- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.841
evet canım malesef çok erken geliyoruz biz işe .
Sabah 9 buçukta kalkmış hanfendi ama ben evde olunca sabah 6 7 engeç ayakta..
Bu arada diş jeli demişsin rahatlatıyomu peki bizde sanıyorum dişlerden huzursuzuzda..
Merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım?
çoğumuzda var diş kaşıntısı çok zor kendinden geçiyor kaşıycam diye ağlıyor. Jel bende sürüyorum arada. Inşallah yakın zamanda çıkarda rahatlarız.
Sağol canım aynen çok nazar değiyor rabbim esirgesin bebekletimizi.sanırım yıldızimizda düşük biraz...yok canım aşımızdan 1 ay 1 hafta geçmiş olacak..
ohh ohh maşallah yakışıklıya allahım nazarlardan korusun ben nazara kesinlikle çok inanıyorum ve benim meleyimin emmemesinin sebebi kesinlikle nazar canım..
bol bol oku kuzuyu ben babasına ve annanesine okutuyorum bide kendim okuyorum sürekli..
allahım hepsini korusun..
anladım canım sağol..
merhaba canım dişiniz hayırlı olsun ya kızlar nilde 2 gündür çok huzursuz özelliklede geceleri uyurken çok sorun çıkarıyo 2 gece öncesi 2de uyudu akşamda 12de uyudu ee malum bende çalışıyorum sabah 6da uyanmak inanılmaz zor oluyo bide ağzımızın sularının akmasıda iyice arttı
umarım bizimde dişlerimiz biran önce çıkarda rahatlarız..
canım moralini bozma bebeklerin en hızlı kilo alımı ilk 3 aymış sonrası
daha yavaş ola biliyomuş ..
günaydın canım çok geçmiş olsun
hayırdır ne oldu kuzuya..
neden karnı ağrıdı?
mehaba tatlım aynı sıkıntı hepımızde var sen hangı jelı kullanıyosun cnm nasıl fayda edıyomu
dentinox gel... Yeşil beyaz kutusu. Biraz fayda ediyor. Azalıyor kaşıması. Ama ağzının suyu çok akıyor...
Zaten huysuz bebekti iyice tavan yaptı.
songülüm günaydın nasılsın dün msj atmışsın ama akşam yine misafirim vardı 1 aydır misafirden ... Yer görmedi :) kontrolde sıkıntı yok çok şükür ek gıdaya geçiyoruz işte yavaştan :) arasın öksürüğü gerilemiş çok sevindim inş ilerlemez geçer hemen yareninde arasında öksürükleri
Canım evt ben kullaniyorum xlear memnunumda..Tatlim merhaba o burunonun hortumlu olanindan bahsediyosan onermeyen dr lar oldugunu okudun icine cekince bebegkn kulaginda basinc yapiyormus
Xlear i er ca ve fburak kullaniyodu sanirim memnun olduklarini biliyorum cnm surekli nemli tutmasini sagliyormus
Bu arada tos tos nasil
Ise basladinmi??
ay cnm hem evde heö ıste calışmak zor olmalı
mısafır hos ıyıde ınsan sakın ortamını arar ıster ıstemez
donus ne zman cnm
sukur oksurugu gerıledı cnm yarenımınkıde arasa sattıgı anda bıtıyo
Oglen hic uyumuyomu cnm
Aras ilk uyudugunda 3 saat sonrafalan ilk emiyo sonra iki saate bir o duzen iyide
Dun gece saymadim artik cok SIKINTILI uyudu huzursuzdu jel surmemistin sanirim damaklari huzursuzluk yapyo
pazar günü tatlım hafta sonuda misafir bombardımanı yaşıyacaz mersinden amcamız istanbuldan bir teyzemiz diğer teyzemiz edirneden gelicek hepsi pazar dönüccek bende pazartesi hal kalırmı Allah bilir
evet songul ilac alamiyorum malesef ondan tam atlatamadim..ece daha iyi berende arada burnu tikaniyor bruno damlatiyorum rahatliyor..gunde en az 5 onluk degisiyorum tukurmesinden salyasindan..bende dis jeli alacam beren icin sanirim obdan geceleride mikir mikir surekli..ilk yatista 3 4 saat uyuyor sonra saat basi kalkmaya basladi..bende sersem gibi oluyorum.. Calgel ya da dentinox jel kullanmistim ecede iyiydi onlarda..yarin saglik ocagina gidecem rota 2.doz icin ayrica boy kilo
gulden iyiyiz canim cok sukur..siz nasilsiniz bakalim..
sanirim dun ictigim salgam dokundune zaman duzelecek bu yemek meselesi anlamadim ya! iki sene emzireceksem iki sene boyunca kuru fasulye lahana yemeyecek miyim gece kotu gecince gunduzde ayni cadiligi devam ediyo
allah kolaylık versin...mersinlimisiniz ben mersinliyim de....
kizlar bulemsu vardi diger topigin sahibigi o cok aktifti niye artik girmiyor acaba simdi eski topige bakinca aklima geldi de.. Sonra esar86 o da aktifti ama yoklar simdi..