- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.321
kızlar bu arada hepınıze merhabalar
ziyaretcı kadın sanada merhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh cnm cok sevındı hadı atlattınız
Sagol canim Darisida arasimiza Insallah... Cok ertelemeden yaptirin bence buyuk yaptiranlar hep pisman...
Benim adasim bi arkadasim var fatihen buyuk oglu hep ben okul oncesi yaptiricam derdi gecen sene yaptirdi oglu cok sorun yaratmis cok zorlandim dedi cok miz mizlanmis yani... Simdi bidaha cocuk yapmayi dusunuyor erkek olursa hemen yaptircam Sunnetini diyor...
Goya cocuk anlamaliymis sunnet olayini yasamaliymis bisuru ahkam kesiyordu bana artik nasil cani yandiysa oglandan tovbe etmis yani...
ya ben de çok korkarım ama bırakamam da tek korkum doktoru döverim falan diye korkuyorum :)Evet Canim lokal oldu.. ben ve eşim yanında girdik... Oyuncak, emzik, biberon mamasi aldım yanımda bide alti kesilmiş köpük bardak...
Hiç aglamadi dr dediki genelde anne baba korkuyor girmiyor ozaman cok agliyorlar.. siz çok guzel oyaladiniz dedi.. zaten orası uyuşuk oluyor bişey hissetmiyor korkudan agliyorlar dedi... Yabanci bi ortam bir başına basinda yabancılarla olunca zaten ağlamayacagi varsada agliyor...
Pipiyi korumak için köpük bardak koyuyorsun bezide siki bagliyorsun o gunude atlattimi tamam surtunme kanama olmamasi lazim bardak orayi koruyor zaten..
8 saatte fitilini vercen bide gunde 3 sefer pansuman ilkte agliyor gerci sonrakiler daha kolay...
Pansumanida genelde fitilden yarin saat sonra yaparsan daha iyi oluyor...
Hic korkulcak bisey Yok inanki ilk gun iste sikinti yapabilir benimkiler yapmadi ama bi olasilik yapar belki...
Ikinci gunden sonra ben gecti gozuyle bakiyorum dikisleri eriyen ipten 1 haftada eriyor sanirim tam 1 hafta sonra normale donuyor anlican..
Buyuk cocuklardaysa 2 haftada duzeliyor tam olarakta 3 haftayi buluyor...
Oyuzden erken yaptirmak herzaman daha iyi.. 1 yasina kadar en idealiymis..
cnm sunnet ıcın hıc arastırma yaptınmı skaaryada cocuk cerrahı varmı ozellerde
fburak maşallah oğluşuna sünnet olmuş..erkek adam oldu desene
hasta bebişler iyidir umarım..
benim ses kısıldı az az çıkıyor..bugün düne göre daha iyiyim allaha çok şükür..
ya ben de çok korkarım ama bırakamam da tek korkum doktoru döverim falan diye korkuyorum :)
özellerde yok canım doğumevinde var ama onun hakkındada hiç olumlu şeyler duymadım korkuyorum muhtemelen izmit acıbademe götürecem tatlım
Arkadaşlar benim acil oto koltuğu almam lazım ama bi türlü karar veremiyorum araştıran varmı?? Oğlum tek başına arkada oturacak.. Ve çok kararsız kaldım seçenek çok.. 9-18 almayı düşünüyorum.. Fikri olan varmı? 2013 te böyle bi konuda açılmamış.. (
kızlar bu arada hepınıze merhabalar
Benimde ana kucağı öyle ama sanki içinde rahat değil.. Çünkü boyuda var.bende maalesef tepkiler alıyorum ablalarım bile bu çok kilolu diyor.. Ama Dr unuz karbonhidratla beslenmiyor ki obez olsun dedi ama ek gıdaya geçince dikkatli ol dedi.. Birde bizimki sanırım birazda genetik babamiz da 191 boyunda ve oldukça iri:)ama yinede tedirginim . Malum çağın hastalığı obeziteden korkuyorum (cnm ben daha oralara gelemedım bızım anakucagı 12 kg ye kadar zaten ablamızdan var onu kullanıcaz sonrasında
bu arada oğlun 10 kg mıs cnm masalla benım saglıkocagında bıraz sınırımı bozuyolar sınırdan fazla dıye oğlun arastan 900 gr fazla sende aynı tepkıyı alıyomusun
dr mız anne sutu aldıgı ıcın sorun etmıo
merhaba canım..
ya kızlar bende bişey soerCAM BİZİM PRENSES EVDE ÇOK İYİİ ACAYİP HARAKETL İ FALAN KONUŞUYO AMA GEZMEYE GİDİNCE KUCAĞIMDA OTURUYO VE SADECE SESİZCE ETRAFI İZLİYO BAŞKALARININ ÇOCUKLARI OHH KONUŞURKEN BİZİMKİ SADECE ETRAFI GÖZETLİYO AMA BUDA BENİ KORKUTUYO AÇIKÇASI EVDE KONUŞAN ÇOCUK GEZMEKTE KONUŞMUYO
TABİ BBENDE ANLATINCA BİDE BİYERİ GİDİNCE NİL HANIMDA KONUŞMAYINCA SANKİ YALANCI KONUMUNA DÜŞÜYOMUŞ GİBİ OLUYORUM BÖYLE ŞEYLER YAŞAYAN VARMI NORMALMKİ YANİ?
cnm bu kınuyu bı ele almak lazım
ay once arasın kucak sorununu cözmelı yelız ne yapıcak bılmem aglamıyo ama mızır mızır benı alın dıyo hep masalla uykumuz yememız ıyı ama sorunumuz kucakkkk
alıstırdı babamız sımdı de kurtaramıyoz pacayı
ya ben de çok korkarım ama bırakamam da tek korkum doktoru döverim falan diye korkuyorum :)
özellerde yok canım doğumevinde var ama onun hakkındada hiç olumlu şeyler duymadım korkuyorum muhtemelen izmit acıbademe götürecem tatlım
canım benım oğlumda oyle.evde guler konusur dısarı cıkınca bısey oluyo oğluma evdekı gıbı olmuyo.çok saskın oluyo etrafa bakıyo sureklı .kucağına alırlar oyle yuzune bakar.ama bı muddet boyle oluyo tabı sonradan acılıyo:)
Valla biimkide kucakta sürekli oturuyor.. Allahtan bardak var itfada biyere surtmuyor.. ışte bide dönmeyi seviyor yüzüstü o sorun tek..
Nekadar erken okadar iyi canım bence...
Biliyorsun hep yaptircam diyordum dr dedi 3 aylik olsun öyle yaptir sonrasi malum bisuru sıkınti...
Hep aklımdaydi yaptirdim rahatladim..
fburak maşallah oğluşuna sünnet olmuş..erkek adam oldu desene
hasta bebişler iyidir umarım..
benim ses kısıldı az az çıkıyor..bugün düne göre daha iyiyim allaha çok şükür..
merhaba canım..
ya kızlar bende bişey soerCAM BİZİM PRENSES EVDE ÇOK İYİİ ACAYİP HARAKETL İ FALAN KONUŞUYO AMA GEZMEYE GİDİNCE KUCAĞIMDA OTURUYO VE SADECE SESİZCE ETRAFI İZLİYO BAŞKALARININ ÇOCUKLARI OHH KONUŞURKEN BİZİMKİ SADECE ETRAFI GÖZETLİYO AMA BUDA BENİ KORKUTUYO AÇIKÇASI EVDE KONUŞAN ÇOCUK GEZMEKTE KONUŞMUYO
TABİ BBENDE ANLATINCA BİDE BİYERİ GİDİNCE NİL HANIMDA KONUŞMAYINCA SANKİ YALANCI KONUMUNA DÜŞÜYOMUŞ GİBİ OLUYORUM BÖYLE ŞEYLER YAŞAYAN VARMI NORMALMKİ YANİ?
evetya bendje şaşırıyorum... buduruma açıkçası sanki böyle uykusu gelmişte öyle bakınıyo sadece gülümsüyo laf atılınca ..
bu arada hep yazıcam yazamadım çok geçmiş olsun..
bence normal yabanciliyordur... Evinde rahat hissediyor haliyle kendini tüm hünerlerini sergiliyordur... Endişelenecek bi durum yok bence...
Teşekkür ederiz çok şükür atlattık...