- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.061
Benim oğlum çok inat neyapacagim bilmiyorum ayni durumda olan varmi neyapmam gerek önerileriniz varmi
İnatlasma cnm bence.inatlasitsan senim istedigini yapacagi varsa da yapmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlum çok inat neyapacagim bilmiyorum ayni durumda olan varmi neyapmam gerek önerileriniz varmi
İnatlasma cnm bence.inatlasitsan senim istedigini yapacagi varsa da yapmaz
Ben inatlasmiyorumki zaten ama benim oğlum cok fena annem diyor ayni senin küçüklüğün bende inatmisim:-D
Kizlar bende bebisimle odami ayirmayi dusunuyorum ama basil yapsam ve ne zaman yapsam bilemedim.kizim bana cok duskun benden ayri yatmayi bile istemiyor.ne yapacagimi bilmiyorum.besiginde bile yatmak istemiyor
Reces mrb nasılsın :) bu ctesi İzmir'deki anneciklerde buluşup kahvaltı yapacağız dilersen sende gel güzel bahçede genelinin bebekleri 1 yasında yada yakın 6 aylıkta var 5 aylıkta :) bu arada bizde 1yasından önce ayırmayız zaten oğlumda bırakmıyor beni :)
hayırlı cumalar herkese...allah herkesın gonlunden gecenı versın ınsallah.saglık mutluluk huzur helal rızklar nasıp etsın..nasılsınız teyzoslar..ben kızları uyuttum yemek yapıyorum bır yandan bırde buraya bakayım dedım..cok opuyoruz herkesı..
Canım aynı dilekler senin icinde olsun bende hem iş yapıyorum hem bakıyorum :)hayırlı cumalar herkese...allah herkesın gonlunden gecenı versın ınsallah.saglık mutluluk huzur helal rızklar nasıp etsın..nasılsınız teyzoslar..ben kızları uyuttum yemek yapıyorum bır yandan bırde buraya bakayım dedım..cok opuyoruz herkesı..
Mrb cnm iyiyim sen nasilsin?supermis bulusma.ama ben ankaradayim.annemlere geldim.ayin 15innde donuyorum.keske ben geldigimde toplansak.gorusmek ne guz
el olur.
Canım aynı dilekler senin icinde olsun bende hem iş yapıyorum hem bakıyorum :)
Hım havalar güzelleşiyor sık sık yaparız artık diğer buluşmada senide görelim aramızda [/QUOTE
Amin cnm.bizde seni ve kizlarini opuyoruz.adanada hava nasil?ankarada cok guzel bi hava var.tam gezmelik.cikip bol bol yuruyesim var
sagolun kızlar..adanada da cok guzel bır hava var..tayt kısa kollu tsort ıncecık bır hırka var ustumde tam bır bahar havası..havalar boyle guzellesınce ınsanında ıcı acılıyor..kac gundur yagmur yagmur ıcımız daralmıstı..ne guzel bulusun kızlar valla..keske adanadan da bırılerı olsaydı...
Canım aynı dilekler senin icinde olsun bende hem iş yapıyorum hem bakıyorum :)
Hım havalar güzelleşiyor sık sık yaparız artık diğer buluşmada senide görelim aramızda
Hayır canım KK dan degil burda topik acmıstım hatırlarsan bi sen bide ben vardık :)Facebook hesabından tanıştım oğlumun doğumunda organizasyon firmasından bayanlar o yüzden farklı yas grubu cocukları barındırıyor ama güzelHaber verirseniz gelirim.nasil haberlesiyorsunuz cnm.kk da farkli bi baslikmi var?
Haber verirseniz gelirim.nasil haberlesiyorsunuz cnm.kk da farkli bi baslikmi var?
bugün hayatımdaki değişiklik eve internet bağlattım ayda 20 tl ye sınırsız ve taahhütsüz.
bugün çok keyifsizim sabahın 6 sında uyandım ve uyuyamadım oysaki iki evlatta saat 11 e kadar yattı ben evin içinde gezindim durdum. makinaya çamaşır attım kurutmadakileri çıkardım katladım kızımın odasını topladım şifonyerini yerleştirdim. toz aldım aynaları sildim. evi süpürmedim bile. öylesine iş yaptım vakit geçsin diye. hayata küsmüş gibiyim elim kolum bile kalkmıyor.
bugün hayatımdaki değişiklik eve internet bağlattım ayda 20 tl ye sınırsız ve taahhütsüz.
bugün çok keyifsizim sabahın 6 sında uyandım ve uyuyamadım oysaki iki evlatta saat 11 e kadar yattı ben evin içinde gezindim durdum. makinaya çamaşır attım kurutmadakileri çıkardım katladım kızımın odasını topladım şifonyerini yerleştirdim. toz aldım aynaları sildim. evi süpürmedim bile. öylesine iş yaptım vakit geçsin diye. hayata küsmüş gibiyim elim kolum bile kalkmıyor.