2012 kasım bebekleri büyüyor..

merhaba guzel anneler
gecen hafta 3 gun hastanede yatirdilar oglumu
bronsit baslangici demisti doktor.

bugun kontrolumuz vardi. Allaha sukur dr hicbiseyi kalmamis dedi cok mutlu oldum :)
Allah bebislerimizi hastaliklardan korusun insallah

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

merhaba guzel anneler
gecen hafta 3 gun hastanede yatirdilar oglumu
bronsit baslangici demisti doktor.

bugun kontrolumuz vardi. Allaha sukur dr hicbiseyi kalmamis dedi cok mutlu oldum :)
Allah bebislerimizi hastaliklardan korusun insallah

gelmis ve gecmis cok sukur canim.. amin cumlemizin bebegini korusun insallah

canim dr sordu kac kilo dogdu diye benim kiz 2660 kg 50 cm dogdu onun icin gayet iyi dedi senin kac kg dogdu

Herkese ii aksamlar kizlar
zeyno bebisine acil sifalar dilerim cnm ve tum hasta diger bebislere de. Ve annelere de bol sabirlar
su an hatirlamiyorum ama bi arkadasim havuc suyu kabiz yapio demisti masallah benim kizda ters etki yapti :)uc gyn de bir yapan kizim havuc suyu verdigimden beri gunluk yapio cok sukur. Bu arada havuc suyu zor cikiyo diyen arkadaslara bi tavsiye ben bi aksam onceden dolaptam cikarip yedimeden bir saat once rendeliyorum uzerini kapatip biraz bekletiyorum. Yexirecegim zaman avucuma alip sikiyorum yarim cay bardagina yakin cikio bir havuctan eee o da bize yetiyorda artyor:) bi de kaynar suya batirip cikarirsaniz o da ise yariyormus ama ben denemedim

Cnm ya benim.esimde meyve ve sebze sulari islem gordukten en gec 3o dk icinde tuketilmeli diyo

tesekkurler canim evet 4 aylik 6 ciplak tartti hemde. saglik ocaginda kiyafetiyoe tartip gram dusuyolardi bole daha iyi oldu

Bizimde cnm tek citcitli badi birakiyo saglik ocakta ay bide ayni kiyafwtle olcuyolar ayni gun mesela gecen ay 4 aylik dr da 8.5 cikti s.o ta ise 8.77o cikti hangi dogru bilmem bu ay asi yok gitmedim dr da 91oo cikti burda 9.5 cikardi heralde ama ben dr u dikkate aliyorum

masallah arasa doktoru ciddiye al cunku s.o bastan savma is yapiyo dr kadar duzgun olmuyo ben s.o daki hemsiremizi de cok seviyorum gerci ama yine de duzgun olmuyo p.tesi asi tartilacak yine bakalim kac kg eklenecek

masallah arasa doktoru ciddiye al cunku s.o bastan savma is yapiyo dr kadar duzgun olmuyo ben s.o daki hemsiremizi de cok seviyorum gerci ama yine de duzgun olmuyo p.tesi asi tartilacak yine bakalim kac kg eklenecek

Ya aslinda cihszda ayni anlamiyorum ay bi boy olcuyolar 3 cm uzun bol keseden sonra insanin moralini bozuyolar faxla cikinca

Ya aslinda cihszda ayni anlamiyorum ay bi boy olcuyolar 3 cm uzun bol keseden sonra insanin moralini bozuyolar faxla cikinca

ayy onu hic sorma rana gecen ay 62 cm di dusun annam sacmalama olmaz o kadar dedi mezura alacaktim alma surekli olcersin iyi degil dedi ama simdi saglam 60 cm ya da cekti haberimiz yok

Cnm ya benim.esimde meyve ve sebze sulari islem gordukten en gec 3o dk icinde tuketilmeli diyo

Cnm benim su halinde degilde rende halinde bir saate yakin bekletiorum ama dikkay ediorum renginde filan hic degisme olmuyor havucun .priblem olmaz diye dusunuyorum o nedenle ama yine de kafam karisti simdi.

Cnm benim su halinde degilde rende halinde bir saate yakin bekletiorum ama dikkay ediorum renginde filan hic degisme olmuyor havucun .priblem olmaz diye dusunuyorum o nedenle ama yine de kafam karisti simdi.

Cnm simdi havuc normal kabugunda hic islem gormemisken busey olmazmis ama islem gorunce 3o dk da tuketilmrli diyo sporsalonda tuketiyo esim bide medlek icabi bilgili cnm ay ama zorda suyunu cikarmk

canim dr sordu kac kilo dogdu diye benim kiz 2660 kg 50 cm dogdu onun icin gayet iyi dedi senin kac kg dogdu

Masallah cnm. Biz dede s. Ocagi ve dr olcumleri arasinda tutarsizlik var bu ay s.o. 7900 gr62 cm dedi dr 7600 gr66 cm dedi kg anldim dr ciplak tartti da bot nie ptle oldu anlamadim ben de. Yarin tekrar kontrolumuz var sabah 9 da. İnsallah antibiotik ise yaramistir ve iltihap gecmistir

Cnm simdi havuc normal kabugunda hic islem gormemisken busey olmazmis ama islem gorunce 3o dk da tuketilmrli diyo sporsalonda tuketiyo esim bide medlek icabi bilgili cnm ay ama zorda suyunu cikarmk

Soyledigin ii oldu cnm o zaman yirmi dk bekletip suyunu sikiyorum illa bekletcem yani :) ama napim gucum yetmiyo baska turlu

Oh cok sevindim cnm ya gezin dizde biz dun bugun gezdik aras uykudan kalkti baktim kucakta gezmek icin cazgirlik yapicak ay hemen kalkayim dedim herkez bizi iyi ansin gulucuklerle hatirlasin haha

Iyi yapmışsin şekerim bunların huzuru kaçmaya görsün yaka çektiriyorlar valla...

Bende diyorum pazara kadarda dikkat edeyim arabaya bağlamak sorun olur pipilos sıkışır falan diyede tirsiyorum Pazartesiye kadar dikkat etmekte fayda var büyük pusetinde gezdireyim diyorum sahilde falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…