2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm cok normal bi gelisim biz 2 aydir dr kontrolunde dr un yabancilama basladimi anne babayi taniyormu sorusuyla karsilasiyoruz demekki dogal bi surece girmis bebisiniz
Yaren birak kucakta oturmayi yabanci biri laf attiginda bile hemen aglar kucagimds uyur kalirdi pamugum
Aras t terso dun arkadasima gittim 6 7 kisi vardi onlara nasil guldu anlatamam kim laf atsa hemen guluyo ardindan hemen uyudu doyamadik dedilet gulmesine

Cnm bizim ailededw var babanmemiz 15o kg civari esimin dayilari kuzenleri hep obez iste ister istez akilda kaliyo icimi rahatlatam su ki kizim hareketlenmeye emeklemeyw baslayinca normale dondu hareketlenince kg alimi azalicaktir

canım bizimkide gülüyo ama işte diğer kopnuda tepkisiz ne konuşuyo ne bişey gülüyo bide yüzlerine bakıyo öyle garip bişekilde
bi ara yabancı seçiyoduk ama şimdi braz daha iyiyiz gerçi ben orda yoksam başkası aldıysa kıyamet kopuyo ama eğer benim kucağımdaysa herkese gülüyo..

Aa demek tek bizde degil aslinda ilk uyandiginda daha mulayim oluyo bi ana kucagi bi salincak bide yere yorgan atiyorum donuyo falan ay indir bindir bende bel fitigi olmazsa iiyidir

Kendo kendimede diyorum emeklesin yurusun istesende kucakta okadardurmaz

Cnm ortam ayirt ediyo bebekler illa ki evdeki tepkileri disarida veremeywbiliyolar he Arasta dun herkeze guldu ama evdeki gibi konusmalarini cigliklarini atmadi zaten uyudu

Ay buyuyunce daha gicik bi durum oluyo evde yaptigi bildigi.herseyi unutmuscasina inat gibi yapmiyolar heleki gostermk iste valla yalanci cikariyolsr insani

Ayin 3 unde baslucaktik ama ben dayanamadim ikitatlikasigi elma suyunu verdim o afiyetle yedik

Devamini bekliyorum kucuk oglum bu istahin

kızlar merak etmeyin ya ne güzel pofuduk bebekleriniz var mıncıklayın öpün koklayın. obez falan olmazlar yürümeye başlayınca anne sütü birden puff diye sönüyor. sakın dert etmeyin bunu. keşke benim oğlumda biraz tombik olsa. ama bizimde ailece tipimiz küçük yani kısa falan değilizde minyon insanlarız ve kızımda öyleydi şimdi oğlumda öyle. 68 cm ve 6 kg. upuzun ama sıska yani

Ayin 3 unde baslucaktik ama ben dayanamadim ikitatlikasigi elma suyunu verdim o afiyetle yedik

Devamini bekliyorum kucuk oglum bu istahin

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.afiyetler olsun minik aras beye. canım ben sana diyecektimde yanlış anlarsın belki diye demedim: 6 aydan sonra başlamak biraz zor oluyor ben kızımda çok çektim ve acayip yemek seçen bir çocuk sadece birkaç şey sever. bence 4. aydan sonra doymalık değilde tattırmalık vermek lazım hatta bebek kaldırabiliyorsa rahatsızlık hissetmiyorsa vermek lazım :)

kızlar bebekleriniz günde kaç kez acıkıyor ben çok merak ediyorum. oğlum gündüz emmek istemeyince dr bana günde 6 kez beslemelisin dedi. sabah kalkıp gece yatana kadar emzirmekte dahil olsa 6 kez olacak dedi toplamda. ama benim oğlum gündüz 6 kez acıkmıyorki yani bi emdiğinde 4 saat sonra acıkıyor bu da gündüz 4 kere emmesi demek. ya benim kafam karmakarışık. peki günde 4 kere emen çocuğa ben nasıl bir çay bardağı kaşık maması verebilirimki ya da 90 cc mama ? acaba benim çocuğumdamı bi tuhaflık var. yoksa bu miktarlar gerçekten fazla mı?

Sagol cnm
Bana istedigin zamsn fikrini rahatlikla soyleyebiirsin tatlim dr muz 5.5 aylikken dedi ben 5 6 gun once vermis oldum insalla hep tepkisi bu sekilde olur cnm kizim mama kullaniyo diye 4.5 aylikken basladik hic ic acici degildi

Cnm bizim dr muzda gece gundiz ayirtmaksizin 3 4 saatte dedi ama biz gunduz 2 saatte bir acikiyoruz gece 3 4 saati buluyo sen gece gunfuz ayirt etmeksizin 4 saatte emzir cnm mama olayini bilemedim bak

Cnm bizim dr muzda gece gundiz ayirtmaksizin 3 4 saatte dedi ama biz gunduz 2 saatte bir acikiyoruz gece 3 4 saati buluyo sen gece gunfuz ayirt etmeksizin 4 saatte emzir cnm mama olayini bilemedim bak

sabahları saatte bir emmeye kalkıyoruz saat 6 ile 9 arası. sonra nedense gündüz acıkmıyor benim oğlum. şimdi netten okuyorumda 4 aylık bebek 150 ml devam sütü içebilir 180 de olabilir yazıyor. benim oğlum 30 ml bile içmiyorki nasıl olcak bu iş anlamadım. bu kadar iştahsız olursa büyümez tabi küçcük kalır.

sağol canımya bende endişe etmeye başlamıştım gerçekten çünkü 2 3 oldu böyle yapıyo..
Daha çok küçükler hepsinin tepkisi farklı.. mesela benimki çok meraklı biseylere dikkat kesilirse bitarafini yitrsan sana bakmıyor... Bide oraya buraya kendini atma huyu var... Diyolarki bazen takibi yok bunun sorun var bu cocukta yada kendini tutamıyor vs diyorlar oysaki çok heyecanlı bi tip deligibi atıyor kendini...

Geçen hemşirenin yaka kartına bakıyor kalmış öyle gözü orda hemsirede neler yapıyor hiç bizimkinde tik yok.. dediki bu niye böyle dedim kartı çıkart cebine koy dedim busefer bizimki basladi hemşirenin cebine uzanmaya.. ay dedi şuna bak nasılda dikkatli bi çocuk...

Oysa kadina hiç tepki vermiyordu...

Demekki oda bi ortama girdiğinde algılamaya calisiyor ne oldugunu... Cunku bu dünyadaki hersey onlara çok yabancı...

selamlar annecikler nasılsınız ?
biz dün dördüncü ay aşımızı olduk biraz rötarlı =) anneannemiz burda birgünde pes etti , oğlum kucakta durmak istiyor ve pek uyumuyor ya çok zorlandı =) siz neler yapıyorsunuz

Cnm bizimkde biberona sutumu saginca yanlis hatirlamiyosam rekorumuz 5o cc di oda tek seferde degill acaba emerken durum.nasil oluyo

Bizimki oyun haisinda oynuyor ama genelde dondugu için koyamiyorum sırt üstüde yatmayı sevmiyor al beni diyor... Şu bi kacgunu atlatsam birakcam serbest.

Ben de de ayni konu problem cnm bir ay sonra ise basliycam ve kizimi ben anneme goturup getircrm oto koltugu lazim ama asil sorun el kadar bebek arkada tek basina nasil duracak sanirim bi sure babamiz bize eslik etmek zorunda kalacak zor gunler yaklasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…