- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.501
Bugun çok durgun burası. internetten süt arttırmaya bakıyordum. Çörek otlu bal şerbeti yaptım ölüyorum gözlerim kaydı tansiyonum düştü nerden içtim bari süt yapsada sevinsem
Allah iyiligini versin ikisini nasil ictin valla helal olsun benim midemi mehvediyo corekotu yagi iciyorum gerci 1 cay kasigi sonra buram buram corekotu kokuyorum cok sifali ama balla ikisi agir olmus insallah bol bol sutun olur ustune bi ton surahi su ic
1çay bardağı bal, 3 çay bardağı su, 1 çay kaşığı elma sirkesi, yarım limon. karıştırdım bi güzel kaynar suyla. bir çay kaşığıda dövülmüş çörek otu. ıykkk nasıl içtim sakın kimse denemesin bayılır gibi oldum bide hepsini içtim ya bu süt meselesinden dolayı delileştim galiba.
canım benim kendine böyle eziyet edene kadar bir sürahi zimmetle üstüne kimseye dokundurtma sadece ondan su iç.bak bakalım ne kadar su içebiliyorsun bir günde.ben çözümü öyle buldum.3ltden azsa hiçbişeyden medet bekleme demek ki vücuduna aldığın sıvı yeterli gelmiyor. Okadar su içemiyom dersen meyve suyu al bari onlardan sulandırıp içersin değişiklik olur.elde yapmanın yerini tutmaz ama.her içtiğin meyve suyu bardağını da sürahinden düş tabi.(dök yani).inan işe yarayacak.iki gün dene artşı gördüğünde ertesi gün motive olup daha fazla içmek isteyeceksin inan.
Malesef kötü çıktı kum döküyormuş hiç bir deger normal değl kültüre bakılcakmış sonuç iki gün sonra çıkacakmış çok üzgünüm.
Malesef kötü çıktı kum döküyormuş hiç bir deger normal değl kültüre bakılcakmış sonuç iki gün sonra çıkacakmış çok üzgünüm.
ben geldim herkes nereye kayboldu.. Neyse doktordan geldik kazasız belasız.., doktora bayıldım yaa jet mubarek kizimi kendisi soydu giydirdi falan çok ilgilendi.. Kaka konusunu söyledim bir kere olduğu için üsutmüstur dedi baldırlarıni gösterip buralar üsürse yeşil olur tekrarlarsa getir dedi boyu 60 cm kilo 6000 maşallah dedi ben de beklemiyordum valla demir vitaminini değiştirdi mutli li bissey okuyamıyorum alinca yazarim adını demiri kullanma 6 ay dolsun sonra dedi neden diye sormak aklıma gelmedi ama kullanmayacam dış çıkarmasına tam 2 ay var dedi hiç sıkıntısı yok dedi çok şükür.. Alışveriş yapalım dedik yırttı ortalığı geldik eve ışte böyle meraklım seni geçemedin ama inşallah senin meleğin de benim kız gibi obur olur.., ha bu arada ek gıdaya yavaş yavaş başla sonra çok zorlanırsin dedi elmayla başladık yola devamhaftaya havuç suyu sonraki hafta sebze çorbası böyle böyle gidecek benden bu kadar rana uyurken ben de dinleneyim bari
Bende bugun sabah 7 de uyandım bidaha yatmadım. biraz evi topladım sonra dedimki bugün tatil. kızımla oynadım oğlumu sevdim tv izledim buraya takıldım akşam oldu. bundan sonra ev işi yemek diye kendimi hiç sıkmıcam nasılsa her akşam ev savaş alanına dönüyor.
canım çok geçmiş olsun. küçücük bebek nasıl kum döker yaa. allah şifa versin en kısa zamanda inşallah
canım maşallah bebişine bak bizim kadar olamazsınız demiştim dimi ama
evet sen halki ciktin canimcok hareketli oldugu cin klo slmamistir dedim ama deglmis
Benimki 22 şubattan beri kilo almıyor şu hastalıkları bir tlaksak inşallah düzelcek oğlum
Insalla cmm sagkigi yerinde olsunda dr ynda onerdigi bi beslenme tablosuyla toparlarsin ama huysuzlugu yokti dimi arkadasim
huysuzluğu azaldı üok şükür ama hasta oldugu iki hafta çok sğladı gece gündüz hiç susmadı
Slm kızlar şöyle ufak bir baktım geçmişe telden zor oluyor...
Zeynoo geçmiş olsun bebegine insallah kültürde temiz çıkar.. kum dökme için nededi dr bi tedavi başladilarmi?
Yoksa kültür sonucuna göremi baslicak?
Ozcanan sizinde kontrol güzel geçmiş. Maşallah kuzuya..
Yarencim ohhh gez gez yerimede hafta sonu hava güzel olcakmis bizde gezeriz artık oglusta düzeldi şükür...
ben geldim herkes nereye kayboldu.. Neyse doktordan geldik kazasız belasız.., doktora bayıldım yaa jet mubarek kizimi kendisi soydu giydirdi falan çok ilgilendi.. Kaka konusunu söyledim bir kere olduğu için üsutmüstur dedi baldırlarıni gösterip buralar üsürse yeşil olur tekrarlarsa getir dedi boyu 60 cm kilo 6000 maşallah dedi ben de beklemiyordum valla demir vitaminini değiştirdi mutli li bissey okuyamıyorum alinca yazarim adını demiri kullanma 6 ay dolsun sonra dedi neden diye sormak aklıma gelmedi ama kullanmayacam dış çıkarmasına tam 2 ay var dedi hiç sıkıntısı yok dedi çok şükür.. Alışveriş yapalım dedik yırttı ortalığı geldik eve ışte böyle meraklım seni geçemedin ama inşallah senin meleğin de benim kız gibi obur olur.., ha bu arada ek gıdaya yavaş yavaş başla sonra çok zorlanırsin dedi elmayla başladık yola devamhaftaya havuç suyu sonraki hafta sebze çorbası böyle böyle gidecek benden bu kadar rana uyurken ben de dinleneyim bari
Oh cok sevindim cnm ya gezin dizde biz dun bugun gezdik aras uykudan kalkti baktim kucakta gezmek icin cazgirlik yapicak ay hemen kalkayim dedim herkez bizi iyi ansin gulucuklerle hatirlasin haha
merhaba guzel anneler
gecen hafta 3 gun hastanede yatirdilar oglumu
bronsit baslangici demisti doktor.
bugun kontrolumuz vardi. Allaha sukur dr hicbiseyi kalmamis dedi cok mutlu oldum :)
Allah bebislerimizi hastaliklardan korusun insallah