2012 kasım bebekleri büyüyor..

Çok hakjattende duzelsinde öyle adam akıllı başlatsin...

Bu arada maşallaj oglusuna...

Ben çıkıyorum size iyi geceler...

zeyno masalla bebısın pek bı tatlıymıs nasılda sevımlı bakmıs

fburak ınsalla gecenız guzeş gecer cnm

bana 1 sene olmasan normal dedi ben arada dayanamayıp test yapıyorum tırsıyorum napıyım :)
Maşallah kuzumaa ya inşallah geceniz güzel geçmiştir bende yaptırmak istiyorum

Kızlar annem umreden bo mıktarda hura getırdı halıs mulıs masalla dıyım benım sutler costu
canım hep sölicem unutyorum çok şükür kavuştun anneciğine bol bol süt olsun inşallah canım çekti buralarda nereden bulabilirim güzel hurma acabaaaa

Gunaydin kizlar.dun kizimi kontrol icin saglikocagina goturdum.kilomuz 7500 boyumuzda66cm olmus.hemsire elma,havuc ve yogurt ver dedi.dr u arsdim.olcumlerini soyledim.dr da elmaya ek olarak sadece yogurt ver dedi.sizce havuc da veriyim mi?

Gunaydin kizlar.dun kizimi kontrol icin saglikocagina goturdum.kilomuz 7500 boyumuzda66cm olmus.hemsire elma,havuc ve yogurt ver dedi.dr u arsdim.olcumlerini soyledim.dr da elmaya ek olarak sadece yogurt ver dedi.sizce havuc da veriyim mi?

ne zaman doğmuştu kuzum kızın

canım ben 3 haftadır falan veriyorum havuç hem havuç dişleri içinde çok yararlı..
bence vere bilirsin..

bu arada herkese günaydın kızlar...

Benim Dr um da elma armut ve yoğurt ver dedi ama havuç kabız yapar dedi . Bide yağsız tuzsuz salçasına tarhana ama2 tatlı kaşığı ver tatsın dedi.. Bu arada oğlum 5 ayını yarın tamamlamış olcak inşallah.. Belki her bebeğinki farklıdır çünkü benimki biraz tombik dün 10 kilo boyuda72 geldi..belkide havucu bu yüzden önermedi....

ohhh ohhh maşallah tosuncuğa tam bi tosun paşa o desene allahım nazarlardan korusun..

zeyno masalla bebısın pek bı tatlıymıs nasılda sevımlı bakmıs

fburak ınsalla gecenız guzeş gecer cnm

Yarencim gecemiz sıkıntısiz geçti allahın izniyle, dün ilk pansumanda çok aglamisti ya şimdi okadar aglamiyor hafif mizirdaniyor...
Bugünüde kazasız belasız atlattikmi tamamdır... Dün gece çok önemliydi zaten onu atlatikya büyük yük kalktı omzumdan...

Ben iki oglumuda küçük yaptirdim büyüğü 6.5 aylikti bunu doğar doğmaz yaptıracaktim bayram öncesi doğum yaptım akşam kimlik çıkaramadim oyuzden sonraya kaldi...
Sonrada bi sürü rahatsizlik atlattı düne kismetmis...

Mutlaka yaptır derim ilk gün sıkıntı yapar belki benim ikiside rahat gecirdi darısı sizin basiniza insallah...

lokal anestezi oldu dimi tatlım

lokal anestezi oldu dimi tatlım

Evet Canim lokal oldu.. ben ve eşim yanında girdik... Oyuncak, emzik, biberon mamasi aldım yanımda bide alti kesilmiş köpük bardak...

Hiç aglamadi dr dediki genelde anne baba korkuyor girmiyor ozaman cok agliyorlar.. siz çok guzel oyaladiniz dedi.. zaten orası uyuşuk oluyor bişey hissetmiyor korkudan agliyorlar dedi... Yabanci bi ortam bir başına basinda yabancılarla olunca zaten ağlamayacagi varsada agliyor...

Pipiyi korumak için köpük bardak koyuyorsun bezide siki bagliyorsun o gunude atlattimi tamam surtunme kanama olmamasi lazim bardak orayi koruyor zaten..
8 saatte fitilini vercen bide gunde 3 sefer pansuman ilkte agliyor gerci sonrakiler daha kolay...
Pansumanida genelde fitilden yarin saat sonra yaparsan daha iyi oluyor...

Hic korkulcak bisey Yok inanki ilk gun iste sikinti yapabilir benimkiler yapmadi ama bi olasilik yapar belki...
Ikinci gunden sonra ben gecti gozuyle bakiyorum dikisleri eriyen ipten 1 haftada eriyor sanirim tam 1 hafta sonra normale donuyor anlican..

Buyuk cocuklardaysa 2 haftada duzeliyor tam olarakta 3 haftayi buluyor...
Oyuzden erken yaptirmak herzaman daha iyi.. 1 yasina kadar en idealiymis..

ne zaman doğmuştu kuzum kızın
31 ekimde dogfdu cnm

canım ben 3 haftadır falan veriyorum havuç hem havuç dişleri içinde çok yararlı..
bence vere bilirsin..
Tesekkur ederim cvbin icin cnm

bu arada herkese günaydın kızlar...

Masallah ccnm allah naazarlardan saklasin

Selamlar..
Bugün daha yeni girebiliyorum valla..
fırsat bulmuşken geçmişi okuyuveriyim hemen..

Canım benim dilerim geceniz iyi geçmiştir.
Paşamız, küçük adamımız iyidir inşaallah..

Cok sukur su saate kadar bi sikintisi olmadi.. Insallah burdan sonrada olmaz diye dusunuyorum ... Rabbime emanet Insallah dahada iyi olur yarina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…