2012 kasım bebekleri büyüyor..

Son düzenleme:
Akşamdan beri içim sıkılıyor çok keyifsizim. eşimde yine bir haftalığına gidecek yarın akşam. onun streside çöktü üzerime hala alışamadım yıllardır. öğleden sonra hastaneye gidicem.

Canım sakın ha susuz bırakma mutlaka ver o istemesede kaşıkla yu
tmasını sağla. su vermek şart heleki ağzına elma ve muz girdikten sonra.

uzuldum simdi kizi susuz yatirdik iyi mi zaten kakanin sekli semali degisti sulu degil kati; tar tar yapiyo cok pis kokuyo yaa kakayi duzene sokmak deve hendek meselesine döndu
zeyno sikma canini bilirim ic sikilmasi nedir nefes alamzsin agi gibi oturur icine ama uzulme elhamdulillah tedavisi mumkun hastaligin ya imkansiz olsaydi .... ama ana yuregiymis dogurunca anliyo insan keske ben ceksem diyosun olmuyo sabir.. rabbim beterinden korusun melegini uzulme hic gececek... esinin gitmesi tuz biber ona diyecek bisey bulamadim gercekten zor tek basina olmak bi destek ariyosun hep olmayinca daha cok uzuluyorsun...
odayi ayirmakta sen haklisin kizin uzulur ayirmaktan baska care yok ama esin eve geldiginde ne kadar kaliyor evde hani uzun surmuyorsa birak yatsinlar seninle

Akşamdan beri içim sıkılıyor çok keyifsizim. eşimde yine bir haftalığına gidecek yarın akşam. onun streside çöktü üzerime hala alışamadım yıllardır. öğleden sonra hastaneye gidicem.

ay allah yardımcın olsun biz de bir haftadır ayrıyız babamızdan daha bi 15 gün daha ayrı kalcaz kızım anlıyo galiba.babamız yanımızdayken gece bir kez kalkıyordu.babamız gitti gideli iki saatte bir ya da saat başı kalkıyor.valla zor bi durum hem bebişin de rahatsız eşinin yanında olması büyük destekti.zaman çabucak geçer inşallah eşine kavuşursun bebişin de sağlığına

ya beşikte nasıl uyutuyorsun benim cadının uykusu çok zor en ufak bi seste uyanıyo bi uyandımı da en az iikisaat uyumuyor.ben hep ayağımda sallıyorum öyle ki ayağımda uyuyo tam yatırıyorum uyanıyo sallamak ta istemiyorum aslında ama naparsın bebeiş işte.hani bi yöntem falan varsa ben de bi deneyeyim dedim

meraba hosgeldın aramıza cnm
benım oglumada 37 haftalıkken kordon dolandı ve kordonu ayagıgla sıkıstırıp ezmıs
ondan dolayı bende ne oldugumu anlayamadan oglumu kucagıma aldım kalp atısları cok yukselmıstı
rutın kontrole gıttık sok olduk tabı
ev temızlıgı olmamstı hastane ıcın planlarım vardı cok farklı hayallerım vardı
ama sukurkı saglıcakla almısız bebeklerımızı kucagımıza
ama az daha dr kurbanı oluyormussun ımkanı yok o sartlarda ıkı hafta dayansın neysekı benım dr artık bıkacgun araya cagırmaya baslamıstı
bu arada gazlar devammı

zeyno cnm senı cok ıyı anlıyorum cnm sanırım esının gıdıcek olma sıkıntısı sana cöktu
bende esım gecelerı olmaıgında cocuklar hastaysa kendımı cok kotu hıssedıyorum sankı o yanımdayken hıc bıseyden korkmuyorum herseyı halleder gıbı neden böyle bı ruh halıne sahıpsem
ama cok sukurkı bebegının dermansız bı hastalıgı yok cnm hepsı gecıcek ınsallla

Slm kizlar nasilsiniz?
Zeyno cnm cok gecmis olaun bebisine.kum neden olusmus soylediler mi?insallah tez zamanda atlatir

Merabalar,
hosbuldum:) Evet gaz problemımız hala suruyor ama tabııki öncekıne gore cok cok daha ıyıyız sukur.
aynen benım de cok garklı dusuncelerım vardı ama napalım nasıp boyleymıs.aynen cok sukur kı bunlarla atlattık.

Cok sukur cmm pekala bi sorun yasadinizmi kuvez falan gibi
Bide sizinde kalp atislarinda problem oldumu

iyi akşamlar teyzoşlar..
benim kuzunun kontrolü vardı bugün..
bir süredir sıkıntılıydı, huzursuzdu..
dün dişinin ucu göründü..
doktorumuzda baktı dişimize.. bir tanesinin ucu var var ve damağımızda kabarmış..
buna sebepte 20 günde sadece 100 gr almış..ayımıza göre gelişimimiz iyi ama kilomuz az olduğu için ek gıdaya başlıyoruz yavaştan..
umarım sizler iyisinizdir..
zzeyyno, canım tez zamanda iyileşir inşaallah kuzucun..
bizden haberler böyle şimdilik..

cnm merhaba tempon yoğunlastı tabı zor cnm
ben utuuyorum aslında kurutmada yuksek ısıda cıkıyo ama katlamak yerıne utu atıyorum ole dolaba koyuyorum daha duzgun oluyo sankı
merhaba canım vallahi aklım hep sizde ama bir türlü fırsat bulamıyorum tempo yoğun olunca . sen ansıl ek gıdalara başlamışsın herhalde canım hadi hayırlı olsun. ben bitkisel deterjanla yıkıyorum ama yineden ütülemeden içime sinmiyor ama çok yorucu oluyor.

canım hani ana sayfa forum oyun ve bize ulaşın kısmı var oraya mail attım onlarda 3 seçenek soyle biz birini yeni nick yapacaz ama 1 kereliine mahsus dediler öyle değiştirdim

sağol canım.

zeyno çok geçmiş olsun canım kızlar yazınca geçmişte okudum Allah tez vakitte şifa versin bebeğine

nasıl yemesi düzeldimi peki..

kızlar benim oğlum memeyi ağzında ezmeye çalışıyor sanki. meme ağzındayken biryandanda parmağını sokmaya çalışıyor,

geceleride daha sık uyanmaya başladı. bazen sebepsiz yere bağrıyor. altı temiz karnı tok ama bir derdi var gibi bağırıyor. kucağımda gezdiriken bile memnun olmaya biliyor.

bunlar diş belirtilerimi ki acaba?

uykudan bahsetmişsiniz hayatta uyumaz benimki öyle kendi kendine kıyameti koparır , sinirlenincede çok zor sakinleşir. herhalde bu yöntem sakin bebekler için olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…