- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.341
merhaba canım..
ya kızlar bende bişey soerCAM BİZİM PRENSES EVDE ÇOK İYİİ ACAYİP HARAKETL İ FALAN KONUŞUYO AMA GEZMEYE GİDİNCE KUCAĞIMDA OTURUYO VE SADECE SESİZCE ETRAFI İZLİYO BAŞKALARININ ÇOCUKLARI OHH KONUŞURKEN BİZİMKİ SADECE ETRAFI GÖZETLİYO AMA BUDA BENİ KORKUTUYO AÇIKÇASI EVDE KONUŞAN ÇOCUK GEZMEKTE KONUŞMUYO
TABİ BBENDE ANLATINCA BİDE BİYERİ GİDİNCE NİL HANIMDA KONUŞMAYINCA SANKİ YALANCI KONUMUNA DÜŞÜYOMUŞ GİBİ OLUYORUM BÖYLE ŞEYLER YAŞAYAN VARMI NORMALMKİ YANİ?
Benimde ana kucağı öyle ama sanki içinde rahat değil.. Çünkü boyuda var.bende maalesef tepkiler alıyorum ablalarım bile bu çok kilolu diyor.. Ama Dr unuz karbonhidratla beslenmiyor ki obez olsun dedi ama ek gıdaya geçince dikkatli ol dedi.. Birde bizimki sanırım birazda genetik babamiz da 191 boyunda ve oldukça iri:)ama yinede tedirginim . Malum çağın hastalığı obeziteden korkuyorum(
Cnm cok normal bi gelisim biz 2 aydir dr kontrolunde dr un yabancilama basladimi anne babayi taniyormu sorusuyla karsilasiyoruz demekki dogal bi surece girmis bebisiniz
Yaren birak kucakta oturmayi yabanci biri laf attiginda bile hemen aglar kucagimds uyur kalirdi pamugum
Aras t terso dun arkadasima gittim 6 7 kisi vardi onlara nasil guldu anlatamam kim laf atsa hemen guluyo ardindan hemen uyudu doyamadik dedilet gulmesine
Valla biimkide kucakta sürekli oturuyor.. Allahtan bardak var itfada biyere surtmuyor.. ışte bide dönmeyi seviyor yüzüstü o sorun tek..
Nekadar erken okadar iyi canım bence...
Biliyorsun hep yaptircam diyordum dr dedi 3 aylik olsun öyle yaptir sonrasi malum bisuru sıkınti...
Hep aklımdaydi yaptirdim rahatladim..
canım bizimkide gülüyo ama işte diğer kopnuda tepkisiz ne konuşuyo ne bişey gülüyo bide yüzlerine bakıyo öyle garip bişekilde
bi ara yabancı seçiyoduk ama şimdi braz daha iyiyiz gerçi ben orda yoksam başkası aldıysa kıyamet kopuyo ama eğer benim kucağımdaysa herkese gülüyo..
Ayin 3 unde baslucaktik ama ben dayanamadim ikitatlikasigi elma suyunu verdim o afiyetle yedik
Devamini bekliyorum kucuk oglum bu istahin
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.afiyetler olsun minik aras beye. canım ben sana diyecektimde yanlış anlarsın belki diye demedim: 6 aydan sonra başlamak biraz zor oluyor ben kızımda çok çektim ve acayip yemek seçen bir çocuk sadece birkaç şey sever. bence 4. aydan sonra doymalık değilde tattırmalık vermek lazım hatta bebek kaldırabiliyorsa rahatsızlık hissetmiyorsa vermek lazım :)
kızlar bebekleriniz günde kaç kez acıkıyor ben çok merak ediyorum. oğlum gündüz emmek istemeyince dr bana günde 6 kez beslemelisin dedi. sabah kalkıp gece yatana kadar emzirmekte dahil olsa 6 kez olacak dedi toplamda. ama benim oğlum gündüz 6 kez acıkmıyorki yani bi emdiğinde 4 saat sonra acıkıyor bu da gündüz 4 kere emmesi demek. ya benim kafam karmakarışık. peki günde 4 kere emen çocuğa ben nasıl bir çay bardağı kaşık maması verebilirimki ya da 90 cc mama ? acaba benim çocuğumdamı bi tuhaflık var. yoksa bu miktarlar gerçekten fazla mı?
Cnm bizim dr muzda gece gundiz ayirtmaksizin 3 4 saatte dedi ama biz gunduz 2 saatte bir acikiyoruz gece 3 4 saati buluyo sen gece gunfuz ayirt etmeksizin 4 saatte emzir cnm mama olayini bilemedim bak
Daha çok küçükler hepsinin tepkisi farklı.. mesela benimki çok meraklı biseylere dikkat kesilirse bitarafini yitrsan sana bakmıyor... Bide oraya buraya kendini atma huyu var... Diyolarki bazen takibi yok bunun sorun var bu cocukta yada kendini tutamıyor vs diyorlar oysaki çok heyecanlı bi tip deligibi atıyor kendini...sağol canımya bende endişe etmeye başlamıştım gerçekten çünkü 2 3 oldu böyle yapıyo..
yaren2007 tam 15211 mesaj yazmışsın bugüne kadar
sabahları saatte bir emmeye kalkıyoruz saat 6 ile 9 arası. sonra nedense gündüz acıkmıyor benim oğlum. şimdi netten okuyorumda 4 aylık bebek 150 ml devam sütü içebilir 180 de olabilir yazıyor. benim oğlum 30 ml bile içmiyorki nasıl olcak bu iş anlamadım. bu kadar iştahsız olursa büyümez tabi küçcük kalır.
Aa demek tek bizde degil aslinda ilk uyandiginda daha mulayim oluyo bi ana kucagi bi salincak bide yere yorgan atiyorum donuyo falan ay indir bindir bende bel fitigi olmazsa iiyidir
Kendo kendimede diyorum emeklesin yurusun istesende kucakta okadardurmaz
kızlar bu arada hepınıze merhabalar
ziyaretcı kadın sanada merhaba
Arkadaşlar benim acil oto koltuğu almam lazım ama bi türlü karar veremiyorum araştıran varmı?? Oğlum tek başına arkada oturacak.. Ve çok kararsız kaldım seçenek çok.. 9-18 almayı düşünüyorum.. Fikri olan varmı? 2013 te böyle bi konuda açılmamış..(