- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.761
bende 84 dogumluyum...28 yasinda 2 cimcime annesiyim
oh neguzel bu yasta 2 cocuk annesı olmussun,benım daha ılk bebeğım 85 doğumluyum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 84 dogumluyum...28 yasinda 2 cimcime annesiyim
şimdi 2. Çocuk 33 yaşında oldu ya zor mu oldu kolay mi ben 33-34 yaşında istiyorum her ne kadar eşim istemese de merak ettim tam zamanı mi 2. Çocuk için bu yaş:26:
Tatlim bende bikac gun once
Yazmistim arasta bu ara kucak hastasi oldugu icin yatmak istemiyo agliyodu 3 kere aglattim cnm baya agladi sonra 5 dk sonra yaniba gittim emzigini takip pis pis yaptim neyseki eski duzene dondu hatta simdi muziksiz uyuyo biraz aglatmal gerekiyi cnm 5 dk 5o dk gibi gelsede ikinizinde rahati icin katlanilcak
ayy 27 mi şekerim sağolda ben fatihi dogurdugumda o yaştaydim...
Kız konuştuk ya senle daha önce yaş mevzunu. Suan ben sizin ablaniz oluyorum hehehhh 33 yaşındayim...
Sağol canım bakalım insallah bu ay almıştır çünkü 1.5 ay gram almadık hastalıktan.. gerçi 3 aylıkken 8 kiloydu .
Songulun arastan tombulduk biz ozaman.. tabi hasta olduk aras bizi solladi.
Hoş bende pek istemiyorum kilolu olsun iyi oldu diyorum almamasına... Şimdi 10 kilo olurdu kesin abisi öyleydi çünkü...
Inşallah sizin kültür iyi çıkar. Biz 10 gün sonra vericez bakalım...
Bu arada gece acil cikmadaydim goto koyacaktım..
masallah canım 3. cuyude dusunuyosun yanı ben 2. ye cesaret edemıyorumCanım benim problemim var tedavisiz cocugum olmuyor..
Ben 2.5 sene sonra hamile kalabildim ilk oğluma 2 sene boş boş dolaştım 5 ay tedavi gördüm 6. Ayda hamile kaldım..
Bunda cok ara verme sebebim lazer oldu bide yine tedavi gördüm 7 ay tedavi 5 ayda Kendi kendime uğraştımanlican en son asilama yapıldı ..
Bana sorarsan okadar ara vermek kardeşler arasında iletişim sorunu yaratır yani biri büyük biri çok küçük abisi eymenin oyunlarindan sıkılıyor açıkçası..
Yoksa benim bebeğim cok zor bi bebek ben basediyorum bakiyorum canım sorun yok bakarsın zorda olmaz ...
Bizim çok sorunlu olduğundan sabah 5 lere kadar evde dört dönüyordum bide tek başına düşün...
Bence ara verme fazla ben 3. Yapicam seneye insallah...
Bunu bi kolaylastiriyjmda önce ..
Bizim ikinci idrar kültüründede bakteri üremiş hay allahım ya bıktım bu bakterilerden birazdan eczaneye gidicem iki bebek arabası iki çocuk ve iki el. Hadi bu denklemi çözün :) kültür temiz çıkıncaya kadar oğlum kilo almayacak tıpki 1,5 aydır oldugu gibi. artık birşey demiyorum. Sadece üzgünüm.
tesekkur ederim songul
iki gundur bende direniyorum
bugun biraz daha az ağladı sanırım tekrar kendisi uyuyacak
cok sık giremesemde sizlerden çok sey oğreniyorum
hepinizi çok seviyorum
iyiki varsınız
Canım benim problemim var tedavisiz cocugum olmuyor..
Ben 2.5 sene sonra hamile kalabildim ilk oğluma 2 sene boş boş dolaştım 5 ay tedavi gördüm 6. Ayda hamile kaldım..
Bunda cok ara verme sebebim lazer oldu bide yine tedavi gördüm 7 ay tedavi 5 ayda Kendi kendime uğraştımanlican en son asilama yapıldı ..
Bana sorarsan okadar ara vermek kardeşler arasında iletişim sorunu yaratır yani biri büyük biri çok küçük abisi eymenin oyunlarindan sıkılıyor açıkçası..
Yoksa benim bebeğim cok zor bi bebek ben basediyorum bakiyorum canım sorun yok bakarsın zorda olmaz ...
Bizim çok sorunlu olduğundan sabah 5 lere kadar evde dört dönüyordum bide tek başına düşün...
Bence ara verme fazla ben 3. Yapicam seneye insallah...
Bunu bi kolaylastiriyjmda önce ..
Bizim ikinci idrar kültüründede bakteri üremiş hay allahım ya bıktım bu bakterilerden birazdan eczaneye gidicem iki bebek arabası iki çocuk ve iki el. Hadi bu denklemi çözün :) kültür temiz çıkıncaya kadar oğlum kilo almayacak tıpki 1,5 aydır oldugu gibi. artık birşey demiyorum. Sadece üzgünüm.
ay cnm benım bız ıkı unutkanın halı ne olcak bılmem
oysakı uzun uzun konusmustuk senınle
ben gelene kadar sen kontrolden gelmısın cnm bence arası yakalamıstır eymen bu ay masallahı vardı hastayken kg alımları dusuyo arasta hastayken daha az almıstı ay evde ollsada olcsem aradan 12 gun gectı
ay dun gece burnu tıkandı saat 4 te actım gozler oldu cın babamızda geldı ustune bıde guzel sevdık uyku hepten acıldı sonra babamızı postaladım mısafır yatak odasına bız oynastık aglastık sonra uyuduk sabah 10 da babası aldı ben bı vurmusum kafayı saat 12 yı gecıyodu kahvaltı falan derken saat bu saat oldu hala ısım tam bıtmedı ama arkadasım hastaneden bıle gelmıs
anlat bakalım neler oldu
Olsun sekerim bende unutuyorum bazen...
Demek arasta gece uyandi en son ben ciktimya Benimkide kalkti hastayiz malum...
Dr amcasiyla yeni pozlar cekindik dr a dedimki once cekildiklerinizi naptiniz? Cekmeceyi cekti cikarttirmis bile hehehh bende siliyirdur belki dedim icimden...ben dedi cok seviyorum bunu evde resimleri pc de hep bakiyorum ona dedi...
Bide eymenin adama sarilmasi var gorme mest oluyir dr da o sarikinca...
Canim bu ay atak yapmis Canim boy kilo maşallah dedi daha 1 ay olmadi geçen ayın 8' de gitmiştim.. ilk hastaliksiz ayımiz ve gayet guzel gelisimi inan hic bukadar beklemiyirdum cok sadirdim valla...
Bu arada buhari haziran basina kadar devam dedi polen mevsimindeyiz alerjik oldugumuz icin birden tikanir yoksa dedi.. cok cekti yazik dedi...
Eklere sebze corbasi ekkedi yogurt meyve veriyordum ben gercj gecen kabak denedim sevmedi... Biliyorsun saglik skrunumdan memeyi kesicem ya alismadi lazimmis..
masallah canım 3. cuyude dusunuyosun yanı ben 2. ye cesaret edemıyorum
ya ben olamk istemiyordum ama maşallah kırktan sonra her ay düzenli oluyorum...ağrılı geçiyo kızla uğraşacak hal kalmıyo valla...
cok sevındım cnm ınankı egıtılmeye yada yenı huylar kapmaya cok egılımlıler
uyku egıtımı 3 ay ıle 1 yas arası ıcın uygunmus kı bana gore 1 yas bıle cok gec yattıkları yerden kaktıgı zaman yatırmak cok zor cnm
aklına takılan olursa sor cnm pek cok anne cevaplarız en azından okursun faydası olur
Merhaba kızlar..özledık sızlerı yaa giremıyorum fırsat bulamıyorum:26: ben dün akşam ilk adetmi oldum çok şükürrrrr[/B hiç bu kaddar sevineceğimi tahmin etmezdım adet oldum dıye.. bakalım ne kadar sürecek ve düzene girecek mi öbür ay..1 kasımda doğum yaptım 1 nisanda adet oldum]
hadi ağrıyı geçtim çok kan kaybediyorum ben ya sen de de öyle mi