- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.021
hoşgeldin aramıza sevgili kasım annesi konuşurlar merak etme herkes konu okuyodur büyük ihtimal bebişin kız mı erkek mi doğum tarihi ne zaman nerden katılıyorsun kaç yaşındasın
selam annecikler şöyle bir geçmişe göz atıp geldim , pek bir gelişme yok=)
günlerdir süren kararsızlık , korku , çelişkinin sonunda bugün ria taktırdım . dün gece kesin karar verip sabah doktorum ile görüşüp öğle hastaneye gittim .
kararımında taktırma şeklinde olması dün gezmeye gitmiştim iki oğlu olan bir bayan , ikinci çocuğuna 7 aylık hamileyken öğrenmiş. ilk çocuğu biraz sorunluymuş . onun telaşından hamile olduğunuda anlayamamış. bunu duyduğumda öyle bir korktum ki sabahı beklemeden akşamdan aradım doktorumu =) iki gün önceside kontrole gittiğimde düşünmüyorum demiştim adam da gece gece arayınca şaşırdı sabah tekrar arayın bir boşluk var mı bakalım dedi ve halloldu çok şükür =)
5 aylik oglum var ek besinlere nezaman baslamaliyim acaba soruma cevap ariyorum
Rahim İçi Araç =)
Doktora pazartesi gidecegim ozaman soracagim bi kac kere meyve puresi verdim okadar ilk çocukta çok zorlaniyor insan
Doktora pazartesi gidecegim ozaman soracagim bi kac kere meyve puresi verdim okadar ilk çocukta çok zorlaniyor insan
korktuğun gibimiymiş oh kurtuldun işte rialılar grubuna hoş geldin
Herkese iyi geceler. Benim 2 sorum olacak, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum ama denk gelmediğim 2 soru:
1- bebeklerimizin odasını ayırdık mı, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?
2- kızımın kafası inanılmaz terliyor, ne yapabilirim? Kullandığınız, memnun kaldığınız ürün/ler var mı?
Herkese iyi geceler. Benim 2 sorum olacak, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum ama denk gelmediğim 2 soru:
2- kızımın kafası inanılmaz terliyor, ne yapabilirim? Kullandığınız, memnun kaldığınız ürün/ler var mı?
oğlumun beşiği yanımda , ayırmayı ikincisi olduğunda ayırmayı düşünüyorum =)) yakın zamanda düşünmüyorum daha çok küçük geliyor.
benimde oğlumun kafası aşırı terliyor gibi geliyor sürekli su gibi , kullandığım şey ise selpak =) kuruluyorum ıslak bırakmamaya çalışıyorum
ben daha ayırmadım ayırmayıda pek dusunmjyorum belkı 2 yasında falan sımdılık oyle dusunuyorum tabı,bebeğın sureklımı terlıyo canım yoksa emerkenmı?
Ben de sürekli tülbent ve pamuklu örtüler kullanıyorum:/
Emerken terliyor o sorun değil ama uyurken çok fena gece emmeye kaltığında ya yastığı ters çevirmek zorunda kalıyorum ya da yastığın üstünü örtüyorum. Ev 22-23 derecenin üzerinde değil. Kalın da giydirmiyorum. Velhasıl çözemedim pazartesi doktorumuza soracağım...
Ben de sürekli tülbent ve pamuklu örtüler kullanıyorum:/
Emerken terliyor o sorun değil ama uyurken çok fena gece emmeye kaltığında ya yastığı ters çevirmek zorunda kalıyorum ya da yastığın üstünü örtüyorum. Ev 22-23 derecenin üzerinde değil. Kalın da giydirmiyorum. Velhasıl çözemedim pazartesi doktorumuza soracağım...
Merhaba kizlar ben yeni uye oldum vi bakim neler var neler yok
Kimse varmi acaba suan:-o
5 aylik oglum var ek besinlere nezaman baslamaliyim acaba soruma cevap ariyorum
Kizlar ria nedemek
Ben yeniyim diye kimse kon:|usmucakmi
tatlım merhaba sende hosgeldın ben 3 yasından once ayırmayı dusunmuyoorum odasına hala sımdı daha cok kucukHerkese iyi geceler. Benim 2 sorum olacak, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum ama denk gelmediğim 2 soru:
selam annecikler şöyle bir geçmişe göz atıp geldim , pek bir gelişme yok=)
günlerdir süren kararsızlık , korku , çelişkinin sonunda bugün ria taktırdım . dün gece kesin karar verip sabah doktorum ile görüşüp öğle hastaneye gittim .
kararımında taktırma şeklinde olması dün gezmeye gitmiştim iki oğlu olan bir bayan , ikinci çocuğuna 7 aylık hamileyken öğrenmiş. ilk çocuğu biraz sorunluymuş . onun telaşından hamile olduğunuda anlayamamış. bunu duyduğumda öyle bir korktum ki sabahı beklemeden akşamdan aradım doktorumu =) iki gün önceside kontrole gittiğimde düşünmüyorum demiştim adam da gece gece arayınca şaşırdı sabah tekrar arayın bir boşluk var mı bakalım dedi ve halloldu çok şükür =)
Alerjik reaksiyonda olabilir... Yukari dogru yayılırsa urtikerdir takip et mutlaka yayılırsa dr'a git..
Deride döküntü kaşıntı genelde alerjiden olur...
Yaren canım mesajına donemedim kutun dolmuş haberin olsun...
Yok kundak da yapmıyorum. Uyku tulumu giydiriyorum çünkü mümkün değil doğdu doğalı o eller girmedi örtü altına. Sırtı , göğsü serinse bi de battaniye örtüyorum.