2012 kasım bebekleri büyüyor..

pes diyorum cnm ya Allahin sevgili kuluymussun da dr kurbani olmamissin kimseye guven yok valla kiz kardesim seneye dr olacak o bile bi suru dr var ama sadece adi doktor hic biseyden anlamiyorlar diye benim kiz da bi daha yapmadi bisi ishal degil demekki

Evet Canim dr var dr cuk var..
Inşallah bidaha yapmaz ishal falan değildir umarım...bazen öyle sıvı yapıyorlar 7 nin üstünde yaparsa iyi değil..

Selamlar..
Fırsat buldum kaçıverdim, bi hızla geçmişi de okudum..
fburak; canım hayırlısıyla problemsiz atlatırsınız Allah' ın izniyle sünnetinizi.. Geçmiş olsun paşamıza..
Beysal; takibinizi ihmal etmiyorsun annesi bişeycikler çıkmaz Allah' ın izniyle..bi günleri bi günlerini tutmuyo ki sıpaların, yavaş yavaş herşey..
yine hasta olan bebişlerimiz var Allah şifasını versin kuzucuklarımızın..
benim sıpa da mızmız valla ama neden yapıyor anlamış değilim.
neyse ben işe devam edeyim, iş dolu valla..yorgunum, uykusuzum..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
öpüyorum hepinizi..:KK16:
Sağol teyzesi oldu bitti eve geldik uyutyor .. sünnet olurken hiç aglamadik Insallah bu geceyide kolay atlatiriz..

Sağol teyzesi oldu bitti eve geldik uyutyor .. sünnet olurken hiç aglamadik Insallah bu geceyide kolay atlatiriz..

geçmiş olsun hadi bundan da kurtuldunuz canım inşallah ağrısı olmaz ilk gece geçti mi tamam dir bu arada biz 4 kere yaptık kaka 7 yi geçmez sanmıyorum normale de 4 kere yapıyordu

ben hiç olmadım daha adet sabırla bekliyorum:)

bende olmadım daha . dün doktora gittim doğumdan üç ay sonra çağırmıştı dört buçuk ayda ancak gidebildim . adet olmadığımı söyledim ; emzirdiğin için dedi . iyi dedim böyle devam etsin birde onunla uğraşmayayım :p =)
ria taktıracaktım vazgeçtim , yaren in kullandığı hapı söyledi . cerazetta kullanabilirsin dedi .
bu arada oğluma demir damlası başlayacam , hangi markayı kullanıyorsunuz ?

geçmiş olsun hadi bundan da kurtuldunuz canım inşallah ağrısı olmaz ilk gece geçti mi tamam dir bu arada biz 4 kere yaptık kaka 7 yi geçmez sanmıyorum normale de 4 kere yapıyordu

Sağol canım bugünü atlatsak şükür dicem..

Asıl problem çok dönüyor bide yüzüstü durmayı istiyor hep onu engellemek lazım sürekli tepesindeyim bi an boş bulunsam donu vericek...

Inşallah daha fazla yapmaz bol bol emzir hiç bişey olmaz allah' in izniyle...

bende olmadım daha . dün doktora gittim doğumdan üç ay sonra çağırmıştı dört buçuk ayda ancak gidebildim . adet olmadığımı söyledim ; emzirdiğin için dedi . iyi dedim böyle devam etsin birde onunla uğraşmayayım :p =)
ria taktıracaktım vazgeçtim , yaren in kullandığı hapı söyledi . cerazetta kullanabilirsin dedi .
bu arada oğluma demir damlası başlayacam , hangi markayı kullanıyorsunuz ?

oh ıyı yapmıssın cnm rıa ya pek guvenmıyorum cevrde ornek cok hap bende bı rahatsızluık yaratmadı

demır damlası ferrum hausman kullanıyoruz cnm pek cok ulkede o kullanılıyms

tatlım bı dönem arasında o sekılde oldu dr normal dedı ama ben dayanamayıp 2. Ye goturdum gel anne ıcın rahat etsın dedı tahlıl yapıldı bışey cıkmadı cnm ama sen ıcın rahat olsun ıstıyosan yaptır derım

merhaba teyzoşlar..ben çok hastayım kızlar sesim hafif kısıldı oksürük baş ağrısı berbat..ablamızda oksürüyor kütür kütür..

tatlım benım gecmıs olsun sııze ınankı cok zor kafa kalkmayınca couklar bakım ıster ev ıs ıster ee bıde onlarda hasta olunc uzuluyo ınsan

ne kadar guzel moral verdım dımı:26::26:

merhaba güzel annelerim,

epeydim giremiyorum umarım herkes ve bebişleri iyidir.
Bizim kuzumuzda büyüyor çok şükür:)
bişey sormak istiyorum aranızda regl olan var mı sanırım oluyorum biraz tedirginim :)

merhaba cnm uzun suredır yoktun napıyo bızım ufaklık

cnm bende henuz olmadım bı an aklımdan gecıyo acabamı dıyorum

kızımdada emzırırken olmadıgm aklıma gelınce bı rahatlıyorum

adam oldu yanı sımdı oylemı:)hayrlı olsun canım ıns hemen ıyılesır

Evt teyzesi minicik adam oldu..
Bugün baya sünnet olan vardı minicik minicik bebekler vardı biz büyük kaldık yanlarında...

Inşallah canım şimdi pansuman yaptim politik geri çekip ne ağladı canı yandı tabi... Emdi uyudu şimdi şükür.. bide gece yapacağım pansuman sonrası yarına inşallah...

kızlar oğlum işe başladığmdn beri geceleri sabaha kadar memede uyuyor.benim sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan yavrum birden huy değiştirdi.sütüm mü yetmio ,alışamadımı anlamadm.aslında yarım gün gdiorum..pufff şuanda mız mız:KK43:

kızlar oğlum işe başladığmdn beri geceleri sabaha kadar memede uyuyor.benim sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan yavrum birden huy değiştirdi.sütüm mü yetmio ,alışamadımı anlamadm.aslında yarım gün gdiorum..pufff şuanda mız mız:KK43:

tatlım gecen haftaarda 3 4 saat uyuyan oglum 1.5 2 saatte bır emmeye kalkmaya basladı
fburak dışlerı kasındıgında o sekılde yapabılır dedı
dr muz bıtkısel jel verdı 6 saat etkılıymıs onu surdugumden berı gecelrı eskı duzenıne döndu sımdı hergece yatmadan suruyorum rahat uyuyo dıs cıkmasada yerını hazırlarken olabılıyomus cnm

X