2012 kasım bebekleri büyüyor..

arkadasım ıkı gun surmedım o ık gece huzursuz uyudu dr dıs cıkmasa bıle yer hazırlarken huzursuzluk yapabılır dedı 6 8 saatmıs rahatlatma suresı adı dencol cnm ben memnun kaldım

sen nıl fıstıgına bak hafta sonu anneyı uyutmasın dıye erken kalkıyo sız yokken keyıf yapıyı yerım onu

çoğumuzda var diş kaşıntısı çok zor kendinden geçiyor kaşıycam diye ağlıyor. Jel bende sürüyorum arada. Inşallah yakın zamanda çıkarda rahatlarız.

mehaba tatlım aynı sıkıntı hepımızde var sen hangı jelı kullanıyosun cnm nasıl fayda edıyomu

songülüm günaydın nasılsın dün msj atmışsın ama akşam yine misafirim vardı 1 aydır misafirden ... yer görmedi :) kontrolde sıkıntı yok çok şükür ek gıdaya geçiyoruz işte yavaştan :) arasın öksürüğü gerilemiş çok sevindim inş ilerlemez geçer hemen yareninde arasında öksürükleri

Sağol canım aynen çok nazar değiyor rabbim esirgesin bebekletimizi.sanırım yıldızimizda düşük biraz...

mehaba tatlım aynı sıkıntı hepımızde var sen hangı jelı kullanıyosun cnm nasıl fayda edıyomu

dentinox gel... yeşil beyaz kutusu. biraz fayda ediyor. azalıyor kaşıması. ama ağzının suyu çok akıyor...
zaten huysuz bebekti iyice tavan yaptı.

dentinox gel... Yeşil beyaz kutusu. Biraz fayda ediyor. Azalıyor kaşıması. Ama ağzının suyu çok akıyor...
Zaten huysuz bebekti iyice tavan yaptı.

tatlım eltımde ondan kullanıyodu aslında o daha hos bızımkı kokmus cıg et gıbı kokuyo
ama onun ıcın bogaz tahrıslerıne sebep oldugunu ookudum
dencol bıtkısel ıcerıklıymıs kotu kokuya katlanarak onu kullanıyoruz
cnm artık buyuduler kucuk dostlarına karsı tepkısı nasıl oğlunun

ay cnm hem evde heö ıste calışmak zor olmalı
mısafır hos ıyıde ınsan sakın ortamını arar ıster ıstemez
donus ne zman cnm
sukur oksurugu gerıledı cnm yarenımınkıde arasa sattıgı anda bıtıyo

Kızlar ben artık esımı kaldırayım kahvaltımızı yapalım 8 saat uyku yeter dımı ama
kalkana kadar baya ıslerımı toparladım
arası uyutup carsamba pazarına kacabılırım opuldunuz

Canım evt ben kullaniyorum xlear memnunumda..

Burun salgisinin cigerlere inmesini engelliyor özellikle grip durumlarında çok iyi...
Bide serum fizyolojikler tahriş ediyor bu hem tahriş etmiyor hem rahatlatıyor.. dr bi zararının olmadığını istediğim sıklıkta gün içinde kullanabilecegimi söyledi...

pazar günü tatlım hafta sonuda misafir bombardımanı yaşıyacaz mersinden amcamız istanbuldan bir teyzemiz diğer teyzemiz edirneden gelicek hepsi pazar dönüccek bende pazartesi hal kalırmı Allah bilir

evet songul ilac alamiyorum malesef ondan tam atlatamadim..ece daha iyi berende arada burnu tikaniyor bruno damlatiyorum rahatliyor..gunde en az 5 onluk degisiyorum tukurmesinden salyasindan..bende dis jeli alacam beren icin sanirim obdan geceleride mikir mikir surekli..ilk yatista 3 4 saat uyuyor sonra saat basi kalkmaya basladi..bende sersem gibi oluyorum.. Calgel ya da dentinox jel kullanmistim ecede iyiydi onlarda..yarin saglik ocagina gidecem rota 2.doz icin ayrica boy kilo

Oglen hic uyumuyomu cnm
Aras ilk uyudugunda 3 saat sonrafalan ilk emiyo sonra iki saate bir o duzen iyide
Dun gece saymadim artik cok SIKINTILI uyudu huzursuzdu jel surmemistin sanirim damaklari huzursuzluk yapyo

yarımşar saat iki üç kez uyuyo.gündüz zor olmuyo da gece zor oluyo yaa.iki kere akşam 11de yattı sabah 5 e kadar çok güzeldi o zaman:)ama sadece iki kez oldu

pazar günü tatlım hafta sonuda misafir bombardımanı yaşıyacaz mersinden amcamız istanbuldan bir teyzemiz diğer teyzemiz edirneden gelicek hepsi pazar dönüccek bende pazartesi hal kalırmı Allah bilir

allah kolaylık versin...mersinlimisiniz ben mersinliyim de....

kizlar bulemsu vardi diger topigin sahibigi o cok aktifti niye artik girmiyor acaba simdi eski topige bakinca aklima geldi de.. Sonra esar86 o da aktifti ama yoklar simdi..

ay canımya ben bitanesiyle başa çıkamıyorum vallaha size helal olsun nediyeyimki..
bizimde cuma olacak roto vürüss aşımız...

gulden iyiyiz canim cok sukur..siz nasilsiniz bakalim..

bizde iyiyiz canım dişlerimiz hariçç bi çıksalarda rahatlasak..

sanirim dun ictigim salgam dokundu ne zaman duzelecek bu yemek meselesi anlamadim ya! iki sene emzireceksem iki sene boyunca kuru fasulye lahana yemeyecek miyim gece kotu gecince gunduzde ayni cadiligi devam ediyo

hala devam ediyo mu gaz problemi.benim cadı o konuda yardımcı oldu annesine:)artk herşeyi yiyorum çok şükür bi sıkıntımız olmuyo maşallah maşallah nazar değdircem şimdi kendimize biraz şom ağızlıyımda:)

kızlar kilolar ne alemde ya benim öyle bigöbüş var ki sanki 5 aylık hamileymm.korse takıyorum ama bi işe yaramıyo galiba gerçi kilomda var hala ma 5 kilom var vermem gereken siz ne yapıyorsunuz göbüşler için

kizlar bulemsu vardi diger topigin sahibigi o cok aktifti niye artik girmiyor acaba simdi eski topige bakinca aklima geldi de.. Sonra esar86 o da aktifti ama yoklar simdi..

aaa bak çok iyi hatırlatttın gerçekten nerelerde acaba onun 3. çocuğu olacaktı değilmi belki vakit bulamıyodur canım..
çok zor olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…