2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım eltımde ondan kullanıyodu aslında o daha hos bızımkı kokmus cıg et gıbı kokuyo
ama onun ıcın bogaz tahrıslerıne sebep oldugunu ookudum
dencol bıtkısel ıcerıklıymıs kotu kokuya katlanarak onu kullanıyoruz
cnm artık buyuduler kucuk dostlarına karsı tepkısı nasıl oğlunun

küçük köpüşe bayılıyor. onu takip ediyor. büyüğe pek bakmıyor büyükde ona...

bu arada bu siteyi çok beğendim bir bakın.

Bebek ve ocuklar iin salkl beslenme rehberi ve tarifler | Gurme Bebek $100_1065.jpg 15 martta ki halleri:KK9::KK9::KK9:

arkadaslar yardim edin nolur bilgilerinizi paylasin,bebeyimin ayak parmaklarinin derileri soyuluyor kizariklik var huzursuz bebeyim neler yapabilirim

Oh masalla ne tatlilar arkadasimin oglu 1 yasindan sonra kuyrugundan tutup crkiyodu cok sekerlerdi
Bu arada siteyi inceledin cnm cok sevdim sen uye oldunmu cmm
evet oldum cnm azönce.bu üye adımla
büyük kuçu kuyruksuz küçükde çok hızlı kaçıyor:))bakalım bizim ne maceralarımız olacak beraber...:KK16:

arkadaslar yardim edin nolur bilgilerinizi paylasin,bebeyimin ayak parmaklarinin derileri soyuluyor kizariklik var huzursuz bebeyim neler yapabilirim

mutlaka dr.una danışmalısın ilk defa duydum bilmiyorum cnm.:26:

evet oldum cnm azönce.bu üye adımla
büyük kuçu kuyruksuz küçükde çok hızlı kaçıyor:))bakalım bizim ne maceralarımız olacak beraber...:KK16:

mutlaka dr.una danışmalısın ilk defa duydum bilmiyorum cnm.:26:

Cnm bana yaz mutlaka maceralarini cok keyif alirim cok seker halleri vardie
Yarende ufakkem hep kostururdu peslerinden bence cok eglenceli oloucaktir
Bende uye olmayi dusunuyorum.cnm pc acinca aras2o12 olabilir

Alerjik reaksiyonda olabilir... Yukari dogru yayılırsa urtikerdir takip et mutlaka yayılırsa dr'a git..
Deride döküntü kaşıntı genelde alerjiden olur...

Yaren canım mesajına donemedim kutun dolmuş haberin olsun...

Alerjik reaksiyonda olabilir... Yukari dogru yayılırsa urtikerdir takip et mutlaka yayılırsa dr'a git..
Deride döküntü kaşıntı genelde alerjiden olur...

Yaren canım mesajına donemedim kutun dolmuş haberin olsun...

Selam :KK3: naber ? En son dr a gidiyordun tatlı oğluşun nasıl olmuş boyu kilosu artmışmı enfeksiyon yok di mi sünnet yeri nasıl. yazmışsındır belki ama okuyamadım

Selam :KK3: naber ? En son dr a gidiyordun tatlı oğluşun nasıl olmuş boyu kilosu artmışmı enfeksiyon yok di mi sünnet yeri nasıl. yazmışsındır belki ama okuyamadım

As Canim çok iyiyim sen nasılsın? Kuzun daha iyidir umarım tedavisi yapılmaya başlayalı..

Evet canım ogün yazdım çok şükür büyümüş bebeğim gayet guzelde kilo almis...
Sunnet yeri gayet güzel bi sorun yoktan delikte kabuklanma olmuş surtunmeden dedi dr şişlik var duzelicek insallah..

Siz bidaha nezaman vericeksiniz kültür?

selam annecikler şöyle bir geçmişe göz atıp geldim , pek bir gelişme yok :p =)
günlerdir süren kararsızlık , korku , çelişkinin sonunda bugün ria taktırdım . dün gece kesin karar verip sabah doktorum ile görüşüp öğle hastaneye gittim .
kararımında taktırma şeklinde olması dün gezmeye gitmiştim iki oğlu olan bir bayan , ikinci çocuğuna 7 aylık hamileyken öğrenmiş. ilk çocuğu biraz sorunluymuş . onun telaşından hamile olduğunuda anlayamamış. bunu duyduğumda öyle bir korktum ki sabahı beklemeden akşamdan aradım doktorumu =) iki gün önceside kontrole gittiğimde düşünmüyorum demiştim adam da gece gece arayınca şaşırdı sabah tekrar arayın bir boşluk var mı bakalım dedi ve halloldu çok şükür =)

selam annecikler şöyle bir geçmişe göz atıp geldim , pek bir gelişme yok :p =)
günlerdir süren kararsızlık , korku , çelişkinin sonunda bugün ria taktırdım . dün gece kesin karar verip sabah doktorum ile görüşüp öğle hastaneye gittim .
kararımında taktırma şeklinde olması dün gezmeye gitmiştim iki oğlu olan bir bayan , ikinci çocuğuna 7 aylık hamileyken öğrenmiş. ilk çocuğu biraz sorunluymuş . onun telaşından hamile olduğunuda anlayamamış. bunu duyduğumda öyle bir korktum ki sabahı beklemeden akşamdan aradım doktorumu =) iki gün önceside kontrole gittiğimde düşünmüyorum demiştim adam da gece gece arayınca şaşırdı sabah tekrar arayın bir boşluk var mı bakalım dedi ve halloldu çok şükür =)

korktuğun gibimiymiş oh kurtuldun işte rialılar grubuna hoş geldin:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

X