2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım çok geçömiş olsun ya peki neden oluyomuş bişey söledi mi doktorr

cnm okadar aglasa sanırım bende dayanamazdım aglatmak ıcınde doğurdu dımı ama
aras 3 kere agladı cnm en uzunun 5 6 dakıkaydı oksurme olayına gırmeden arada duraksayarak yarenı 3 yasına kadar ayagımda salladım cnm eger uyuduktan sonra yatagına yatırıp uyumaya devam edıyosa sorun yok yarenım o sekıldeydı

ne zamandır kullanıyor antibiyotikleri temizlenmiş olması gerekmiyo mu yaa bence de sünnet ettir belki ondan ürüyordur bakteri ve de üzülme güçlü olmak zorundasın dermansız dert vermesin rabbim
3. çocuk Rabbim herkese türlü türlü imtihan vermiş işte naparsın dünya imtihan dünyası ben de kazara kaldım ranaya ve bi daha kaza olmasın diye spiral taktırdım kaymadı da çok şükür ama 5 sene çıkmaz o spiral benden çünkü eşim istemiyo hoş ben de tek başıma olduum için çok yıprandım ama sırf kardeşi olsun diye yapacam ikinciyi çaresi yok
rana da abla olacağı için sorun yok desene ben de hep kardeşlerime baktım annelik ettim gerçekten ruhumuzda var
benım oglum mutlaka bıseye sarılmayı ıstıyo sızdede varmı cnm daha kolay uykuya dalıyo o zman
benim kız çemberi olmadan yatmıyo elleriyle tutuyo yüzünü tek kat örtüyoruz öyle uyuyo yoksa ağlıyo aranıyo bi de küçük uyku arkadaşımız var yatağında uyanınca kulaklarını emiyo şimdilik geçen almış sarılmış çok tatlıydı şimdiden ver ben çalıştığıım için verdim ama ilerde ayrılması zor oluyomuş özellikle yazmadan :26::26::26:

yok spiral taktırmadım iğne de kullanmıyorum dr önermedi ilaç emzirirken doğal yoldan korunmaya çalışıyorumm

o da değişiyo iyice dalmamışsa uyanıyo doğal olarak ama yoksa uyuyo gerçi zaten en fazla iki saatte emmek istedğimiz için uyanıyorz hemen.ya ne zaman düzene girecek bilmiyorum hemşire ne güzel işte kalksın diyo ama ben çok yoruluyorum yalnızm çünkü babamız da yok bari gece şöyle deliksiz üç dört saat uyusam diyorum ama nerdeeeee.bazen abartıp saat başı bile kalkıyoruzz

kızlar bşey sorucam idrar testi neye göre istedi doktorlarınız bi sıkıntımı vardı yoksa konturol amaçlımıydı bizden hiç istenmedide..
bu arada nilde ayaklarda sallanarak uyuyo malesef ama uyuduktan sonra beşiğinde devam ediyo..

canım 1 haftadan bişey olmaz ama aşıya dikkat et en az 30 gün ara olması lazım yani bir sonraki kontrolü ona göre yaptır

benım oglum mutlaka bıseye sarılmayı ıstıyo sızdede varmı cnm daha kolay uykuya dalıyo o zman

benim kız kolları bağlanmadan uyumuyo
o yuzden daha sarılma ihtiyacı hissetmiyo
havalarda ısınıyo kollarını sarıyorum çok terliyor
sarma işine de bi çozum bulmam lazım
bu arada uyku eğitimi verirken çocugu o kadar cok ağlatmak iyi değilmis
ağlayınca kucağa alıp sakinleştirmek sonra tekrar koymak lazımmıs
bende oyle yaptım

benimde kızım aşılama ile oydu fburak
bende hemen istiyorum 2. ama Rabbim verecekmi bilmiyorum
bu arada benimde yaş 32

valla bende artik bi atak bekliyordum bekledigimin ustunde olunca boyu ayrica nasil sevindim bilemezsin kilosunada sevindim tabi hic almiyordu diye en son srvincem sey yani bide..

Canim bizim Bebekler terazi burcu nette bi arkadasim bi site soylemisti bana bebek burclari ile alakali orda soyle yaziyordu
Guler yuzlu sevecen Bebeklerdir herkezi bu ozelligiyle kendilerine hayran birakirlar falan bide uysal bebekler gibi biseyler yaziyordu ayni eymeni anlatiyordu valla.. arasta tetazi tabi burclarinin ozelligiyle canim...heryerde farkettiriyorlar kendilerini..

Gecen ben previa da yaxmistim canim bizdede var ayni durum halisina birakiyorum bi geliyorum 5 do sonra 1 metre uzaginda debeleniyor.. eve gizli kamera koycam nasil yapiyor bilmiyorum.. ben yanindayken sadece oyun halisindan cikiyot donerek...

Mesaja gec cevap yazdim kusura bakma tam yazarken kuzenim aradi diger kuzenimin kayinpederi vefat etmis o aradi sok olduk ya valla hafta sonu burdalardi ...

Canim valla ben Cok seviyorum cocuklari imkanim olsa 5 tane yapardimda saglik sorunlarim yuzunden 3 yeter diyorum..
Herkez bence sorumlulugunu alabilecegi bakabikecegi kadar cocuk yapmali demi ama canim..
Sen 1 yeter dersin digeri yok o az 2 olsun der biride. Benim gibi en az 3 der arz talep meselesi..

Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin ha bir olmus ha 5 onemli olan senin istemen..

Cnm arasta onceden sarilmk istiyordu artik serbest uyuyo bencede cok aglatmak iyi degil Zaten cok uzun kiyamam canim.bende aglatmk icinmi dogurduk dimi.ama rekir ya 6 ya 7 dk oda duruksamali uyanik arada dinliyo varmi tepki diye

Cnm benim kizimda yazin sarilarak uyurdu bu pamuklu beyaz tulbentler oluyo babannemiz vermusti sanirum mermer sahin diyolar ondan sariyordim
Cnm insalla ardindn 2 de olur arkadas ca buyurler bu arada kizinin adi ne cnm

Cnm yarenim cok kusardi benim ondan istemisti dr um arasa yapilmadi mesela hic kusma istahsizlik cok huzursuz oldugu durumlarda yapiliyo cnm genelde

Cnm oncelikle basiniz sagolsun rabbim yakinlarna sabir versin

Cnm bende burda kopyalamistim gercektn arasta ozelliklerini tasiyo aslibda ikiside akrep olucakti son anda atak yaptilar

Kuzum boy kg sormuyom yazmamisin nazara geliyo diye sanirim ama gelisimine masalla diyelim

Ay kamera fikri iyiymis aslinda bende salonun balkondan mi izlesem

Bizde bu arada hava almaya ciktik avm olayini astik sokaklara attik kendimizi marketegittik oglumla cok uslu durdu arabayi cok seviyo dis kasiyici aldik ben ikinciye ayni hatayo yaparak kaynattimve cocuk oynayamadan sekil degistirdi arkasinda yaziyomus kaynatmayin diye gecen bebedorun tirtiklarindan eser kalmamisti cok kaynattim demistim puffff

Oh ne guzrl cnm ay bence cok tatli kendine ozgu uyku sekki olmasi ay bebekleri sevmeye hic doyulmuyi ben arasi vura vura seviyorum kahlaha atiyi veledim

Sagol canim benim sasirdik birden duyunca gerci yasliydi baya...

Canim valla saglik ocagi fazla olcuyor falan dedimya anam gittim drda ayni cikinca sadirdim... Bide konduramadim okadar uzayacagi aklima gelmedi acikcasi... Kiloyu zaten hic beklemiyordum ..

Ay valla nezaman yazsam bisey oluyor inanki hatirlarsan daha karnimdayken yazmistimya hep geri gitti bide dogduktan sonrada oyle oldu artik nazara yoruyorum oyle olmasini...
Kilo arasin aynisi boy ondan 3 cm uzun diyim dayanamadim yine bak kopya verdim...

Songul canim biz alistik ya herseyi kaynatmaya normaldir yani onlar sadece yikaniyor...
Kiz arasta ayni eymen gibi mincir mincir seviyorum kikir kikir guluyor hirpaladikca...
Buarada bizim mavi gozler yesile dondu sanirim kahveye gidiyor..

Son düzenleme:

Haha ne guldum kuzum bak cikti ortaya boyu posu iste haha oku annesi nazar olmasin icini curutme
Hem biliyin annesi gebeyken diyet oldugundan o sekilde oldu onun icin sagliklisi oydu seker hastaligindan dolayi

Bizim saglik ocagindaki ev tipi bi olcuyolar 3cm 5 cm ne olursa artik
Bugun dedim cikmisken bi baktirayim kg sine evimin dibinde aman dedim inanmican nasilsa vazgectim 12 gun gecmis aradan

Bizim dr muz arada hasta oldugunda gittimizde olcmuyo suzinki olcuyomu aylik takip ediyo

Songul canim biz alistik ya herseyi kaynatmaya normaldir yani onlar sadece yikaniyor...
Kiz arasta ayni eymen gibi mincir mincir seviyorum kikir kikir guluyor hirpaladikca...
Buarada bizim mavi gozler trailer dobdu sanirim kahveye gidiyor..

Haha ay ne kizdim kendime bi iki oynayaydi cocuk demek bizinkiler hirpalsnarsk sevmeyu seviyo ay yarenim kaciyo artik darlik geliyo cocuguma bende arasi kaptiriyorumm

Aa sizin gozlere dr degismez demisti bizimkinedeole diyi 2 aydir degiscekmiki
Gordunmu cnm aradin son koydugum resmini orda biraz belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…