2012 kasım bebekleri büyüyor..

hoşgeldin aramıza sevgili kasım annesi konuşurlar merak etme herkes konu okuyodur büyük ihtimal bebişin kız mı erkek mi doğum tarihi ne zaman nerden katılıyorsun kaç yaşındasın :KK12::KK12::KK12:

Ben avusturyadan katiliyorum bebisim erkek 01.11.2012 dogumlu benim yasimda 25 ya buraya alismam için baya zaman gerek

selam annecikler şöyle bir geçmişe göz atıp geldim , pek bir gelişme yok :p =)
günlerdir süren kararsızlık , korku , çelişkinin sonunda bugün ria taktırdım . dün gece kesin karar verip sabah doktorum ile görüşüp öğle hastaneye gittim .
kararımında taktırma şeklinde olması dün gezmeye gitmiştim iki oğlu olan bir bayan , ikinci çocuğuna 7 aylık hamileyken öğrenmiş. ilk çocuğu biraz sorunluymuş . onun telaşından hamile olduğunuda anlayamamış. bunu duyduğumda öyle bir korktum ki sabahı beklemeden akşamdan aradım doktorumu =) iki gün önceside kontrole gittiğimde düşünmüyorum demiştim adam da gece gece arayınca şaşırdı sabah tekrar arayın bir boşluk var mı bakalım dedi ve halloldu çok şükür =)

5 aylik oglum var ek besinlere nezaman baslamaliyim acaba soruma cevap ariyorum

Hayırlı olsun canım ben hala federal edemedim ilaca devam :) bakalım iyi olmus ama dikkatlide olun yine kayma durumu cok önemliymiş Dilek hg aramıza ek besini Dr mu önerdi? Genelde elma püresiyle başlayıp bi program oluşturuyorsun Dr unuzla :KK66:

Doktora pazartesi gidecegim ozaman soracagim bi kac kere meyve puresi verdim okadar ilk çocukta çok zorlaniyor insan

Doktora pazartesi gidecegim ozaman soracagim bi kac kere meyve puresi verdim okadar ilk çocukta çok zorlaniyor insan

meyve suyundan başla elma suyu püre verme ilk olarak bakalım ne olacak ben öyle yapıyorum acd3 vitaminini elma suyuna karıştırıyorum 3 kaşık veriyorum versem beni yiyecek gerçi ama ardından emziriyorum

bu dönemde bebekler dışardan olan yiyeceklere imreniyorlarmış ama biraz daha büyüdükten sonra bu besinlere olan ilgilerinin yerini yine anne sütü alıyomuş emecem diye tutturuyolarmış :KK76::KK76::KK76:

Herkese iyi geceler. Benim 2 sorum olacak, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum ama denk gelmediğim 2 soru:
1- bebeklerimizin odasını ayırdık mı, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?
2- kızımın kafası inanılmaz terliyor, ne yapabilirim? Kullandığınız, memnun kaldığınız ürün/ler var mı?

Herkese iyi geceler. Benim 2 sorum olacak, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum ama denk gelmediğim 2 soru:
2- kızımın kafası inanılmaz terliyor, ne yapabilirim? Kullandığınız, memnun kaldığınız ürün/ler var mı?

oğlumun beşiği yanımda , ayırmayı ikincisi olduğunda ayırmayı düşünüyorum =)) yakın zamanda düşünmüyorum daha çok küçük geliyor.
benimde oğlumun kafası aşırı terliyor gibi geliyor sürekli su gibi , kullandığım şey ise selpak =) kuruluyorum ıslak bırakmamaya çalışıyorum

ben daha ayırmadım ayırmayıda pek dusunmjyorum belkı 2 yasında falan sımdılık oyle dusunuyorum tabı,bebeğın sureklımı terlıyo canım yoksa emerkenmı?

oğlumun beşiği yanımda , ayırmayı ikincisi olduğunda ayırmayı düşünüyorum =)) yakın zamanda düşünmüyorum daha çok küçük geliyor.
benimde oğlumun kafası aşırı terliyor gibi geliyor sürekli su gibi , kullandığım şey ise selpak =) kuruluyorum ıslak bırakmamaya çalışıyorum

Ben de sürekli tülbent ve pamuklu örtüler kullanıyorum:/

ben daha ayırmadım ayırmayıda pek dusunmjyorum belkı 2 yasında falan sımdılık oyle dusunuyorum tabı,bebeğın sureklımı terlıyo canım yoksa emerkenmı?

Emerken terliyor o sorun değil ama uyurken çok fena gece emmeye kaltığında ya yastığı ters çevirmek zorunda kalıyorum ya da yastığın üstünü örtüyorum. Ev 22-23 derecenin üzerinde değil. Kalın da giydirmiyorum. Velhasıl çözemedim pazartesi doktorumuza soracağım...

Emerken terliyor o sorun değil ama uyurken çok fena gece emmeye kaltığında ya yastığı ters çevirmek zorunda kalıyorum ya da yastığın üstünü örtüyorum. Ev 22-23 derecenin üzerinde değil. Kalın da giydirmiyorum. Velhasıl çözemedim pazartesi doktorumuza soracağım...

ben kombiyi kapattım artık , açtığımda daha da çok terliyor

yastık demısken yastaklamı yatırıyorsunuz bebıslerını ben yastığa yatrmıyorum,gece bazen benım oğlumda terlıyor canım carsaf ıslak oluyor,sor bakalım dr a bızıde bılgılendır

Merhaba kizlar ben yeni uye oldum vi bakim neler var neler yok

Kimse varmi acaba suan:-o

5 aylik oglum var ek besinlere nezaman baslamaliyim acaba soruma cevap ariyorum

Kizlar ria nedemek

Ben yeniyim diye kimse kon:|usmucakmi

merhaba dılek efem hosgeldın topiğimize
bebesın anne suu alıyosa 6 aya kada r bısey yok emısmeye devam eger mama alıyosa yoa cıkmanın zamanı gelmıs demekkı

cnm rıs spıral ın yenı versıyonu onun adıda evrı degıstırmıs

sımdı bıraz senı bebısını tanıyalımmı ne derssın?

tatlım merhaba sende hosgeldın ben 3 yasından once ayırmayı dusunmuyoorum odasına hala sımdı daha cok kucuk
terleme bızde cok olmuyo cnm kundakmı yapıyosun cnm o zaman terleyebılıyolar

selam annecikler şöyle bir geçmişe göz atıp geldim , pek bir gelişme yok :p =)
günlerdir süren kararsızlık , korku , çelişkinin sonunda bugün ria taktırdım . dün gece kesin karar verip sabah doktorum ile görüşüp öğle hastaneye gittim .
kararımında taktırma şeklinde olması dün gezmeye gitmiştim iki oğlu olan bir bayan , ikinci çocuğuna 7 aylık hamileyken öğrenmiş. ilk çocuğu biraz sorunluymuş . onun telaşından hamile olduğunuda anlayamamış. bunu duyduğumda öyle bir korktum ki sabahı beklemeden akşamdan aradım doktorumu =) iki gün önceside kontrole gittiğimde düşünmüyorum demiştim adam da gece gece arayınca şaşırdı sabah tekrar arayın bir boşluk var mı bakalım dedi ve halloldu çok şükür =)

cnm hadı hayırı olsun kontrollerını ıhmal etme kayar falan bıde
ben spıral cocuguyum ondan adımda ordan gelıyo ısteyerek olmamısım

kızlar bu aksam mutlu mutlu evm ye gıttım malum esımın ızın gunu ah otoparka bı gıttık esıme 2 kes soylememe ragmen akıllı kocam bebek arabayı koymayı unutmus aras efendı yemek yerken gezerken hep kucaktaydı tabı kı kucak hastası oğlumuz gayet mutluydu esım ufaktan pert oldu ama suc kendınde oldugundan sesı cıkamadı

Alerjik reaksiyonda olabilir... Yukari dogru yayılırsa urtikerdir takip et mutlaka yayılırsa dr'a git..
Deride döküntü kaşıntı genelde alerjiden olur...

Yaren canım mesajına donemedim kutun dolmuş haberin olsun...

hallettım tatlım kusura bakma

Yok kundak da yapmıyorum. Uyku tulumu giydiriyorum çünkü mümkün değil doğdu doğalı o eller girmedi örtü altına. Sırtı , göğsü serinse bi de battaniye örtüyorum.

Yok kundak da yapmıyorum. Uyku tulumu giydiriyorum çünkü mümkün değil doğdu doğalı o eller girmedi örtü altına. Sırtı , göğsü serinse bi de battaniye örtüyorum.

he cnm o da terletebılır cunku hava artık baya sıcak oldu bızımkıde artık kundak yaptırmıyo kolar hep dısarıda ustunu ortuyorum bı guzel ole uyuyo buaksamda bı o sekılde denesen annesı

X