2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. 29.11.2012 doğumlu bir kızım var. 4 ayı dolduralı 1 hafta falan oldu. sadece anne sütü almıyor. mama da veriyorum. günde 4 kere 120cc. kilosu 6200 boyu 63cm. sizce normal mi? günde 10 damla acd3 veriyorum. 7 damla da kan ilacı veriyorum. bir de en büyük sorunumuz doğduğundan beri hırıltısı var. yoğun bakımda bile yattı bu yüzden. ama geçmedi bir türlü. doktorlar normal diyor ciğerlerde bir şey yokmuş ama kızımda o sesi duydukça içim yanıyor. kucağıma alınca sırtında titreşimleri hissediyorum. balgam var galiba. hırıltı çok artınca bir kere öksürüyor ve ardından hemen rahatlıyor. böyle bir durumla karşılaşan var mı içinizde?

reflü de hırıltı yapıyor ağzında birşey var gibi çiğniyormu gecelri. uykuda

Benimki 22 kasım doğumlu kilomuz aynı ama boyumuz 68 cm bizim. Erkek benimki. yalnız 3. Ayından beri kilo almadı enfeksiyon yüzünden o yüzden bu kiloda ama yinede dr lar normal diyor. zaten internette alt ist sınırlar var bizimkiler orta sınır sanırım. hırıltısıda bazı bebklerde oluyor belli zaman sonra geçiyor dr ciğerler temiz dediyse sorun etmeyin ama sadece steteskopla dinlemek yetmez akciğer filmi şart bence. dr sorun görmediyse ciğer filmide istemez.

Ben bir iki haftaya ayırcam benim bide 2,5 yaşında kızım varyatak odamızda 4 kişi yatıyoruz. bir iki haftaya kadar yavaş yavaş düzen oturtmayı düşünüyorum yataklarına koyup masal okumayı düşünüyorum ufaklık tabiki anlamaz ama ablamız için bu şart. Eğer ablayı ayrı yatırıp, ufaklık bizim odamızda kalırsa ablamız için travma olur bu. yani bu dengeyi tutturmak gerçekten çok zor. sadece uykuda değil her konuda. ikisini beraber emziriyorum şaka gibi di mi :) ikisini beraber bezledim neyseki ablamız bezi tekrar bıraktı. emmek dediysem öyle ağzına alıp bir iki saniye bekleyip doydum diyip çekiyor. ikisine benzer kıyafetler almak zorundayım. ikisini aynı anda kucağıma oturtup seviyorum yoksa küsüp ağlaya ağlaya odasına gidiyor. olan hep annelere oluyor.

Balgamlı öksürük için bize doktorumuz ventolin vermişti ama biz çok hasta olmuştuk.

kıyamam yaaa.. gerçekten zor. inşallah odalarını ayırıp düzen kurabilirsin.

bence oğlun biraz daha büyüyene kadar bekle odayı ayırmak için. gece uyanıyordur senin için zor olur kalk git geri yatağına dön. yanında olunca hem daha kolay müdahale edersin hem de duymama ihtimali olmaz . oğlun gece uyanmamaya başladığında ayır odayı ki sende rahat uyu =)

Duyarım radar gibiyimdir :)) kızımı 3 aylıkken ayırmıştım kardeşi olunca geri dönüş yaptı. oğlum 4,5 aylık alışmadan ayırmaZsam çok zorlanıcam. Aynı odada 4 kişi özel hayat falan kalmadı :)

heheheh ee suçlu olunca ses çıkarmaması normal benim eşimde bir kere inat etti ne gerek varmış arabaya ben kucağımda taşırım dedi hepi topu marketten 2-3 bişe aldım eve geldiğimde diyorki arabasız çıkmayalım kollarım koptu ki erdem o zaman daha 3 aylıktı düşün yani kucakta durdukça ağırlaşıo sıpalar kolllarda derman kalmıyor ama olsun yinede gezmişsiniz ooh ne güzel :)
gunaydınn kızlarrr,bugunun ılk msj ı benden olsun

günaydın canım
gülden bugün randevun kaçta??

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah ben oğlumla güzel güzel oynadım ve işe geldim sakin olmayı ağlamamayı öğrendim sanırım 3. haftada içimde aynı özlem duruyor ama dışa belli etmmememeyi öğrendim öyle yani kızlar haftanın son günü güzel geçsin inşallah

Gününüz aydın, Cumanız mübarek olsun annecikler..
Dilerim herkes iyidir..
Çok öptüm sizleri..

Selam cnn hosbulduk benim oglumr sadece anne sütü aldi yettigi kadarda verecegim allah izin verirse

bebeklerinizin bingildaklari bitistimi,pitismedise eger terleme ondandir buyuk ihtimal benim cocugumunda oyle oluyor dr goturdum ondan demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…