- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.781
Bizim ikinci idrar kültüründede bakteri üremiş hay allahım ya bıktım bu bakterilerden birazdan eczaneye gidicem iki bebek arabası iki çocuk ve iki el. Hadi bu denklemi çözün :) kültür temiz çıkıncaya kadar oğlum kilo almayacak tıpki 1,5 aydır oldugu gibi. artık birşey demiyorum. Sadece üzgünüm.
ya ben de geçen gün deneyeyim dedim kendi kendine uyutmayı ama dayanamadım öylebir ağladı ki yavrumun sesi kısıldı nerdeyse.boğazı kuruyo başlıyo öksürmeye.emzik falan da almıyo ben de dayanamadım yine ayağmda salladm malesefff
ne zamandır kullanıyor antibiyotikleri temizlenmiş olması gerekmiyo mu yaaBizim ikinci idrar kültüründede bakteri üremiş hay allahım ya bıktım bu bakterilerden birazdan eczaneye gidicem iki bebek arabası iki çocuk ve iki el. Hadi bu denklemi çözün :) kültür temiz çıkıncaya kadar oğlum kilo almayacak tıpki 1,5 aydır oldugu gibi. artık birşey demiyorum. Sadece üzgünüm.
3. çocukCanım benim problemim var tedavisiz cocugum olmuyor..
Ben 2.5 sene sonra hamile kalabildim ilk oğluma 2 sene boş boş dolaştım 5 ay tedavi gördüm 6. Ayda hamile kaldım..
Bunda cok ara verme sebebim lazer oldu bide yine tedavi gördüm 7 ay tedavi 5 ayda Kendi kendime uğraştımanlican en son asilama yapıldı ..
Bana sorarsan okadar ara vermek kardeşler arasında iletişim sorunu yaratır yani biri büyük biri çok küçük abisi eymenin oyunlarindan sıkılıyor açıkçası..
Yoksa benim bebeğim cok zor bi bebek ben basediyorum bakiyorum canım sorun yok bakarsın zorda olmaz ...
Bizim çok sorunlu olduğundan sabah 5 lere kadar evde dört dönüyordum bide tek başına düşün...
Bence ara verme fazla ben 3. Yapicam seneye insallah...
Bunu bi kolaylastiriyjmda önce ..
rana da abla olacağı için sorun yok desene ben de hep kardeşlerime baktım annelik ettim gerçekten ruhumuzda varcnm benım dr um der kız cocuklarının ruhunda var anaclık dıye acaba ondan mı yaren o sekılde yarenı bırak saatlerce oynar kardesıyle arasta cok guluyo keyıf alıyo okadar hosuma gıdıyokı ıkı kardesın oynasması oturup ızlıyorum
benim kız çemberi olmadan yatmıyo elleriyle tutuyo yüzünü tek kat örtüyoruz öyle uyuyo yoksa ağlıyo aranıyo bi de küçük uyku arkadaşımız var yatağında uyanınca kulaklarını emiyo şimdilik geçen almış sarılmış çok tatlıydı şimdiden ver ben çalıştığıım için verdim ama ilerde ayrılması zor oluyomuş özellikle yazmadan :26::26::26:benım oglum mutlaka bıseye sarılmayı ıstıyo sızdede varmı cnm daha kolay uykuya dalıyo o zman
cnm masallla hemencık olmussun ama agrılı gecmesıne uzuldum benım 5.5 ay oldu tık yok
pazar test yaptım dr um olmaması normal ama arada yokla dedı
sen spıral mı taktırdım cnm kımısınde agrı yaparmıs yada bu 3 aylık ıgneler
cnm okadar aglasa sanırım bende dayanamazdım aglatmak ıcınde doğurdu dımı ama
aras 3 kere agladı cnm en uzunun 5 6 dakıkaydı oksurme olayına gırmeden arada duraksayarak yarenı 3 yasına kadar ayagımda salladım cnm eger uyuduktan sonra yatagına yatırıp uyumaya devam edıyosa sorun yok yarenım o sekıldeydı
hoşgeldin canım iyiyiz biz siz nasılsınız bakalım?
evet cuma gidemedim çok bozuldum ama açıkçası bugün gele bilirsiniz dediler ama bende sadece bakıcısıyla göndermek istemiyorum ben olmalıyım mutlaka oyüzden bu cumaya kaldı bizim konturol..
benım oglum mutlaka bıseye sarılmayı ıstıyo sızdede varmı cnm daha kolay uykuya dalıyo o zman
valla bende artik bi atak bekliyordum bekledigimin ustunde olunca boyu ayrica nasil sevindim bilemezsin kilosunada sevindim tabi hic almiyordu diye en son srvincem sey yani bide..oh cnm a cok sevındım zaten beklıyodum bu ay eymenden atak cunku hastalıga kadar gelısımı cok guzeldı
ay bı ıkıncıler cokmu cılvelı ne bızımkıde atılıyo ınsanlara alın benı dıye haha
cnm ya hazırana daha cok var bıde dıl altıda kullanıyosunuz sartmı kı buhara devam etmek
sız ek olayını baya cozdunuz cnm masalla bızım kıde zı yerken hep sapurdanuyo elma suyu arkasından hep aglıyo gogsumu zor cıkarıyorum
ay baska neler sordun cnm arada az fark var bızede bıldgı olsun
ay yelız ben arası yatagına atıyorum genelde odaya pek gıtmemeye clısıyorum su yapmaması ıcın
azonce bı baktım aras koydugum yerle arasın uyudugu yer tamtersı yonde bugunde yere attıgımda aynsı oldu ole alakasız yerdekı benı gorse basıyo cıglıgı al dıye ama gormek ıstıyorummm
ne zamandır kullanıyor antibiyotikleri temizlenmiş olması gerekmiyo mu yaabence de sünnet ettir belki ondan ürüyordur bakteri ve de üzülme güçlü olmak zorundasın dermansız dert vermesin rabbim
3. çocukRabbim herkese türlü türlü imtihan vermiş işte naparsın dünya imtihan dünyası ben de kazara kaldım ranaya ve bi daha kaza olmasın diye spiral taktırdım kaymadı da çok şükür ama 5 sene çıkmaz o spiral benden çünkü eşim istemiyo hoş ben de tek başıma olduum için çok yıprandım ama sırf kardeşi olsun diye yapacam ikinciyi çaresi yok
rana da abla olacağı için sorun yok desene ben de hep kardeşlerime baktım annelik ettim gerçekten ruhumuzda var
benim kız çemberi olmadan yatmıyo elleriyle tutuyo yüzünü tek kat örtüyoruz öyle uyuyo yoksa ağlıyo aranıyo bi de küçük uyku arkadaşımız var yatağında uyanınca kulaklarını emiyo şimdilik geçen almış sarılmış çok tatlıydı şimdiden ver ben çalıştığıım için verdim ama ilerde ayrılması zor oluyomuş özellikle yazmadan :26::26::26:
benim kız kolları bağlanmadan uyumuyo
o yuzden daha sarılma ihtiyacı hissetmiyo
havalarda ısınıyo kollarını sarıyorum çok terliyor
sarma işine de bi çozum bulmam lazım
bu arada uyku eğitimi verirken çocugu o kadar cok ağlatmak iyi değilmis
ağlayınca kucağa alıp sakinleştirmek sonra tekrar koymak lazımmıs
bende oyle yaptım
benimde kızım aşılama ile oydu fburak
bende hemen istiyorum 2. ama Rabbim verecekmi bilmiyorum
bu arada benimde yaş 32
kızlar bşey sorucam idrar testi neye göre istedi doktorlarınız bi sıkıntımı vardı yoksa konturol amaçlımıydı bizden hiç istenmedide..
bu arada nilde ayaklarda sallanarak uyuyo malesef ama uyuduktan sonra beşiğinde devam ediyo..
valla bende artik bi atak bekliyordum bekledigimin ustunde olunca boyu ayrica nasil sevindim bilemezsin kilosunada sevindim tabi hic almiyordu diye en son srvincem sey yani bide..
Canim bizim Bebekler terazi burcu nette bi arkadasim bi site soylemisti bana bebek burclari ile alakali orda soyle yaziyordu
Guler yuzlu sevecen Bebeklerdir herkezi bu ozelligiyle kendilerine hayran birakirlar falan bide uysal bebekler gibi biseyler yaziyordu ayni eymeni anlatiyordu valla.. arasta tetazi tabi burclarinin ozelligiyle canim...heryerde farkettiriyorlar kendilerini..
Gecen ben previa da yaxmistim canim bizdede var ayni durum halisina birakiyorum bi geliyorum 5 do sonra 1 metre uzaginda debeleniyor.. eve gizli kamera koycam nasil yapiyor bilmiyorum.. ben yanindayken sadece oyun halisindan cikiyot donerek...
Mesaja gec cevap yazdim kusura bakma tam yazarken kuzenim aradi diger kuzenimin kayinpederi vefat etmis o aradi sok olduk ya valla hafta sonu burdalardi ...
ne zamandır kullanıyor antibiyotikleri temizlenmiş olması gerekmiyo mu yaabence de sünnet ettir belki ondan ürüyordur bakteri ve de üzülme güçlü olmak zorundasın dermansız dert vermesin rabbim
3. çocukRabbim herkese türlü türlü imtihan vermiş işte naparsın dünya imtihan dünyası ben de kazara kaldım ranaya ve bi daha kaza olmasın diye spiral taktırdım kaymadı da çok şükür ama 5 sene çıkmaz o spiral benden çünkü eşim istemiyo hoş ben de tek başıma olduum için çok yıprandım ama sırf kardeşi olsun diye yapacam ikinciyi çaresi yok
rana da abla olacağı için sorun yok desene ben de hep kardeşlerime baktım annelik ettim gerçekten ruhumuzda var
benim kız çemberi olmadan yatmıyo elleriyle tutuyo yüzünü tek kat örtüyoruz öyle uyuyo yoksa ağlıyo aranıyo bi de küçük uyku arkadaşımız var yatağında uyanınca kulaklarını emiyo şimdilik geçen almış sarılmış çok tatlıydı şimdiden ver ben çalıştığıım için verdim ama ilerde ayrılması zor oluyomuş özellikle yazmadan :26::26::26:
Sagol canim benim sasirdik birden duyunca gerci yasliydi baya...Cnm oncelikle basiniz sagolsun rabbim yakinlarna sabir versin
Cnm bende burda kopyalamistim gercektn arasta ozelliklerini tasiyo aslibda ikiside akrep olucakti son anda atak yaptilar
Kuzum boy kg sormuyom yazmamisin nazara geliyo diye sanirim ama gelisimine masalla diyelim
Ay kamera fikri iyiymis aslinda bende salonun balkondan mi izlesem
Bizde bu arada hava almaya ciktik avm olayini astik sokaklara attik kendimizi marketegittik oglumla cok uslu durdu arabayi cok seviyo dis kasiyici aldik ben ikinciye ayni hatayo yaparak kaynattimve cocuk oynayamadan sekil degistirdi arkasinda yaziyomus kaynatmayin diye gecen bebedorun tirtiklarindan eser kalmamisti cok kaynattim demistim puffff
Sagol canim benim sasirdik birden duyunca gerci yasliydi baya...
Canim valla saglik ocagi fazla olcuyor falan dedimya anam gittim drda ayni cikinca sadirdim... Bide konduramadim okadar uzayacagi aklima gelmedi acikcasi... Kiloyu zaten hic beklemiyordum ..
Ay valla nezaman yazsam bisey oluyor inanki hatirlarsan daha karnimdayken yazmistimya hep geri gitti bide dogduktan sonrada oyle oldu artik nazara yoruyorum oyle olmasini...
Kilo arasin aynisi boy ondan 3 cm uzun diyim dayanamadim yine bak kopya verdim...
Songul canim biz alistik ya herseyi kaynatmaya normaldir yani onlar sadece yikaniyor...
Kiz arasta ayni eymen gibi mincir mincir seviyorum kikir kikir guluyor hirpaladikca...
Buarada bizim mavi gozler trailer dobdu sanirim kahveye gidiyor..