- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.301
dr önce 60 ml dedi biberonla içiremedim. sonra bir çay bardağı kaşık maması dedi. bende çocuğu zorladım yesin diye bu sefer olduğu gibi öğürdü çıkardı. 1 çay bardAĞI çok geldi. ben şimdilik erteliyorum ek gıdayı biraz düzelsin yazık zaten rahatsız bide ben zorlamak istemiyorum .
silemedim kaldı ne yapalım olsun yinede maşallah oğluma
bende olmadım daha . dün doktora gittim doğumdan üç ay sonra çağırmıştı dört buçuk ayda ancak gidebildim . adet olmadığımı söyledim ; emzirdiğin için dedi . iyi dedim böyle devam etsin birde onunla uğraşmayayım=)
ria taktıracaktım vazgeçtim , yaren in kullandığı hapı söyledi . cerazetta kullanabilirsin dedi .
bu arada oğluma demir damlası başlayacam , hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Maşallah kuzumaa ya inşallah geceniz güzel geçmiştir bende yaptırmak istiyorumSağol canım bugünü atlatsak şükür dicem..
Asıl problem çok dönüyor bide yüzüstü durmayı istiyor hep onu engellemek lazım sürekli tepesindeyim bi an boş bulunsam donu vericek...
Inşallah daha fazla yapmaz bol bol emzir hiç bişey olmaz allah' in izniyle...
canım hep sölicem unutyorum çok şükür kavuştun anneciğine bol bol süt olsun inşallah canım çekti buralarda nereden bulabilirim güzel hurma acabaaaaKızlar annem umreden bo mıktarda hura getırdı halıs mulıs masalla dıyım benım sutler costu
Gunaydin kizlar.dun kizimi kontrol icin saglikocagina goturdum.kilomuz 7500 boyumuzda66cm olmus.hemsire elma,havuc ve yogurt ver dedi.dr u arsdim.olcumlerini soyledim.dr da elmaya ek olarak sadece yogurt ver dedi.sizce havuc da veriyim mi?
Gunaydin kizlar.dun kizimi kontrol icin saglikocagina goturdum.kilomuz 7500 boyumuzda66cm olmus.hemsire elma,havuc ve yogurt ver dedi.dr u arsdim.olcumlerini soyledim.dr da elmaya ek olarak sadece yogurt ver dedi.sizce havuc da veriyim mi?
Benim Dr um da elma armut ve yoğurt ver dedi ama havuç kabız yapar dedi . Bide yağsız tuzsuz salçasına tarhana ama2 tatlı kaşığı ver tatsın dedi.. Bu arada oğlum 5 ayını yarın tamamlamış olcak inşallah.. Belki her bebeğinki farklıdır çünkü benimki biraz tombik dün 10 kilo boyuda72 geldi..belkide havucu bu yüzden önermedi....Gunaydin kizlar.dun kizimi kontrol icin saglikocagina goturdum.kilomuz 7500 boyumuzda66cm olmus.hemsire elma,havuc ve yogurt ver dedi.dr u arsdim.olcumlerini soyledim.dr da elmaya ek olarak sadece yogurt ver dedi.sizce havuc da veriyim mi?
Benim Dr um da elma armut ve yoğurt ver dedi ama havuç kabız yapar dedi . Bide yağsız tuzsuz salçasına tarhana ama2 tatlı kaşığı ver tatsın dedi.. Bu arada oğlum 5 ayını yarın tamamlamış olcak inşallah.. Belki her bebeğinki farklıdır çünkü benimki biraz tombik dün 10 kilo boyuda72 geldi..belkide havucu bu yüzden önermedi....
zeyno masalla bebısın pek bı tatlıymıs nasılda sevımlı bakmıs
fburak ınsalla gecenız guzeş gecer cnm
bana 1 sene olmasan normal dedi ben arada dayanamayıp test yapıyorum tırsıyorum napıyım :)
Maşallah kuzumaa ya inşallah geceniz güzel geçmiştir bende yaptırmak istiyorum
canım hep sölicem unutyorum çok şükür kavuştun anneciğine bol bol süt olsun inşallah canım çekti buralarda nereden bulabilirim güzel hurma acabaaaa
Ben iki oglumuda küçük yaptirdim büyüğü 6.5 aylikti bunu doğar doğmaz yaptıracaktim bayram öncesi doğum yaptım akşam kimlik çıkaramadim oyuzden sonraya kaldi...
Sonrada bi sürü rahatsizlik atlattı düne kismetmis...
Mutlaka yaptır derim ilk gün sıkıntı yapar belki benim ikiside rahat gecirdi darısı sizin basiniza insallah...
lokal anestezi oldu dimi tatlım
31 ekimde dogfdu cnmne zaman doğmuştu kuzum kızın
canım ben 3 haftadır falan veriyorum havuç hem havuç dişleri içinde çok yararlı..
bence vere bilirsin..
Tesekkur ederim cvbin icin cnm
bu arada herkese günaydın kızlar...
Benim Dr um da elma armut ve yoğurt ver dedi ama havuç kabız yapar dedi . Bide yağsız tuzsuz salçasına tarhana ama2 tatlı kaşığı ver tatsın dedi.. Bu arada oğlum 5 ayını yarın tamamlamış olcak inşallah.. Belki her bebeğinki farklıdır çünkü benimki biraz tombik dün 10 kilo boyuda72 geldi..belkide havucu bu yüzden önermedi....
Sağol teyzesi oldu bitti eve geldik uyutyor .. sünnet olurken hiç aglamadik Insallah bu geceyide kolay atlatiriz..
Canım benim dilerim geceniz iyi geçmiştir.
Paşamız, küçük adamımız iyidir inşaallah..
Cok sukur su saate kadar bi sikintisi olmadi.. Insallah burdan sonrada olmaz diye dusunuyorum ... Rabbime emanet Insallah dahada iyi olur yarina...