2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tatlim iki tatli kasigi elma suyu 6 dolunca baslicaz insalla
Cnm sen tavsoye ettin roxy aldim bende cok memnun kaldim ve artik kendi camasielarimizdada kullaniyorum leke guzel cikariyo guzel kokuyo yumusacik yapiyor bitkisel kullandikcada seni aniyorum

Cnm arasta o sekuldeydi daha slk uyanmaya baslamisti eli emzigi agzinda bide gogsumu nasil eziyo damagiyla anlatamam dr dis yerini hazirlarken yapar dedi jel kullanmaya basladik gece eski duzene dondu cnm
Gunduz pek surmuyorum elino neyi bulursa artik agzinda

canım benımkıde yapıyor arada hem meme hem parmak emmeye calısıyor.bugunlerde cok huzursuz dedığın gıbı kucakta bıle memnun olmuyor kendını atıyor resmen kucaktan.el sureklı ağızda zaten salya falan heralde dıs belırtılerı dıye dusunuyorum baska ne olabılırkı

Selam ben geldim. dr a gittim kültür sonucuda enfeksiyonlu çıktı ama dr birdaha tahlil ve kültür istedi. ama öncesinde ben dr un odasına girmemle öyle bir ağlamaya başladımki adamda şaşırdı beni telkin etmeye çalıştı. tekrar idrar alıp tekrar tahlile götürcez çıkan sonuca göre ya ilaç vercem ya da üniversiteye yönlendircem dedi. oğlumda sağolsun bir haftada 50 gr almış . Muhtemelen oda bezindeki çişiin ağırlıdır. Geçmiş olsun yazan arkadaşlarım çok sağolun. dediğiniz gibi allah dermansız dert vermesin. Çocuklarımızın burnu aksa izler yıpranıyoruz. ah işte annelik bu.

canım ya ağladım demısın ya uzuldum gercekten,enfeksıyon cıktı demekkı nıye oluyokı acaba ya..Allahım sıfa verır ıns enkısa zamanda canım.uzme kendını

Hadi ya cnm aklimiza gelen basimiza geldi ay Allahim ufacuk bebeler neler ile mucadele dr su sebepten falan diyomu cnm hastanede dogumda falanda kapildini okumustum ay cnm insaala guzel bi tedavi ile bebegin saglugina kavusucak ama tabiki anne icindezor bi donem

canım çok teşekkürler paylaşımın için harika bir program çok şey öğrendim.doktorumuz hep 6. ay dedi ama ,ben arada bir çay kaşığı elma suyu filan veriyordum alışsın diye ama artık vermeyi düşünmüyorum. diliylede itmesi ne kadar normalmiş.

cnm benım ızledın dımı cok uzundu ama ben soluksuz ızledım cok guzel anlatmıs
bende sadece ıkıkasık elma suyu verıyorum onuda dr muz tepkısını merak ettıgı ıcın

öylemi canım bende alayım o jelden adı ney acaba.sağol canım.

roxy den emmnun kalmana sevindim canım .bende çok memnum 60 derecede yıkıyorum.kaka lekelerinden eser yok.

ay canım demekki tek biz değilmişiz normal bir süreç olmasına sevindim. insan anlayamayınca çok kötü oluyor. ne yapacağımı bilemiyorum.aynen salyalar hep önünü ıslatıyor.
ilk dişin belirtisi 2 ay önceden başlarmış zaten.

dencol jel cnm bı gece banyo sonrası heöen uyudu surmeyı unuttum hemen basladı o gece sık kalkmaya

ben baska bı bebek deterjanı kullanıyodum buna gectım ıyıkıde geecmısım artık aıle boyu camasırlarımız roxy kokuyo bıde 5 kg lık falan yapsalarmıs ıyı olurmus

zeyno çok geçmiş olsun bebişine inşallah bir an önce düzelir...

cnm benım ızledın dımı cok uzundu ama ben soluksuz ızledım cok guzel anlatmıs
bende sadece ıkıkasık elma suyu verıyorum onuda dr muz tepkısını merak ettıgı ıcın

evet canım sonuna kadar izledim. hatta eklere başlayınca bir daha izlemeyi düşünüyorum . muhallebinin eklere geçişte bu kadara önemli olduğuna da çok şaşırdım.nasıl elma suyunu sevdimi.her gün arttırarak mı veriyorsun yoksa hergün 2 kaşıkmı.

evet cnm ya ben gecınce devam suru ıle hazırlamayı dusunuyorum cunku sagabılcek kadar sutum yok
cnm elma suyunu hıc arttırmıcaz 6.ay dolana kadar dedıgım gıbı 6 dolunca dr muz tam anlamıyla uygulucaz dedı
sımdı tepkı amaclı

aras bayıldı cnm acken denedıgımden bıtınce bı aglama olayına gırıyo hemen anne sutu devreye gırıyo

bıde 4.ay dolunca ek gıdada vermek yanlısmıs anne sutu almayan bebeklere devam mamasına devammıs belkıde yaren o yuzden hep reddettı cm ıtme refleksınden dolayı

erken kalkan anneler haftaıcı hergun 08:15 te oncecocugum dıye bı program oluyo gercekten cok faydalı bılgıler var bız o saatte uyuyo oluyoruz tıvıbudan tekrar ızlıyoru sızlerede tavsıye edıyorum

muhallebiyi bir öğün olarak veeceğin için canım zaten o öğünde emzirmiyceksin onu yerine sağıpta muhallebiye katarsın.zaten çok değil suyla yaptığınız muhallebiye katın diyo.

evet canım belkide kzıım da zorlanmıştım demiştin demekki bundan mış. 6. ay dolunca nasılda diliyle çevirip yutma refleksi devreye giriyor diyor.4.5. ayalr da itme refleksi varmış.

birde canım en sonunda yoğurt+ pekmez ve ıspanak + yoğurt rahatlıkla yenilebilir olayını çok güzel anlatmış.

aa evet hep yanlış bılınen dogrular vardı
dedıgın gıbı sutumu sagıpta yapabılırımde aras su an 5.5 aylık cnm yarene ılk vverıgım ıle kıyasladıgımda fark o kadar cokkı

topiğimzim ılk dısı hayırlı olsun cnm
ınsalla kalanlar bebısını uzmeden patır patır cıkar cnm

En sonunu izledinizmi balıkla yoğurt , yoğurtla pekmez, ıspanakla yoğurt birlikte yenilebilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…