- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.741
27.5 cnm
ya senın
yelızde 27 olmalı ya da o yaslarda
ayy 27 mi şekerim sağolda ben fatihi dogurdugumda o yaştaydim...27.5 cnm
ya senın
yelızde 27 olmalı ya da o yaslarda
Sağol canım biraz aradım sonra buldum bide benim ufak kuzu acıktı o an bi panik oldum resim sürekli kalırsa diye. Şimdi oğlumu doyurdum resmide sildim. O resimde 4 aylık hamileydim ama tabi 4 ayda kilo almamıştım sonradan aldım. İzmite gelirsen bende seve seve gelirim veya ben de oraya gelebilirim dediğim gibi arada geliyoruz gezmeye.
çok geçmiş olsun sanada umarım oğluna bulaşmaz aman dikkat et onlar hastalanınca hayat çok zor. İnşallah güzel haberler getirirsin oğlun sağlıklıdır kilosunu almıştır boyuda uzamıştır bakalım bekliyorum . Bu arada ben görmedim fotoğrafını. bende görmek istiyorum
bizim topikte herkes hemen hemen yaşıt ben de 26 yaşındayım.., bu arada niye kaldırdıniz resimleri yaa ben de göreydimhem de gece gece herkes uyurken koyup kaldırmışlar neyse kaçırdık yapacak bissey yok
ayy 27 mi şekerim sağolda ben fatihi dogurdugumda o yaştaydim...
Kız konuştuk ya senle daha önce yaş mevzunu. Suan ben sizin ablaniz oluyorum hehehhh 33 yaşındayim...
Bir gece ansızın yine koyabilirizsenimi kırcaz canım ya
bende 27 yasındayım hepımızın yasları yakın heralde bırbırıne,dun gece bayağ bı hareketlıymıs buralar goremedık resımlerı:)ben gece gıremıyorum uyuyorum sız masallah 3 lere kadar durmusunuz
Merhaba kızlar..özledık sızlerı yaa giremıyorum fırsat bulamıyorum:26: ben dün akşam ilk adetmi oldum çok şükürrrrr[/B hiç bu kaddar sevineceğimi tahmin etmezdım adet oldum dıye.. bakalım ne kadar sürecek ve düzene girecek mi öbür ay..1 kasımda doğum yaptım 1 nisanda adet oldum]
ya ben olamk istemiyordum ama maşallah kırktan sonra her ay düzenli oluyorum...ağrılı geçiyo kızla uğraşacak hal kalmıyo valla...
canım benim daha yeni bakabiliyorum topiğe kusura bakma..
bizim uzun zamandır elimiz ağzımızdaydı hep, ağzının suyu hiç durmadan akıyordu..
gece huysuzluğumuz çok fazlaydı..
uykusundan her yarım saat ya da 1 saatte bir kalkıyordu..
sonunda da diş göründü hayırlısıyla..
senin kuzu ve tüm bebişlerimizde ağrısız, sansıcız çıkarır dişlerini inşaallah..
Bizim ikinci idrar kültüründede bakteri üremiş hay allahım ya bıktım bu bakterilerden birazdan eczaneye gidicem iki bebek arabası iki çocuk ve iki el. Hadi bu denklemi çözün :) kültür temiz çıkıncaya kadar oğlum kilo almayacak tıpki 1,5 aydır oldugu gibi. artık birşey demiyorum. Sadece üzgünüm.