- 26 Mayıs 2011
- 231
- 30
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.561
günaydın kızlarr.. kızlar bugün üçüncü gün bebeğim günde 5-6 defa kakasını yapıyo ishal mi anlayamadımbaşka bi huzursuzluğu da yok. hastaneye götürsek mi acaba bilemedim[/QUOT
kızınıza ek gıda veriyorsanız olabilir benim kızım ek gıdadan önce rezene çayı içmezse kakasını yapamazdı 3,5 aylıkken kesilmişti sütüm 4. ayda meyve sularına başladık ilk hafta rezene falan içmeden günde 3 defa yapmaya başlamıştı sonra günde 1-2 yapar oldu bağırsaklar alışıyor herhalde. Daha önce 3 aylıkken rota kapmıştı çünkü 10 günde iyileşmişti o zamanlar 2 saatte bir kaka yapardı ve beze emilirdi kaka normalden sıvı olurdu
Akşamdan beri içim sıkılıyor çok keyifsizim. eşimde yine bir haftalığına gidecek yarın akşam. onun streside çöktü üzerime hala alışamadım yıllardır. öğleden sonra hastaneye gidicem.
Canım sakın ha susuz bırakma mutlaka ver o istemesede kaşıkla yu
tmasını sağla. su vermek şart heleki ağzına elma ve muz girdikten sonra.
Akşamdan beri içim sıkılıyor çok keyifsizim. eşimde yine bir haftalığına gidecek yarın akşam. onun streside çöktü üzerime hala alışamadım yıllardır. öğleden sonra hastaneye gidicem.
canım 5 6 ay çok küçük değil mi ne bileyim bir yaşına kadar kalsaydı yanında ben beşikte uyutuyorum ama akşamları gece olduğunu bilsin de kalkmasın diye ki tuttu bu is kalkmıyo gündüzleri ya ama kucağında ya ayağımda sallıyorum emerken hayatta uyumaz benim cadi
canim dr sordu kac kilo dogdu diye benim kiz 2660 kg 50 cm dogdu onun icin gayet iyi dedi senin kac kg dogdu
ya nasıl kıyacaz ağlamasına akşam deneyeyim diyorum ama içim yanar devan edemem herhalde
Merabalar . Ben de 7kasım da dogum yaptım . Dünya tatlısı müthiş gazlı bır oğlum var37haftalıktık. Boynuna 2kere kordon dolanmış bebegımın .apar topar sezaryanla aldılar . Dogum yaptıgım hastane sureklı Gıttıgım hastane bile degıldı .bır gun öncesinde kendi Dr uma kontrole gıtmıştim . Adamın acelesi mi ne varmış doğru dürüst ılgılenmedı. . Ikı hafta sonraya randevu verdı gönderdi benı . Ertesı gun tavsıye uzerıne oZel bi dogum hastanesi varmış . Oylesıne ortamı Dr ları görmek için gittik ve sonrasını yukarda anlattım . Yanımda hıcbırseyım yoktu .ama evde hazırdı çantam .
Hoşgeldin güle güle büyüt bebişini. Hangi şehirdensin?
meraba hosgeldın aramıza cnm
benım oglumada 37 haftalıkken kordon dolandı ve kordonu ayagıgla sıkıstırıp ezmıs
ondan dolayı bende ne oldugumu anlayamadan oglumu kucagıma aldım kalp atısları cok yukselmıstı
rutın kontrole gıttık sok olduk tabı
ev temızlıgı olmamstı hastane ıcın planlarım vardı cok farklı hayallerım vardı
ama sukurkı saglıcakla almısız bebeklerımızı kucagımıza
ama az daha dr kurbanı oluyormussun ımkanı yok o sartlarda ıkı hafta dayansın neysekı benım dr artık bıkacgun araya cagırmaya baslamıstı
bu arada gazlar devammı
Merabalar,
hosbuldum:) Evet gaz problemımız hala suruyor ama tabııki öncekıne gore cok cok daha ıyıyız sukur.
aynen benım de cok garklı dusuncelerım vardı ama napalım nasıp boyleymıs.aynen cok sukur kı bunlarla atlattık.
sagol cnm tesekur ederimAaa cnm gecmis olsun sukur atlatmissinuz arasta olmustu 2 gunde atlattik rabbim vermesin bronsit lafi ilk urkutuyo insani
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
merhaba canım vallahi aklım hep sizde ama bir türlü fırsat bulamıyorum tempo yoğun olunca . sen ansıl ek gıdalara başlamışsın herhalde canım hadi hayırlı olsun. ben bitkisel deterjanla yıkıyorum ama yineden ütülemeden içime sinmiyor ama çok yorucu oluyor.cnm merhaba tempon yoğunlastı tabı zor cnm
ben utuuyorum aslında kurutmada yuksek ısıda cıkıyo ama katlamak yerıne utu atıyorum ole dolaba koyuyorum daha duzgun oluyo sankı
canım hani ana sayfa forum oyun ve bize ulaşın kısmı var oraya mail attım onlarda 3 seçenek soyle biz birini yeni nick yapacaz ama 1 kereliine mahsus dediler öyle değiştirdim