2012 kasım bebekleri büyüyor..

yarencım bızde uydunet var sınırsız ınternet bıde tv de ondan aylık 41.5 oduyoruz,sızın oralarda varsa uydunet arastr ıstersen ben memnunum yanı

oo oda ıyıymıs tatlım bızde tıvıbu kullanıyoruz onada cok alıstık baktım sakaryadada varmıs cnm
kafam karıstı bak
bu arada tavsıye ıcın tesekkurler

heryerde hava guzelmis ya burasi cook kotu

cnm benım orası neresı ben sakaryada oturuyorum cok guzel hava bı kac gndur
senın bebıs nasıl ınat yapıyo annesıı bızımkındede va emmek ıstemezse atıyo kendını arkaya
bıde kucagı bu ara cok sevıyoruz o ıstedıgı zaman almalıyız yoksa basıyoruz cıglıgı
anlıyacagın parmagında oynatıyo bızım tostos bızı

gunler nasil geciyor daha dun gibi oglumu kucagima aldigimda butun dunyalar benim olmustu simdi 5 aylik oldu onun varligi nekadar guzel

cnm benim ben avusturyada yasiyorum cok soguk hava var burda evde otura otura sIKILDIK oglumla ayni benim ogum gibi sabahtan aksama kadar onunla oynamaliyim

cnm benim ben avusturyada yasiyorum cok soguk hava var burda evde otura otura sIKILDIK oglumla ayni benim ogum gibi sabahtan aksama kadar onunla oynamaliyim

aa evet soguk memleket oralar yazınız nasıl oluyo cnm
benım oğlumda oyuna hıc hayır demez ben ondan saklanıyorum bazen kendı kendıne oyalanabılıyo ama benı babasını ablasını gorduyse ısler degısıyo

valla toplam 1 ay guzel oluyor okadar ben kurban olayim memleketime ah gurbet ah.....allah bagislasin cnm demek iki evladin var cok guzel
babasi cok alistirdi kucaga simdide hep kucak istiyor...

valla toplam 1 ay guzel oluyor okadar ben kurban olayim memleketime ah gurbet ah.....allah bagislasin cnm demek iki evladin var cok guzel
babasi cok alistirdi kucaga simdide hep kucak istiyor...

evet cnm bı baskadır memleketım
benım bı yarenım bıde arasım var cnm sızın ufaklıgın adı nedır efe mı acaba

demek sızde baba magdurusunuz cnm bızım babamızda hıc kucaktan bırakmıyo

evet cnm bı baskadır memleketım
benım bı yarenım bıde arasım var cnm sızın ufaklıgın adı nedır efe mı acaba

demek sızde baba magdurusunuz cnm bızım babamızda hıc kucaktan bırakmıyo

allah bgislasin tekrar nekadar guzel isimler
benim bebisimin adida yigit efe ahh o babalar yokmu

allah bgislasin tekrar nekadar guzel isimler
benim bebisimin adida yigit efe ahh o babalar yokmu

oo cok guzel ısım ama benım tanıdıgım tum yıgıt bebekler yaramaz sızdede varmı o durum
kuzenımı sabaha kadar evde gezdırdıler aylarca

bızım babamız dun aksam doymustur bence kucakta gezdırmeye bebek arabayı koymayu unutmus arabaya tum aksam kucagında gezdı

YAVAS yavas basliyor yigit efem yaramazliga

bencede doymusturbutun gun gezdirmek zor olsa gerek

a ne güzel.ben de haftaya izmire gelicem inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…