2012 kasım bebekleri büyüyor..

27.5 cnm
ya senın
yelızde 27 olmalı ya da o yaslarda

bizim topikte herkes hemen hemen yaşıt ben de 26 yaşındayım.., bu arada niye kaldırdıniz resimleri yaa ben de göreydim hem de gece gece herkes uyurken koyup kaldırmışlar neyse kaçırdık yapacak bissey yok

slm kızlarr..

geçmişi okudum biraz geç kaldım ama yoğurt mayalama hakkında konuşmuşsunuz. ben de bu konu da çok tecrübesizdim. tavsiye üzerine tupperın eko kapları var küçüklerinden aldım. aynı anlattığınız gibi sütü ıstıp yoğurdunu koyuyorum. kapağını kapatıp havasını alıyorum. hiç bişeye sarmıyorum. 3 saatte olmuyor 6 saat kadar bekliyorum ve çok güzel oluyor. ilk denemelerim olmasına rağmen baya iyi sonuçlar aldım. böyle kalıp gibi oluyo. belki bi faydam olur mayalayacak olanlara diye yazıyım dedim.

Merhaba kızlar..özledık sızlerı yaa giremıyorum fırsat bulamıyorum:26: ben dün akşam ilk adetmi oldum çok şükürrrrr[/B hiç bu kaddar sevineceğimi tahmin etmezdım adet oldum dıye.. bakalım ne kadar sürecek ve düzene girecek mi öbür ay..1 kasımda doğum yaptım 1 nisanda adet oldum]

Sağol canım bakalım insallah bu ay almıştır çünkü 1.5 ay gram almadık hastalıktan.. gerçi 3 aylıkken 8 kiloydu .
Songulun arastan tombulduk biz ozaman.. tabi hasta olduk aras bizi solladi.
Hoş bende pek istemiyorum kilolu olsun iyi oldu diyorum almamasına... Şimdi 10 kilo olurdu kesin abisi öyleydi çünkü...

Inşallah sizin kültür iyi çıkar. Biz 10 gün sonra vericez bakalım...

Bu arada gece acil cikmadaydim goto koyacaktım..

bizim topikte herkes hemen hemen yaşıt ben de 26 yaşındayım.., bu arada niye kaldırdıniz resimleri yaa ben de göreydim hem de gece gece herkes uyurken koyup kaldırmışlar neyse kaçırdık yapacak bissey yok

Bir gece ansızın yine koyabiliriz senimi kırcaz canım ya

ayy 27 mi şekerim sağolda ben fatihi dogurdugumda o yaştaydim...
Kız konuştuk ya senle daha önce yaş mevzunu. Suan ben sizin ablaniz oluyorum hehehhh 33 yaşındayim...

şimdi 2. Çocuk 33 yaşında oldu ya zor mu oldu kolay mi ben 33-34 yaşında istiyorum her ne kadar eşim istemese de merak ettim tam zamanı mi 2. Çocuk için bu yaş:26:

bende 27 yasındayım hepımızın yasları yakın heralde bırbırıne,dun gece bayağ bı hareketlıymıs buralar goremedık resımlerı:)ben gece gıremıyorum uyuyorum sız masallah 3 lere kadar durmusunuz

bende 27 yasındayım hepımızın yasları yakın heralde bırbırıne,dun gece bayağ bı hareketlıymıs buralar goremedık resımlerı:)ben gece gıremıyorum uyuyorum sız masallah 3 lere kadar durmusunuz

bizim için gece saat 3 uyanmamıza 3 saat kalmış demek bizım kız akşam ezanı yat sabah ezanı kalk olduğu için gece 3 lere kadar oturmam imkansız

kızlar bayağıdır yazamadım ama şimdi yazdıklarınıza baktım birazcık..
songülüm bende gönderdiğin vidyoyu izledim ama ben anne süttü alamadığı için nilim 4. ayın sonunda başladım ek besnlere açıkçası
bide her doktor başka bişey söylüyo herzaman olduğu gibi
hayırlısı artık hakkımızzda ama allahtan nilde alarjik bi durum olmadı..
bu arada bende 33 yaşındayım ve ilk bebeğim ben biraz geç kaldım ama 31de evlenince öyle oluyo..

ya ben olamk istemiyordum ama maşallah kırktan sonra her ay düzenli oluyorum...ağrılı geçiyo kızla uğraşacak hal kalmıyo valla...

amin amin bakalım inşallah.bizde öyleyiz gece saat başı kalkıyo.eller ağızda tabi su da akıyo sürekli

Bizim ikinci idrar kültüründede bakteri üremiş hay allahım ya bıktım bu bakterilerden birazdan eczaneye gidicem iki bebek arabası iki çocuk ve iki el. Hadi bu denklemi çözün :) kültür temiz çıkıncaya kadar oğlum kilo almayacak tıpki 1,5 aydır oldugu gibi. artık birşey demiyorum. Sadece üzgünüm.

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım cok can sıkıcı bı durum gercekten.neden sureklı oluyormus boule sordunmu pekı doktora?Allah kolaylık versın canım ıkı cocukla ama olsun bız anneler herseyın ustesınden gelırız dımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…