- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.541
:) iyi bakalım gülücüklerle hatırlasınlar
Fburak yarın saat 11 de kültür sonucunu alcam dr la görüşcem bakalım tedavi gerekirmi yoksa su içirmek yeterlimi. Bide ne olacak bu çocugun hali dicem 4 ayı geçti kilosu 3 ayda oldugu gibi kaldı hastalanıyor sürekli. Benim kızımhiç hastalanmazdı , oğlum böyle olunca haliyle kötü hissediyorum.
iyi geceler hanımlar , nasılsınız =)
iyiyiz bakem sen nasilsin biz dizi izliyoruz esimle rana uyuyo hastane yordu cadimi saat 7 de yatti artik saat 5 te uyanirsenin bebis nasil annen nasil keifler yerinde mi
ohh tadini cikarcocuk hastanesine goturuyorum yahya aydin a goturuyorum
iyi bir doktor memnusundur
ben 5 ya da 6 aylıkken oğlumu kızımın odasında yatırmaya başlıcam. çocuk doğmadan karyola siparişi verdik yapılsın diye hala gelmedi. sepet beşikte yatırıyorum 6 aydan sonra başlar kalkmaya tehlikeli olur. sepet beşiği havlar iyice ısınınca kızımın odasına geçircem ve artık uyku düzeni oluşturcam. genelde emerken ya da kucağımda uyuyor şuanda . ayakta çok nadir salladım kolumda sallıyorum.
canım 5 6 ay çok küçük değil mi ne bileyim bir yaşına kadar kalsaydı yanında ben beşikte uyutuyorum ama akşamları gece olduğunu bilsin de kalkmasın diye ki tuttu bu is kalkmıyo gündüzleri ya ama kucağında ya ayağımda sallıyorum emerken hayatta uyumaz benim cadi
Merabalar . Ben de 7kasım da dogum yaptım . Dünya tatlısı müthiş gazlı bır oğlum var37haftalıktık. Boynuna 2kere kordon dolanmış bebegımın .apar topar sezaryanla aldılar . Dogum yaptıgım hastane sureklı Gıttıgım hastane bile degıldı .bır gun öncesinde kendi Dr uma kontrole gıtmıştim . Adamın acelesi mi ne varmış doğru dürüst ılgılenmedı. . Ikı hafta sonraya randevu verdı gönderdi benı . Ertesı gun tavsıye uzerıne oZel bi dogum hastanesi varmış . Oylesıne ortamı Dr ları görmek için gittik ve sonrasını yukarda anlattım . Yanımda hıcbırseyım yoktu .ama evde hazırdı çantam .
günaydın anneler biz yine her zamanki gibi ayaktayiz ama haklı sebeplerimiz var kaka yapmışiz pantolon atlet kilot ne ararsan batmışonları temizledik şimdi şişe sallıyorum elimde çok hoşuna gidiyo.. Bissey soracm şimdi elma suyu veriyorum ya arada bi de muz kemiriyo ek olarak su verecek miyim