2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bugun çok durgun burası. internetten süt arttırmaya bakıyordum. Çörek otlu bal şerbeti yaptım ölüyorum gözlerim kaydı tansiyonum düştü nerden içtim bari süt yapsada sevinsem

Allah iyiligini versin ikisini nasil ictin valla helal olsun benim midemi mehvediyo corekotu yagi iciyorum gerci 1 cay kasigi sonra buram buram corekotu kokuyorum cok sifali ama balla ikisi agir olmus insallah bol bol sutun olur ustune bi ton surahi su ic

1çay bardağı bal, 3 çay bardağı su, 1 çay kaşığı elma sirkesi, yarım limon. karıştırdım bi güzel kaynar suyla. bir çay kaşığıda dövülmüş çörek otu. ıykkk nasıl içtim sakın kimse denemesin bayılır gibi oldum bide hepsini içtim ya bu süt meselesinden dolayı delileştim galiba.

canım benim kendine böyle eziyet edene kadar bir sürahi zimmetle üstüne kimseye dokundurtma sadece ondan su iç.bak bakalım ne kadar su içebiliyorsun bir günde.ben çözümü öyle buldum.3ltden azsa hiçbişeyden medet bekleme demek ki vücuduna aldığın sıvı yeterli gelmiyor. Okadar su içemiyom dersen meyve suyu al bari onlardan sulandırıp içersin değişiklik olur.elde yapmanın yerini tutmaz ama.her içtiğin meyve suyu bardağını da sürahinden düş tabi.(dök yani).inan işe yarayacak.iki gün dene artşı gördüğünde ertesi gün motive olup daha fazla içmek isteyeceksin inan.

evet çok haklısın günde 5 bardak ancak içiyorum. humna stell tee içiyorum bir iki bardak. Hoşuma giden meyve suyu varsa içerim bir iki bardak. Ama hiçbir zaman toplam 15 bardak yani 3 litreolmaz. yöntemi denicem hatta şimdi başlıyorum.

Kizlar merhabalar
Zeynom dun esim izinliydi ada avm ye gittik alisveris yaptik ordan babannemize gittik
Sonra geldigimizde gece onbucuk onbirvde uyuyan pasa saat 2 de uyudu cunku tam bi baba asigiyiZ

Deryas cnm bizde damla istahsixlik yapmadi dr yanetkilerini yasamasin diye yavas baslamizi istedi ilk 3 gun 3 damla sobra 4 5 6 7 8 diye gun gun yukselttik burda okuyorum cogu anne aynisini soluyo sanirim bi donem arasta uyurken daha guzel emiyo

Bide arkadasimizimda yazdigi gibi demir damla ve d vitaminini ayri vermek gerekiyo dedi dr demiri ac karnina bence sabah d vitaminide aksama verirsin dedi

Zeynom o corekotu bali bilirim ben gebe kalmak icin corekotu bal tarcin yapmistin inan gozumden yas geldigini bilirim yerken ama o ay arasimin haberini aldik

Son düzenleme:
Bende bugun sabah 7 de uyandım bidaha yatmadım. biraz evi topladım sonra dedimki bugün tatil. kızımla oynadım oğlumu sevdim tv izledim buraya takıldım akşam oldu. bundan sonra ev işi yemek diye kendimi hiç sıkmıcam nasılsa her akşam ev savaş alanına dönüyor.

Malesef kötü çıktı kum döküyormuş hiç bir deger normal değl kültüre bakılcakmış sonuç iki gün sonra çıkacakmış çok üzgünüm.

cok gecmıs olsun canım,kucucuk cocukta nasıl kum oluyormus anlamadım.ıns enkısa zamnda ıyılesır kuzun canım

Malesef kötü çıktı kum döküyormuş hiç bir deger normal değl kültüre bakılcakmış sonuç iki gün sonra çıkacakmış çok üzgünüm.

canım çok geçmiş olsun. küçücük bebek nasıl kum döker yaa. allah şifa versin en kısa zamanda inşallah

canım maşallah bebişine bak bizim kadar olamazsınız demiştim dimi ama

Ev isi cok nankor bugun eski oturdugum siteye gittik arasla her sy toplaniyoruz evi ustten toplafim gittim ama evin silinip supurulmemesi ruh halimi bozuyo pufff bende yapmivm diyom yok batiyo sonraaa amz gece sonu ayni

Ay donuste oglumu bebek arabaya koydum 2 cadde sonra zaten hep bakindi cocuk avm disindaki hayattan habersizdi tabi uyudu kaldi sonra

canım çok geçmiş olsun. küçücük bebek nasıl kum döker yaa. allah şifa versin en kısa zamanda inşallah

canım maşallah bebişine bak bizim kadar olamazsınız demiştim dimi ama

evet sen halki ciktin canim cok hareketli oldugu cin klo slmamistir dedim ama deglmis

Slm kızlar şöyle ufak bir baktım geçmişe telden zor oluyor...

Zeynoo geçmiş olsun bebegine insallah kültürde temiz çıkar.. kum dökme için nededi dr bi tedavi başladilarmi?
Yoksa kültür sonucuna göremi baslicak?

Ozcanan sizinde kontrol güzel geçmiş. Maşallah kuzuya..

Yarencim ohhh gez gez yerimede hafta sonu hava güzel olcakmis bizde gezeriz artık oglusta düzeldi şükür...

Oh cok sevindim cnm ya gezin dizde biz dun bugun gezdik aras uykudan kalkti baktim kucakta gezmek icin cazgirlik yapicak ay hemen kalkayim dedim herkez bizi iyi ansin gulucuklerle hatirlasin haha

merhaba guzel anneler
gecen hafta 3 gun hastanede yatirdilar oglumu
bronsit baslangici demisti doktor.

bugun kontrolumuz vardi. Allaha sukur dr hicbiseyi kalmamis dedi cok mutlu oldum :)
Allah bebislerimizi hastaliklardan korusun insallah

ya ben kaka konusunu bilmiyorum da galiba yeşil olmuş öyle mi.bizim ki de öyle oluyo bazen de.ya benm bebiş de tam 6kilo boy da 60cm idi az dedi dr.pazartesi tekrar bi tartılcaz ona göre bi yol çizecez sizin dr iyi dedi demek kafam karışıyo böyle olunca

Oh cok sevindim cnm ya gezin dizde biz dun bugun gezdik aras uykudan kalkti baktim kucakta gezmek icin cazgirlik yapicak ay hemen kalkayim dedim herkez bizi iyi ansin gulucuklerle hatirlasin haha

:) iyi bakalım gülücüklerle hatırlasınlar

Fburak yarın saat 11 de kültür sonucunu alcam dr la görüşcem bakalım tedavi gerekirmi yoksa su içirmek yeterlimi. Bide ne olacak bu çocugun hali dicem 4 ayı geçti kilosu 3 ayda oldugu gibi kaldı hastalanıyor sürekli. Benim kızımhiç hastalanmazdı , oğlum böyle olunca haliyle kötü hissediyorum.

merhaba guzel anneler
gecen hafta 3 gun hastanede yatirdilar oglumu
bronsit baslangici demisti doktor.

bugun kontrolumuz vardi. Allaha sukur dr hicbiseyi kalmamis dedi cok mutlu oldum :)
Allah bebislerimizi hastaliklardan korusun insallah

Aaa cnm gecmis olsun sukur atlatmissinuz arasta olmustu 2 gunde atlattik rabbim vermesin bronsit lafi ilk urkutuyo insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…