2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay canim napayim kiz tutamadim som agzimi yine dayanamadim yazdim hehe..
Valla daha saglik ocaginda olcmeyecegim Dr dan dr'a olculur bu randevum 1 mayisa verdi dr ..
Canim ben talep edersem olcuyor. Ama her gitmemde kilo bakiyor ilac dozu icin...

Genelde aylik takip ediyor gelisimini yani asi defterine aylik yaziyor...

Kiz dr acik renk olacak dedi ama suan daha net bi renk yok ortada yesile donuyor gibi oluyor bi bskiyorum ela gibi...

Ben kacirdim sanirim arasin fotosunu pc den girersem detayli bakiyim yakisiklima bir..

iyi aksamlar canlar..
kac gundur firsat bulamadim topige ziyarete..
bizim disimiz cikti artik tamamen
malumlarinizdirki kac gundur uykusuz ve yorgun ev is arasi kosturmaca
Allah tum annelerin yardimcisi olsun..
kuzucuklari ve sizleri optuk kizimla

masallah kuzuya pekbi aceleci cikti desene...hayirli olsun incileriniz iyi bak annesi erken cikartti ya curuk olmasin temizle onlari guzel bak incilerine...

selam annecikler iki gün gelemedim geçmişi ancak bitirebildim =)
selnec dişiniz hayırlı olsun , ilk kim gördü
bizde de bugün bir huysuzluk var ki biraz önce biraz uyumuştu ağlayarak uyandı , şimdi de hala ağlamaklı bir yüz ifadesiyle bakınıyor ters bir laf etsen ağlayacak susturamayacağız gibime geliyor :s

selnec hayırlı olsun dişiniz sağ salim diğerlerini de çıkarırsınız inşallah.. tam yazacam hanfendi uyanıyo içini çeke çeke ağlıyo tam bir saattir git gel bi tuhaf oldum.. dışarı çıktık bugün ve sonrasında da banyo yaptı yani akşam saat 5 ten 8 e kadar uyumadı sonra yattı ve bir saattir mız mız uykusunda acaba uyku arasını açtığı için mi ağlıyo yoksa yoruldu da ondan mı terlemiş zaten üzerini değşitiştirdim bi gülsem gülecek açılacak tüm uyku ama sesimi çıkarmadım tekrar uydu bakalım yine uyanırsa ağrısının olduğunu düşünecem pilim bitti ama ya

hayırlı olsun canım ılk dısınız.ılk haber sızden geldı bakalım kım den gelecek dıs haberı ıkıncı olarak.evet kım gordu dısını,kım gorduyse hedıye alsın kuzucuğuna bızde ole derler de

ozcanan sen nasılsın rana hanım ne yapıyor

çok yorgunum canım ya sabah saat 6 buçuktan akşam saat 8 e kadar rana cadısıyla uğraşıyorum gözlerim kapanıyo ama hiç aklım yok hala oturuyorum sen nasılsın bakalım bizim yakışıklı nasıl

benimkinin de seninkinden farkı yok , sabah bir kalkıyor gündüz uyku yok . biraz önce birazcık uyudu ağlayarak uyandı , keyifsiz şimdi de ...

Annecikler mrb ne zamandır takip edemiyordum moralim bozuk aslında dün asımız vardı bu sırada genel kontrol yaptırdık ve sadece 2cm uzamış 400gr almışız anne sürüyor besleniyoruz Dr sınır dedi

Annecikler mrb ne zamandır takip edemiyordum moralim bozuk aslında dün asımız vardı bu sırada genel kontrol yaptırdık ve sadece 2cm uzamış 400gr almışız anne sürüyor besleniyoruz Dr sınır dedi

canım uzulme benım oğlumda 1cm uzams ve 400 gr almstı buay ,ek gıdaya basladık bız

günaydın anneler. Biz erkenciyiz ama çok erken kalkmadık bugün çünkü gece saat 3 ten 5 e kadar karnımız ağrıdı bissey dokundu herhalde bilmiyorum ama çok sancısı vardı sabah hallettik gerçi

günaydın canlar

şu sıralar iş yerinde yoğunum evde zaten misafirim var 1 aydır kayınvalide ve kayınpederim akşamda koşturrmaca birde erdemin ek besin olayına girdik anlıyacağınız kafam bi ton :) sizlere yazamayıorum çok fazla ama sürekli okuyorum herkes iyidir inşallah. biz pazartesi akşamı rutin kontrolümüze gittik yine az kilo almışız ama dotkor bu dönemde normal dedi eksiye gitmediği sürece sıkıntı yok dedi boyumuz uzamış :) başka bir sorun yok şimdilik çok şükür işte ek besine geçtik sayılır tattırma dönemindeyiz elma suyu içiyoruz bugün 4. gün bugün armutta ekliyecez dün akşamda yoğurt yaptım onu tattık ve artık yemeklerde mama sandalyesi ile yanımıza alıyorum dün eline taze soğan verdim onu yaladı :) çok tatlı oluyor yeni birşey keşfetmeye çalışırken :):)
bizden haberler böyle sizler nasılsınız ???

canım 1 haftadan bişey olmaz ama aşıya dikkat et en az 30 gün ara olması lazım yani bir sonraki kontrolü ona göre yaptır

yok canım aşımızdan 1 ay 1 hafta geçmiş olacak..

ohh ohh maşallah yakışıklıya allahım nazarlardan korusun ben nazara kesinlikle çok inanıyorum ve benim meleyimin emmemesinin sebebi kesinlikle nazar canım..
bol bol oku kuzuyu ben babasına ve annanesine okutuyorum bide kendim okuyorum sürekli..
allahım hepsini korusun..

Cnm yarenim cok kusardi benim ondan istemisti dr um arasa yapilmadi mesela hic kusma istahsizlik cok huzursuz oldugu durumlarda yapiliyo cnm genelde

anladım canım sağol..

merhaba canım dişiniz hayırlı olsun ya kızlar nilde 2 gündür çok huzursuz özelliklede geceleri uyurken çok sorun çıkarıyo 2 gece öncesi 2de uyudu akşamda 12de uyudu ee malum bende çalışıyorum sabah 6da uyanmak inanılmaz zor oluyo bide ağzımızın sularının akmasıda iyice arttı

umarım bizimde dişlerimiz biran önce çıkarda rahatlarız..

canım moralini bozma bebeklerin en hızlı kilo alımı ilk 3 aymış sonrası
daha yavaş ola biliyomuş ..

günaydın anneler. Biz erkenciyiz ama çok erken kalkmadık bugün çünkü gece saat 3 ten 5 e kadar karnımız ağrıdı bissey dokundu herhalde bilmiyorum ama çok sancısı vardı sabah hallettik gerçi

günaydın canım çok geçmiş olsun

hayırdır ne oldu kuzuya..
neden karnı ağrıdı?

Günaydın güzel anneler ve bitanecik kuzuları..

günaydın canım:..

günaydın beyzalım hooo teyzesi yer o yakışıklıyı elinde soğanla beraber..
beysalım soğanı nasıl veriyosun ya bende vericem ama bi parça koparsa falan diye çok korkuyorum..

bu arada herkese kocaman günaydın kızalarrr..
ve bebişkolar..

sağol canım..
ilk gören ben oldum..
çıktı mı çıktı mı diye her an takipte olduğumdan

ben tutuyorum tatlım zaten daha kemirmiyo sadece yalıo :) o kadar tatlı oluyoki o soğan ben bayıla bayıla yiyorum ondan sonra :) koparamaz kolay kolay tatlım direk elinde bırakmadım çünkü boğazına kadar sokar diye düşündüm bende :):):)

Selnec dişiniz hayırlı olsun bakalım sağlıkla diğerlerinide görürsünüz inşallaaahh

evet canım öyle yapmak lazım hem soğan diş etlerini uyuşturuyomuş ama iyi geliyomuş yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…