlatmıştı onlardan gördüm zaten. siteside var bizim internet diye. dün sakaryaya doğru yayılcaz dedi ama çok emin değilim bir arayıp sor istersen

Son düzenleme:
merabalar kızlarrr bugun hava cok guzeldı herkes bıyerlere kactı heralde,gunduz pek yazısma olmamş,bızde oğlusumla anneanneye gıttık geldık

Sagol canim iyiyiz sukurler olsun.evet nickler yakin birbirine. Ben pek yazmasam da okuyorum. Nasil oldu yuzunuz. Biz iyilestik gibi. Bu arada egzamali bebekleri misir nisastali su ile banyo yaptirmak cok iyi geliyormus . Ben oyle yikiyorum. Son durulama suyuna katiyorum.

tatlım cok sukur uzun zamandır yok gecen bı kere menemen yedım hemen kendını gosterdıı artık tovbe ettım
cnm ınsaala gerı gelmez gelırse denerım cnm
ıyı olmanıza sevındımm

slm guzel annler uzun zamandır yazamıyorum okuyrm sadece ek gıdaya baslayan oldumu bız 6ayın ıcındeyız artık pırın unu verıyrm braz meyve puresı verıyorum doymuyor bır gogsumdende sut gelmıyr artık temellı yetmıyor bır haftadır verıyrm devam mamsıda dahıl tabı mamya karstryrm ve sonucunda kabız olduk ıkına ıkına hal oldu 2gundur sonra mudahale ettım braz zeytınyagı surdum kalın bagırsak gıbı katı sekılde aglayarak yaptı yavrum kakasını sonra kuru kayısıyı kaynatıp pure yaptım aksam gece yatmadan verdım sabah gene ıkınıp zor yaptı bugun havada guzeldı esımın tatıl gunu uyuduk gec kalktık sonra cumalıkızıga gıdelım dedık kahvaltoya ve gıttık bızımkının bagırsakları haarekete gectı tam ıkı kere yaptı normale dondu kakası tabı ben ne yedıgımden bsy anladım ne otrdugumdan aralardada durmadı uyumadı falan sonucunda geldık eve ve hala kaka yapıyor kayısı nasıl etkılı olduysa bugun 5kere falan yaptı okadar sey yememıstr ble aama yapamadılarının acısınımı cıkaryor acaba buarada dıs problemı bzdede var damagı sıstı huzursuz kasıyor sureklı el oyuncak agızda gezıyor acaba ondandamı yapıyor bu kadar dedım dahada yaparsa doktora goturelım dyrum sızce bu kadarı normalmı arada katı yapıyor arada sıvı anlamadım noluyor:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Cnm arasta onceden sarilmk istiyordu artik serbest uyuyo bencede cok aglatmak iyi degil Zaten cok uzun kiyamam canim.bende aglatmk icinmi dogurduk dimi.ama rekir ya 6 ya 7 dk oda duruksamali uyanik arada dinliyo varmi tepki diye

Cnm benim kizimda yazin sarilarak uyurdu bu pamuklu beyaz tulbentler oluyo babannemiz vermusti sanirum mermer sahin diyolar ondan sariyordim
Cnm insalla ardindn 2 de olur arkadas ca buyurler bu arada kizinin adi ne cnm

bende sanırım ince tülbentle saracağım biraz daha ısınsın havalar
benim boncuk kızımın adı elif
su anda basında nobetteyım
devamlı atesini olçüyorum cok yukseliyo çünkü
dun gece hastanedeydik 3 gun kakasını yapamadı
hem idrar yollarında hemde kanında yüksek oranda enfeksiyon çıktı içeride kalan kaka sebep olmus
her gun yapardı dr demir damlasının sebep olduğunu soyledi ve kesti
6. ayda baslayacağız
kızlar dikkat edin çocuğunuz kakasını yapamıyosa bekletmeyin kapın dr gotürün

iyi aksamlar canlar..
kac gundur firsat bulamadim topige ziyarete..
bizim disimiz cikti artik tamamen:nazar:
malumlarinizdirki kac gundur uykusuz ve yorgun ev is arasi kosturmaca
Allah tum annelerin yardimcisi olsun..
kuzucuklari ve sizleri optuk kizimla:KK16:

Masallah SubhannAllah dişinize
cok mızmızlık yaptımı çıkartırken ates falan oldumu
ben atesten çok korkuyorum ya

kımı gezer kımıde ben gıbı temızlık yaparr
net ısı cok ıyıymıs cnm bakarsın buralarıda gelırr

anlat bakalım ufaklık nasıll
ıkı araba ıkı el n e yaptı o gun

Bir arkadaş yardım etti sağolsun canım o olmasa gidemezdim. Ben ikîz bebek arabası alcam önlü arkalı. yurt dışından bir araba istemiştim sana göstermiştim arkası koltuklu nasip olmadı. Bende ikiz bebek arabalarına bakıyorum.

bende sanırım ince tülbentle saracağım biraz daha ısınsın havalar
benim boncuk kızımın adı elif
su anda basında nobetteyım
devamlı atesini olçüyorum cok yukseliyo çünkü
dun gece hastanedeydik 3 gun kakasını yapamadı
hem idrar yollarında hemde kanında yüksek oranda enfeksiyon çıktı içeride kalan kaka sebep olmus
her gun yapardı dr demir damlasının sebep olduğunu soyledi ve kesti
6. ayda baslayacağız
kızlar dikkat edin çocuğunuz kakasını yapamıyosa bekletmeyin kapın dr gotürün

canım çok geçmiş olsun şifalar dilerim. bizde 1.5 aydır enfeksiyonlarla uğraşıyoruz çocugun gelişimine engel oluyor çok dikkat etmek lazım. pazartesi günü tekrar kontrole götüreceğim bende. çok zor bir süreç gerçekten umarım hemen atlatır minik kuzun.

Tum annelere gunaydin biz her zamanki gibi erkenciyiz bu gece kundaksiz uyudu kizim ilk defa. Korktum usuturum diye dolayisiyla benim icin uykusuz bi gece oldu o ustunu acti ben orttum derken ucte tamamen uyandi :KK43: bes gibi zorla uyuttum altidan beri de ayaktayiz:) ne zormus cocuk buyutmek. Babamizi sinava gonderdik onun teli de bize kalinca kk ya girmek sart oldu:)
Buarada tum hasta bebislere sifa diliyorum ii hafta sonlari herkese

Tum annelere gunaydin biz her zamanki gibi erkenciyiz bu gece kundaksiz uyudu kizim ilk defa. Korktum usuturum diye dolayisiyla benim icin uykusuz bi gece oldu o ustunu acti ben orttum derken ucte tamamen uyandi :KK43: bes gibi zorla uyuttum altidan beri de ayaktayiz:) ne zormus cocuk buyutmek. Babamizi sinava gonderdik onun teli de bize kalinca kk ya girmek sart oldu:)
Buarada tum hasta bebislere sifa diliyorum ii hafta sonlari herkese

Gunaydin benim bebisimde erken kalkiyor hergün huysuz dismi cikaritor bipmiyorum
Gercekten çocuk bakmak cok zormus sana katiliyorum benim oglumr kundaksiz yyatiyor devamli ustunu açıyor

X