- 15 Şubat 2012
- 4.800
- 502
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.821
evet canım öyle yapmak lazım hem soğan diş etlerini uyuşturuyomuş ama iyi geliyomuş yani..
evet canım aynı zamanda azda olsa aldığı suyu antibiyotik niyetine işte :)
kızlar oğluşumun burun tıkanıklığı var yaaa hırıltı oluyor biraz serum fizyolojiyle epeyce uğraşıyorum görünürde bişey yok aama çok açılmıyor çok şükür öyle ateş öksürük yok hasta desem ben buruno burun spreyi vaarya ona taktım kafayı alsammı acaba iyimidir kullanan varmı dr.umda ilk doğduğu sıralar burun tıkanıklığına xlear diye bi ilaç önermişti hangisini alsam acaba arada rahatlar ilaç verirsem yanlışmı yaparım offf kafam karışık ne yapmalıyım?
günaydın canlar
şu sıralar iş yerinde yoğunum evde zaten misafirim var 1 aydır kayınvalide ve kayınpederim akşamda koşturrmaca birde erdemin ek besin olayına girdik anlıyacağınız kafam bi ton :) sizlere yazamayıorum çok fazla ama sürekli okuyorum herkes iyidir inşallah. biz pazartesi akşamı rutin kontrolümüze gittik yine az kilo almışız ama dotkor bu dönemde normal dedi eksiye gitmediği sürece sıkıntı yok dedi boyumuz uzamış :) başka bir sorun yok şimdilik çok şükür işte ek besine geçtik sayılır tattırma dönemindeyiz elma suyu içiyoruz bugün 4. gün bugün armutta ekliyecez dün akşamda yoğurt yaptım onu tattık ve artık yemeklerde mama sandalyesi ile yanımıza alıyorum dün eline taze soğan verdim onu yaladı :) çok tatlı oluyor yeni birşey keşfetmeye çalışırken :):)
bizden haberler böyle sizler nasılsınız ???
ben tutuyorum tatlım zaten daha kemirmiyo sadece yalıo :) o kadar tatlı oluyoki o soğan ben bayıla bayıla yiyorum ondan sonra :) koparamaz kolay kolay tatlım direk elinde bırakmadım çünkü boğazına kadar sokar diye düşündüm bende :):):)
Selnec dişiniz hayırlı olsun bakalım sağlıkla diğerlerinide görürsünüz inşallaaahh
kızlar oğluşumun burun tıkanıklığı var yaaa hırıltı oluyor biraz serum fizyolojiyle epeyce uğraşıyorum görünürde bişey yok aama çok açılmıyor çok şükür öyle ateş öksürük yok hasta desem ben buruno burun spreyi vaarya ona taktım kafayı alsammı acaba iyimidir kullanan varmı dr.umda ilk doğduğu sıralar burun tıkanıklığına xlear diye bi ilaç önermişti hangisini alsam acaba arada rahatlar ilaç verirsem yanlışmı yaparım offf kafam karışık ne yapmalıyım?
evet canım aynı zamanda azda olsa aldığı suyu antibiyotik niyetine işte :)
canım merhaba bizimde burnumuz tıkalı hep hır hır ben daha öncede doktorumuza sorduğumda ciyerlerinde değill merak etme demişti serom fizyolajiklerden kullana bilirsin hiç bi sıkıntı yok dedi ama senin diğer dediğin ilaçlar nasıldır bilmiyorum yani etkisine bakmak lazım
burunayla ilgilide bi bilgimyok
ama hani biz büyüklerin kullandığı burun açıcı lar varya onlar zamanla çok kullanıldığında bizler için zararlı..
Onu biliyorum..
Bende bizim bi kulak buruncu doktorumuz var ama istanbulda en kısa zamabnda ona götürecem nili..
yok canım aşımızdan 1 ay 1 hafta geçmiş olacak..
ohh ohh maşallah yakışıklıya allahım nazarlardan korusun ben nazara kesinlikle çok inanıyorum ve benim meleyimin emmemesinin sebebi kesinlikle nazar canım..
bol bol oku kuzuyu ben babasına ve annanesine okutuyorum bide kendim okuyorum sürekli..
allahım hepsini korusun..
anladım canım sağol..
merhaba canım dişiniz hayırlı olsun ya kızlar nilde 2 gündür çok huzursuz özelliklede geceleri uyurken çok sorun çıkarıyo 2 gece öncesi 2de uyudu akşamda 12de uyudu ee malum bende çalışıyorum sabah 6da uyanmak inanılmaz zor oluyo bide ağzımızın sularının akmasıda iyice arttı
umarım bizimde dişlerimiz biran önce çıkarda rahatlarız..
canım moralini bozma bebeklerin en hızlı kilo alımı ilk 3 aymış sonrası
daha yavaş ola biliyomuş ..
günaydın canım çok geçmiş olsun
hayırdır ne oldu kuzuya..
neden karnı ağrıdı?
çok yorgunum canım ya sabah saat 6 buçuktan akşam saat 8 e kadar rana cadısıyla uğraşıyorum gözlerim kapanıyo ama hiç aklım yok hala oturuyorumsen nasılsın bakalım bizim yakışıklı nasıl
valla biz de sabah bi kalkıyoruz aksam en az on buçuk on bir gece da iki saate bi kalkıyoruz halaa valla uyuyormuyum çalışıyor muyum bilemiyorm sabah uyandğmda
merhaba kizlar nasilsiniz
yok canım aşımızdan 1 ay 1 hafta geçmiş olacak..
ohh ohh maşallah yakışıklıya allahım nazarlardan korusun ben nazara kesinlikle çok inanıyorum ve benim meleyimin emmemesinin sebebi kesinlikle nazar canım..
bol bol oku kuzuyu ben babasına ve annanesine okutuyorum bide kendim okuyorum sürekli..
allahım hepsini korusun..
anladım canım sağol..
merhaba canım dişiniz hayırlı olsun ya kızlar nilde 2 gündür çok huzursuz özelliklede geceleri uyurken çok sorun çıkarıyo 2 gece öncesi 2de uyudu akşamda 12de uyudu ee malum bende çalışıyorum sabah 6da uyanmak inanılmaz zor oluyo bide ağzımızın sularının akmasıda iyice arttı
umarım bizimde dişlerimiz biran önce çıkarda rahatlarız..
canım moralini bozma bebeklerin en hızlı kilo alımı ilk 3 aymış sonrası
daha yavaş ola biliyomuş ..
günaydın canım çok geçmiş olsun
hayırdır ne oldu kuzuya..
neden karnı ağrıdı?
cnmerhaba erkende kalkiuorsin zor olmali sabah 6 oldukca erken tabi pekala sabah kacta kalkti cnm
aksam ben arasi on da yatirdim onda kalkti ama dedigin gibi huzurduz bi uyku uyudu cok emmeye kalkti gizunu acmasada soylendi falan rahatsiz diyemi bilemedim derken
az once aklima geldi ki ben dis jelini surmeyi unuttum
merhaba kizlar nasilsiniz
iyiyiz songul valla kizlarda iyi cok sukur ..benim oksuruk devam ediyor bir kurtulamadim malesef..senin yakisiklinin resmi tatliydi oyle sipa tam isirmalik olmus masallah