2012 kasım bebekleri büyüyor..

Inşallah bişey çıkmaz bakterilerde emneyi ve iştahı azaltıyor...
Benim oğlum 1.5 ay hiç gram bile almadı 3 aylıkken ki kilosundan çokta farklı değildir şuan çünkü tarttirmadim daha ayın 2 sinde göreceğiz ne olduğunu... Ama tombisti 3 aylıkken o kilosu ile idare ediyor...

Inşallah sorunu çözülürse iştahıda düzelir... Gerçi daha disi kuşu var bunların bu yememeleri bitirecek bizi... Yarın sonucu yaz mutlaka...

iyiyiz bakem sen nasilsin biz dizi izliyoruz esimle rana uyuyo hastane yordu cadimi saat 7 de yatti artik saat 5 te uyanir senin bebis nasil annen nasil keifler yerinde mi

bende iyiyim , anne keyfi yapıyorum =) selim i sepetliyorum anneme pc tv çay ...
çocuk doktoru kime götürüyorsun hangi hastaneye

benım yaramazım aksam gece 2 lerde uyudu bu aksamda mızırdandı hemen solugu uzman tv de aldım 5 6 dk lık bı aglama sonucu uyudu aras bey
kızlar kendı uyumasını saglamak ıcın bıkacgun bıraz aglatılabılırmıs
kıyamıyoruz ama anne ve bebegın konforu duzenı ıcın yapılabılır geldı bana

nabersiniz benim canım sıkılıyor bu akşam dışardaydık ama durgundum. Allah beterinden korusun ama ben bu hastalanmalardan yıprandım. oğlumun düzelmesini 4 gözle bekliyorum.

ben 5 ya da 6 aylıkken oğlumu kızımın odasında yatırmaya başlıcam. çocuk doğmadan karyola siparişi verdik yapılsın diye hala gelmedi. sepet beşikte yatırıyorum 6 aydan sonra başlar kalkmaya tehlikeli olur. sepet beşiği havlar iyice ısınınca kızımın odasına geçircem ve artık uyku düzeni oluşturcam. genelde emerken ya da kucağımda uyuyor şuanda . ayakta çok nadir salladım kolumda sallıyorum.

günaydın anneler biz yine her zamanki gibi ayaktayiz ama haklı sebeplerimiz var kaka yapmışiz pantolon atlet kilot ne ararsan batmış onları temizledik şimdi şişe sallıyorum elimde çok hoşuna gidiyo.. Bissey soracm şimdi elma suyu veriyorum ya arada bi de muz kemiriyo ek olarak su verecek miyim

Son düzenleme:

canım 5 6 ay çok küçük değil mi ne bileyim bir yaşına kadar kalsaydı yanında ben beşikte uyutuyorum ama akşamları gece olduğunu bilsin de kalkmasın diye ki tuttu bu is kalkmıyo gündüzleri ya ama kucağında ya ayağımda sallıyorum emerken hayatta uyumaz benim cadi

Merabalar . Ben de 7kasım da dogum yaptım . Dünya tatlısı müthiş gazlı bır oğlum var 37haftalıktık. Boynuna 2kere kordon dolanmış bebegımın .apar topar sezaryanla aldılar . Dogum yaptıgım hastane sureklı Gıttıgım hastane bile degıldı .bır gun öncesinde kendi Dr uma kontrole gıtmıştim . Adamın acelesi mi ne varmış doğru dürüst ılgılenmedı. . Ikı hafta sonraya randevu verdı gönderdi benı . Ertesı gun tavsıye uzerıne oZel bi dogum hastanesi varmış . Oylesıne ortamı Dr ları görmek için gittik ve sonrasını yukarda anlattım . Yanımda hıcbırseyım yoktu .ama evde hazırdı çantam .

Erken canım haklısın ama kardeşi doğdugundan beri kızım bizimle yatıyor 2,5 yaşında. kızımı odasına yatırıp kardeşini bizim odamızda yatırmak kızımı üzer. yatakta H şeklinde yatıyoruz. ortadaki yatay çizgi kızım. bizde mecbur yatağın kıyısında köşesinde yatıyoruz genelde hep üstümüz açık kızım asla üstünü örtmüyor uyku tulumuyla yatırıyorum onu. yani bi bakıma doğru bi bakıma yanlış 6 aylıkken ayırmam.

Hoşgeldin güle güle büyüt bebişini. Hangi şehirdensin?

Akşamdan beri içim sıkılıyor çok keyifsizim. eşimde yine bir haftalığına gidecek yarın akşam. onun streside çöktü üzerime hala alışamadım yıllardır. öğleden sonra hastaneye gidicem.

Canım sakın ha susuz bırakma mutlaka ver o istemesede kaşıkla yutmasını sağla. su vermek şart heleki ağzına elma ve muz girdikten sonra.

günaydın kızlarr.. kızlar bugün üçüncü gün bebeğim günde 5-6 defa kakasını yapıyo ishal mi anlayamadım başka bi huzursuzluğu da yok. hastaneye götürsek mi acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…